מ ס י ב ת ר ו ו ק י ם

זה הרבה עבודה ונדמה לי יש סיר מיוחד לזה.

אני מבטיחה להזמין אם אעשה,ואל תאיים עליי!מקסימום יש לי פסטה בסטה ליד הבית

ALIsuperstar

New member
לא מאיים, מבטיח ;)

מה זה ליד הבית...
אני עושה עם הידיים שלי, מתבל באהבה...

ALIsuperstar

New member
בטח. מלא דברים!

כל מה שקשור לבשר, לצלות אותו, לטגן, לבשל, על האש, אני מאסטר!
מתוקים ומאפים אני על הפנים... במרקים הולך לי טוב...
פירה חח... סלטים... פסטות... סושי!

בצהל כן חשוב הגיל ובטח התרגיל

גם שהייתי פצוע קל ..נכה צהל עשיתי צבא במקום יותר קל
אבל כעת הגיל וזה..לא עושה יותר..

ALIsuperstar

New member
רוכב כן...

היה לי קטע מסריח עם טרקטורון של חבר, החליט שלו בא לו עליי, בדיוק ברגע שנכנס לי השוונג.

סבארבא

New member
זה עדיף מאופנוע.

תחביב מסוכן אחי, אם אתה רציני עם זה - אל תהיה דביל כמוני. קסדה ומיגון כמו שצריך. כל הברך שלי אכולה בגלל שסירבתי לשים חליפות.
והנה סבארבא בימים יפים שכבר לא יחזרו..
*מתמוטט נפשית*.

סבארבא

New member
החיים.

1. אני עדיין פאקינג מסתכל על תמונות של האקסית מגיל 16 שלא זוכרת איך קוראים לי בקטע יום-יומי.
2. הכרתי מישהי ממש אבל ממש חמודה שנראית ממש אבל ממש טוב ופאקינג הרסתי את זה כי אני פסיכופט נוירוטי ופחדן.
3. ההורים שלי משגעים לי את השכל, אני צריך לרדוף אחרי אמא שלי כל הזמן עם הסדר של הבית (והיא מאוד מאוד מסודרת יחסית לאחרים) וכמעט כל יום אני צורח עליה שתפסיק לבלגן את הפאקינג בית אחרי שאני מסדר אותו כמעט שעתיים כל יום.
4. נמאס לי מהעבודה המזדיינת שלי ונמאס לי שפאקינג מנצלים אותי שם, עובדים חדשים שזורקים זין מרוויחים כמעט כפול ממני ולא מגיעים לעשירית מאיכות והספק העבודה שלי. למה אני לא מבקש העלאה? כי אז יגידו לי לעשות דברים שאני לא רוצה לעשות (סע לרמלה, סע לתל-אביב לעשות הגשות בבית-משפט וכו' וכו')..
5. אני ממשיך פאקינג לשקר לעצמי שאני אהיה בסדר ושאני יכול "להתקדם" אעלק למרות שברור לי שהסוף כבר כאן ואני רק מושך את הזמן.

דידי 9

New member
חחחחח נו אתה

בן 22!!!

איך אני אתחיל להסביר לך-שבכל תלוי בך? :) איך........

בשלב ראשון תפסיק להאשים את כל העולם ואשתו בתחושות שלך, תאמין בעצמך-ותזיז ת'תחת.....תעשה!

דידי 9

New member
מה שמת עליך שם בתמונה-

תיק אוכל? :)

מתי היומולדת שלך אני אקנה לך פאוצ' וירטואלי......

סבארבא

New member
כבר אין לי אופנוע.

אני לא מאשים אף אחד בכלום, גם לא את עצמי. פשוט נמאס לי להיות מתוסכל ושאף-פעם שום דבר לא באמת מסתדר לי כמו שאני רוצה שיסתדר.
הזמן הורס הכל.

אני איש של הרבה פנים. הנה אני בעבודה, אין לי שמץ איפה החולצה הזו וממש ממש אהבתי אותה.

דידי 9

New member
אתה נראה חמוד:)

נראה מיוחד....

זה טוב שאתה איש של הרבה פנים. אבל יש.....גרעין לכל אדם.:)
נראה שעדיין לא מצאת את שלך......
כולך כפרה-22! נסה שוב ושוב ושוב...........קח הכל בחשיבה כייפית. אם לא הסתדר לך-אולי רצית מספיק, אבל
לא עשית מספיק למען מה שרצית......רק אולי..

סבארבא

New member
מה חמוד? תתפשט..

בעצם עזבי, תשאירי את הבגדים עלייך
.
רוצים משהו שתמיד (אבל באמת תמיד) עושה לי מצב רוח ממש טוב ומרגיע אותי?
הנה, קחו.

למעלה