ידעתי שלא ניסחתי את זה נכון... מה שהתכוונתי לעשות זה בעצם לקחת את הערכים 1-3 ולאחד אותם לאחד (או פשוט להעלים את כולם חוץ מאחד) כך שבסוף אני ישווה את הערכים למחרוזת כלשהי, לדוגמא:
$arr = array('a', 'b', 'c', 'd', 'e', 'f');
אז שהערכים 1 עד 3 יהיו שווים ל: 'something' ובסוף זה אמור לצאת:
אני רוצה לכתוב קוד שמאפשר להחליףאת הכתוב בקובץ html וכך יכול המשתמש לשנות את התוכן של אתר מעוצב מראש. את החלקים שניתנים לשינוי הגדרתי בתוך <part1> </part1> כשלכל חלק מספר משלו, וכשמישהו משנה את התוכן זה משנה את מה שבאמצע ה <part> </part>. ד"א השתמשתי ב explode שפירק את הטקסט לפי שורות.
תיכנון לא נכון של מה שאתה רוצה לעשות הוביל אותך לנסות ולהתאים פתרונות מסורבלים ולא יעילים יותר מדי. כל זה נוסע מכך שהיכרת את הפונק' explode, ולכן מראש השתמשת בה בלי לחפש אלטרנטיבות עדיפות לבעיה. באינטרנט יש ערמות על גבי ערמות של מערכות שעושות מה שאתה רוצה ורוב אם לא כולם משתמשים ב Regular Expretions כדי לפרסר את מה שהם צריכים. אני מבטיח לך שזה יצא קוד יותר יפה, יותר נכון, יותר מסודר ויותר הגיוני.
מאפשרת כאלה דברים. הדוגמא הכי טובה זה הפורום של תפוז, אמנם לא PHP אבל זה לא משנה. אתה יכול להדגיש דברים, לשים אייקונים, להזיז דברים שמאלה. תסתכל לדוגמא בפורומים של phpBB, אתה יכול לשנות פונטים, גדלים, צבעים לעשות מלא דברים.