מ.ס. אשדוד VS בית''ר י-ם

shay100m

New member
מ.ס. אשדוד VS בית''ר י-ם

שבת בשעה 20:00
שידור ישיר בספורט 1 , וכאן באחד הקישורים : http://sport.israup.com/2013/05/live.html

בית"ר במקום התשיעי עם 14 נק' מרחק 3 נק' מהמקום השלישי ואשדוד במקום ה-11 עם 12 מרחק 7 נק' מהקו האדום .
אשדוד מנסה לאסוף את עצמה אחרי התבוסה לרעננה , בית"ר מחפשת את עצמה אחרי התבוסה לקריית שמונה , ברוכיאן
יפתח ככל הנראה...
שני חיות פצועות נפגשות , משחק שיכול לקרות בו הכל , לצערי לא רואה אותנו מנצחים את זה , למרות שאנו עדיפים עליהם .

בהצלחה!!

חזרנו למוד של בית"ר המשקם...

כל קבוצה שתבוא לאחר משבר ותפגוש אותנו השחקנים העלובים האלו כולל המאמן הכושל ידאגו להוציא אותם מהמשבר !!! תסלחו לי אבל אני באמת לא זוכר קבוצה של בית"ר עם יכולת כזו כמו בשלושה מחזורים האחרונים... יש קווים דומים מאוד כשבית"ר הייתה תחת יובל נעים...דרור קשטן עוד מעט נפרד מבני יהודה הזדמנות להביא מאמן מנוסה שיעשה שינוי.

יש רק סיבה אחת להשאיר תמאמן

להראות לשחקנים שרוצים לשלוח מאמן הביתה, שגם אם ישחקו הפוך הם ילכו ולא הוא. חוץ מזה, הוא איבד מזמן תשליטה אלי כהן וכמו שאמרתי יש לנו עדר נחמד ואין לנו רועה, הגרמני השתחרר מבני יהודה, ורק בשבילו אני מוכן להפרד מאלי כהן, כי יסלחו לי כל החארות האחרים שקוראים לעצמם מאמנים כולל ההוא שמאמן את גרמניה היום (שמעון משהו), אבל אף אחד מהם לא יודע את מה שקשטן הספיק לשכוח וגם שם לדעתי שחקנים מכרו אותו

בדיוק ד-ר-ו-ר ק-ש-ט-ן

בדיוק חשבתי על זה השבוע אבל הבעיה היא שטביב מתלבט!! וזה רע מאוד כי אני מוכן להתערב !!! שדרור קשטן לא ישאר יום אחד מובטל אני חושש שאחת הקבוצות בליגת העל תקדים אותנו ותחתים אותו !!! טביב תתעורר !!!!!!
רק שתדעו קשטן לבדו זה לא מספיק צריכים להביא דחוף חלוץ וקשר אחורי ברמה גבוהה וגם מגן ימני ומגן שמאלי .

אריאל5

New member
דרור קשטן כבר שנים לא פוגע

אתה רואה את האדישות שלו בבני יהודה. לבני יהודה יש קבוצה שעל פניו צריכה להיות באמצע טבלה ולבית"ר קבוצה שעל פניו צריכה להיות באזור המקום ה-3 אחרי מכבי וב"ש. בשתי הקבוצות המאמנים גורמים להם להיראות כך.הנה רשימה קצרה של מאמנים שלדעתי ראויים מאלי כהן: עטר, אוחנה, אלי כהן השני, ברקוביץ, משה סיני (למרות שהוא הפועל) גיא לוזון (למרות שהוא לוזון) ואפילו דוד אמסלם עדיף עליו. כלומר קודם הייתי מעיףאותו ואז מחפש מאמן לא מוצא נותן לאמסלם לנהל את הקבוצה.

shay100m

New member
גיא עזורי או תומר קשטן,

ודרור עדיין יכול לתת לנו המון.

חחחה דווקא חשבתי שאתה מבין בכדורגל...

עזורי מתאים לנוער או עוזר מאמן !
הבן של קשטן? נו באמת ??? מה רע ביוסי מיזרחי ?

shay100m

New member
עזורי תותח לא מוערך. תומר קשטן טקטיקן גדול

שלא היה לו מזל לעשות את הפריצה בתחום.

בית"ר מבחינת סגל אמורה להיות במקום השלישי?

זה חלום נאה, אבל אין לו קשר לסגל שלנו. אנחנו מגרדים את התחתית, אין לנו שחקנים שיכולים לשחק בקבוצות נורמליות.

אריאל5

New member
אנחנו מגרדים את התחתית לא בגל השחקנים...

אני רואה בהחלט את בית"ר מבחינת סגל טובה יותר מרעננה, סכנין, ק"ש, הפועל חיפה, הפועל ת"א ועוד כל מיני קבוצות שמסתובבות קרוב למקום 3. אולי אתה צודק ומכבי חיפה יותר טובה ולכן מקום 4 משקף.

אנא ממך, מנה ארבעה תפקידים שבהם שחקן בית"ר

טוב יותר מהשחקן בתפקיד המקביל לו בהפועל ת"א, מכבי חיפה, או קריית שמונה. דיברת על מקום שלישי, להזכירך. ארבעה בכל קבוצה, לא אחד.

אריאל5

New member
באנגורה והרוש בודאי...

לדעתי גם ברוכיאן מתחרה טוב לקשרים האחרים וטונייס מתחרה למגנים אחרים.

jnus1

New member
מסכים איתך. לדעתי צריך להעיף שחקנים

הבעיה לא רק במאמן החלש הזה, אלא בזה שמי שכבר נמצא לא נלחם. חסרים שחקנים וכו' אבל זה לא תירוץ. גם המאמן וגם חלק מהשחקנים חייבים לעוף על טיל. כשכולם צריכים להינזף בכל מקרה.

אריאל5

New member
כמה שחקנים צריכים לעוף?

הרוש מעולה, באנגורה ואיציק כהן לא רעים בכלל. רביבו ברוכיאן וחדד ביחד בקישור זה יכול להיות מעולה. טונייס היציב של ההגנה. טל כחילה יכול להיות לא רע כמגן כל עוד עושים ממנו קשר הוא יהיה בינוני. .צריך אולי לשלוח את אצילי שאין לו ראיית משחק ואת נחמני. סה"כ אני חושב שיש שחקנים לא רעים בכלל אבל גם השיטת משחק קלוקלת וגם הרכבת השחקנים. במשחק אתמול שמו כמה חלוצים שמו כמה מגנים ופחות או יותר קשר אחד (ברויכאן) ככה אי אפשר לעשות התקפה מסודרת.

למעלה