מ ס י ב ת ר ו ו ק י ם

זיקן

New member
מנהל
כן אתה היחידי.

תנחומיי הכנים.

סבארבא

New member
היחידי שאוהב בחורות לבושות?

או שמא היחידי שלא אוהב לשבת במשרד ולא לעשות כלום?
כי באמת, הזמן לא עובר, מעביר את הזמן בלהסתכל על כוסיות בפייסבוק להלחם בעצמי בשביל לא להדליק עוד סיגריה ובעיקר להתמרמר על מר-גורלי - שום דבר טוב לא יוצא לי מהסיפור הזה (שום דבר לא טוב לא יוצא לי מאף סיפור, אבל זו לא הנקודה כרגע
).
אני גם נהנה (לא "היא בסדר", נהנה!) מהעבודה שלי, ככה ש..
בלאט.
מסקנות מחודש אוגוסט? לא לצאת לקרב ללא קסדה.

סבארבא

New member
לא יפה.

מקודם נתקלתי בהודעה שלך שאומרת לעלי (המלך של חיי, תשוקת חלומותיי, ירח חיי ועוד כל מיני מטאפורות ממשחקי הכס) שהוא היחידי ששם פה תמונת פרופיל אמיתית שלו במשתמש בתפוז. מה לעזאזל יש להסתיר בימינו? הרי אם אתה רוצה למצוא משהו על מישהו, כל דבר - עם הטכנולוגיה של היום זו משימה המשולה לפיסת-עוגה. הדרך הכי טובה? פשוט להיות כנים ולא לעשות שום דבר "מפליל" (בגדת בחברה? אמא מצאה את הבאנג בארון? לבנת פורן כאן בשבילך!) כביכול - רק ככה אתה יוצא איכשהו בחיים מהסיוט הזה שנקרא "המציאות".

*הערת שוליים - כותב פוסט זה היה שקרן מנוול על הכל ולכולם בערך עד איזה גיל 19, עד שנשבר לו האיבר והוא החליט שהכי טוב זה להיות כנה ותפס אומץ להתחיל להגיד את האמת. במבט לאחור? אם הייתי מבין את זה קודם-לכן מצבי היה טוב יותר.

דידי 9

New member
א-לא אני אמרתי את זה אלא מטקה.:) אני

לא בעד דווקא.....לא כאן.

לגבי הכנות שלך-מעולה! ותפסיק להסתכל על מה הפסדת-תתמקד במה יש לך להרוויח
ממך עם הכנות הזו בעתיד.
וזה רק רווח. אין הפסד בשום מצב בקטע הזה.........

חוץ מזה שכל דבר קורה בזמן שהוא צריך לקרות. יש כאלה שלא מתעוררים עד סוף החיים שלהם, אז תגיד תודה!

סבארבא

New member
זיקן מחנך את י"א שניה!

(מכירים את השיר? לא? הנה).

זיקן, בגדול התכנית שלי היא כזו - להעיף את עצמי ללימודים בסוף השנה הנוכחית או בסוף שנת 2015, ללכת לסנגוריה הציבורית (פלילי, מן הסתם) לסביבות ה-5-10 שנים ועם הקשרים והקומבינות להקים משרד.
והנה, היא חזרה.
ביי!

דידי 9

New member
בואנה זה אשכרה מעליב.....

זה מותר בתקנון?

אתה מנצל את זה שאני רגישה ככה ופוגע בי חופשי.

אני הולכת לשעתיים!!!!!!!!!
ביי ..........ביי.......

זיקן

New member
מנהל
עזוב אותי מעבודה באיזה משרד מיזדיין.

תעבוד בשיפוצים.
מכירים אנשים ונשים וכל פעם מקום אחר ואנשים אחרים ולא משעמם.
להיות תקוע בין 4 קירות עם מנהלת שמטיילת לנצרת לא בשבילי.

אצלי

כל העבודה נעשית דרך המחשב והאינטרנט
כל התקשורת דרך אימל או תקשורת בין מחשבים
אפילו לא דרך פקס.
מזמן שכחתי מה זה טונר דיו טופ נייר A4
אפילו תשלום המע"מ וכו. זה היום דרך הרשת..אינטרנט
עם חתימה דיגיטאלית
יש לך במשרד עוד ניירות קופי...מחורר..שדכן ..סרגל .. מהדקים .. סיכות לשדכן ..מוחק טיפקס ?

רוב הגברים כמוני מעדיפים אותן ערומות לגמרי.

סבארבא

New member
מוטק'ה,

אני עובד אצל עורכת דין בת 70+. אין לה מחשב בחדר.
ניסיתי להעביר אותה להכל-ממוחשב כי חבל לי על הנייר - זה לא הולך לקרות.
את הדברים שלה היא רושמת לי על דפי-טיוטא עם עט והערות על דברים מודפסים היא מחברת לי עם סיכה שנות ה-50' סטייל.
אין מה לעשות, אתה לא יכול להרגיל מישהי שרגילה לעבוד בדרך מסוימת מעל 30 שנים (!) ופתאום להפוך את כל עולמה.
מה גם שהבן שלה עובד איתנו במשרד, הבחור בן 40 והוא מ-ת-ע-ב טכנולוגיה (יותר גרוע ממני, אני בן 22 ושונא סמארטפונים וכל מיני פיציפקע'ס חשמליים למיניהם - רק גורע מהאנושיות ומהקשרים הבין-אישיים שלנו לטעמי).

וכן, ברור לי שאני חריג בקטע של הבחורות. מצד שני, לא נגעתי בבחורה כבר פאקינג שנה וחצי (כלום! לא חיבוקים ולא נשיקות! נאדה! גורנישט! כלום!!!).
אין ערומות ואין לבושות
.

סבארבא

New member
טוב, אז היא חזרה..

והתחילה לצרוח עליי שפעם אחרונה שאני נוגע לה בחדר (לא הזזתי כלום, אני רציני).
כשניסיתי להתגונן ולהגיד לה "תשמעי, היה ממש מטונף.." היא התחרפנה ואמרה לי לא לחנך אותה ושהיא פאקינג אוהבת את השולחן שלה מלוכלך ובפעם הבאה שאני רק אחשוב לגעת לה בשולחן בלי רשותה היא תדאג שאני לא אעבוד יותר לעולם במשרד עורכי-דין.
אני רחוק מלהתעצבן, אבל דאמיט.. שונא אנשים שכ"כ מלאים בעצמם.
איזה כיף!

למה מלאים בעצמם?

אתה לא יודע שלעולם לא נוגעים לבנאדם בדברים שלו?
(למרות שלא הזזת כלום)

למעלה