מ=ע=צ=ב=ן

sharon669

New member
web services enhancment1 1.0

כשאני מבקש בשרת
SoapContext requestContext = HttpSoapContext.RequestContext;​
אני מקבל NULL חזרה יש למישהו מושג למה ? הקוד של הלקוח :
//////// create service proxy and obtain context MyService proxy = new MyService(); //////// obtain a reference to context SoapContext context = proxy.RequestSoapContext; //////// create a UsernameToken UsernameToken token = new UsernameToken("John", "ESS", PasswordOption.SendHashed); //////// add token to <wsse:Security> header and sign the outbound SOAP message body context.Security.Tokens.Add(token); context.Security.Elements.Add(new Signature(token)); //////// invoke the service proxy.DoSomething();​

sharon669

New member
אני חושב ../images/Emo22.gif

איך אפשר לדעת ? יש לי ב IDE את הכלי של WSE - settings . שרון

sharon669

New member
מ=ע=צ=ב=ן ../images/Emo123.gif

ב IDE החדש ( .NET ) כשמריצים קובץ EXE החלון קונסול נסגר ולא מספיק לראות את האוטפוט . מה עושים

orenphp

New member
ככה...

במתודה הסטטית Main שים את הקוד הבא:
System.Console.WriteLine("Press <Enter> to exit"); System.Console.ReadLine();​
על מנת לצאת מהמערכת, תלחץ Enter :)

sharon669

New member
תודה , אבל .... ../images/Emo10.gif

לא תודה
מה , כל תוכנית קטנה ( ואני כותב המון ) צריך להוסיף שורה של קלט ? אני יכול גם לשים ברייקפוינט , או להריץ ידנית את האפליקציה בעזרת COMMAND LINE אין אפשרות מתוך ה IDE לשלוט בסגירה של הקונסולה

sharon669

New member
זה 2 שאלות שונות , למה לשרשר ? ../images/Emo4.gif

אני שותף ב לפחות 7 פורומים בחו"ל בנושאי תכנות אף פעם לא ביקשו ממני לשרשר את השאלות שלי .

Admini

New member
פה זה טיפה שונה

לא אוהבים שלמשתמש אחד יש 2 שרשורים. מי שהמציא את השיטה זה פורום ASP

cz560

New member
הסיבה היא שלש 15 מקומות

בלבד בעמוד הראשי, אך אם משרשרים הודעות, זה לא מתקזז מהקצאת ה 15.

Zeliran

New member
כי בסך הכל..

לכל אחד מגיע מקום בעמוד הראשי ואי-שרשור של הודעות סתם מעיך הודעות של אחרים ולגורם שלא יראו אותם ולא יקבלו את היחס הראוי להם..

yuval k

New member
../images/Emo45.gif זו הסיבה ../images/Emo13.gif

קרא במאמר לחדשים בפורום. אני יודע שזה מעצבן. זה נכון, אבל אם ההודעה יכולה לקפוץ, אין סיבה שהודעות קודמות ייעלמו אחורה.

למעלה