מ-ע-ו-ז!!! קבלו את הלוגו שלנו... בתקווה שתסכימו הרעיון לסלוגן של איתי המשועמם!
T tamarhp New member 20/11/03 #1 מ-ע-ו-ז!!! קבלו את הלוגו שלנו... בתקווה שתסכימו הרעיון לסלוגן של איתי המשועמם!
T tamarhp New member 20/11/03 #2 לכל המעוזים שלחתי לכם מסר אישי, למי שהתפקד במפקד האחרון. מי שלא קיבל ונמצא בשבט, שיפנה אלי ואני אשלח לו עדכון.
לכל המעוזים שלחתי לכם מסר אישי, למי שהתפקד במפקד האחרון. מי שלא קיבל ונמצא בשבט, שיפנה אלי ואני אשלח לו עדכון.
ה הילדה הזו היא אני New member 21/11/03 #3 ../images/Emo45.gifאחלה לוגו!!!! אפשר לעשות אותו על החולצה (שתהיה בצבע ורוד כמובן!!!)
T tamarhp New member 21/11/03 #4 ששששששששששששש למה אמרת בפורום?? לא נורא... אבל למה את לא שולחת לי מסר? ביקשתי שתענו במסרים....
T tamarhp New member 21/11/03 #6 מור אמרה משו נכון לעשות בצבעי כתוב ושחור כמו בתפוז.. חולצה שחורה עם כיתוב כתום.
ה המשועמם כאן New member 21/11/03 #5 איזה השקעה זה לא פייר מבחינת שבט מעוז לנו יש את תמר, גרפיקאית מיקצועית.
T tamarhp New member 21/11/03 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif מבחינת שבט עמיעז, התכוונת.... אבל אצלם לפחות יש אנשים שעושים משו.....
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif מבחינת שבט עמיעז, התכוונת.... אבל אצלם לפחות יש אנשים שעושים משו.....
T tamarhp New member 21/11/03 #8 להזכירכם... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=403&msgid=23436201