מ-ע-י-ן מאחוריך

מ-ע-י-ן מאחוריך../images/Emo70.gif

היום גמני נפצעתי
בהתחלה שידכתי לעצמי את האצבע, ובגלל שאני צ´´יקנית התחלתי לנפנף בה כדי ששידכון יצא, בדרך קרעתי לי תא כול העור מסביב לאצבע, ועכשיו גם דרכתי על הסיכות הלא משודכנות שהיו לי על הרצפה של החדר

כמובן שלא אמרתי מה קרה לי בימים

האחרונים כי אני אוכל לכתוב מגילה אבל בואי אני אספר לך משהו קטן ביום ראשון היה לי משחק, והכנסתי כמה גולים... אז בגול האחרון (תרתי משמע) ככה בסוף בסוף שלחו אותי למתפרצת, ואני באתי לזרוק, וכבר הייתי באויר, ואז בול ראיתי שהשוערת יצאה אליי בצורה מפחידה, ולכן נאלצתי לעצור את התנופה שהיתה (והיתה לי תנופה חזקה) ואז ככה באויר אני והשוערת התנגשנו, ואיכשהו אצלחתי לזרוק לשער ואז בול איך שהכדור נכנס לשער נשמע הבאזר, נגמר המשחק, ועוד עשירית מאוחר יותר זה לא היה נחשב לגול
אז אני קמה לקול הצהלות של כולם וההתפעלות מהגול היפה... אחר כך אני הולכת להחליף נעליים ואז אני מגלה שיש לי דם על היד... אני יודעת שלא הרגשתי בזה, אבל אני בטוחה שזה מההתנגשות עם השוערת... אז תהיי בטוחה שהכל בסדר אצלי כי נפצעתי

ooooooofri

New member
חחחחחחחחחחחחחח תא עור קרעת?

איך את חיה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם תסרטי את היד ויהיה חלק לבן זה תאי עור שהרגת... איך את שורדת חחחחחחחחחחחחחחח

ooooooofri

New member
אני לא מבין רק דבר אחד...

מה הרעיון של כל זה?אז נפצעת יופי לך...אז מה?!

אם היית באמת חבר בפורום

היית מבין אני לא הולכת להסביר לך בגלל שאתה עוד פעם מתחיל לעצבן ואתה רואה שאני מגיבה מאופקת, בלי העלבות... אתה יודע מה...נמאס כבר מהתגובות המזלזלות שלך עופרי אם אין לך מה להגיד אז אל תגיד פשוט דיי חאלאס

ooooooofri

New member
מעין

תסבירי לי איך שבא לך אם את רוצה תקללי אם את רוצה רגוע... אבל עדיף שלהסביר מאשר שלא אדע בכלל...

מה?! לא הבנתי מה אתה רוצה?!

תן לי להבהיר לך משהו כאן... האנשים כאן בפורום יכולים לרשום על מה שבא להם והם לא חייבים להיתקל בהערות מגעילות כמו "מה זה מעניין אותנו", אותי זה כן מעניין, אוקיי? אם זה לא לרוחך שהיא כותבת על כך שהיא נפצעה אתה לא חייב להגיב, ובטח שלא בצורה מגעילה שכזאת (אני מדברת על כך שגם לא תצחק עליה כמו שעשית) אני לא מתקיפה אותך, אני אומרת לטובתך, אחרי מספר תגובות כאלה אנשים מתחילים להבין "טוב העופרי הזה ילד מגעיל" וזו הדעה שמתקבלת להם עליך, ושתבין...יש אנשים כאלה כבר תפסיק לעשות לעצמך מוניטין של ילד מגעיל כי יצא לי להכיר אותך לעומק ואני יודעת שאתה לא כזה, אבל אתה יוצר רושם כזה כמו שאמרתי היא כותבת על משהו שקרה לה היום, אם זה לא מעניין אותך פשוט אל תגיב, ואם אתה כבר מגיב אז אל תגיב בצורה כזאת מזלזלת ומגעילה תקרא טוב את מה שכתבתי לך, זה יכול מאוד לעזור לך בחיים

ooooooofri

New member
מעין

בחיים אני לא ממש צריך עזרה גם אם את חושבת שאני משקר... טוב...אני לא יודע מי אמר את זה...באינטרנט לרגע זה אולי די עזרת לי...לא ידעתי שככה אנשים חושבים עליי...טוב... אני בטוח שככה את חושבת עליי מאותה סיבה כל פעם שאנחנו אחרי ריב מתחיל ריב חדש כי את מתעצבנת עליי מכל דבר...השאלה מי עוד...הייתי שמח לדעת... טוב את לא תגידי...לא משנה...אני לא מהמעצבנים האלה ששואלים למה אתה חושב שזה מעניין אותי...אני פשוט לא הבנתי משו...והבהרת לי אותו די טוב... ואני מצטער מאוד על התגובה שלי

אני לא נוקבת בשמות

נראה לך שהשתגעתי? וחוץ מזה בהתחלה שכתבת נפצעת...יופי לך, חשבתי שכתבת את זה לי והגבתי בהתאם... אבל בוא נהיה רציניים, ועזוב את זה שאני מתעצבנת מכל שטות, אבל זה מעצבן שמגיבים לך בזילזול... תתאר לעצמך שהיית טורח וכותב על היום שעבר עליך והיו רושמים לך "לא מעניין" בדוגרי לכולנו זה היה מרתיח את העצבים... אני שמחה שהבנת אותי, אבל למה אתה חושב שאני מרגישה ככה (איך שרשמתי בהודעה הקודמת
) אם הייתי מרגישה ככה לא הייתי רושמת לך שאתה לא כזה ואני יודעת את זה כי יצא לי להכיר אותך מקרוב, נכון?
יש ביננו הבנה...זה כבר משהו

למעלה