מ-ל-ח-מ-ה!!!

קפת

New member
מ-ל-ח-מ-ה!!!

קפת אדום, קפת אדום. אני משדרת ססמת גיוס מילואים. הכרזתי מלחמה. על השכנים שלי, משפחת צרחני. זהו, הגיעו מים עד הדלת. בעצם, כדורגל, וטיטול רטוב. אני אסביר: יש משפחה שכל הזמן עושה ילדים - כרגע יש כמה שידוע לי יש להם 4, אבל לעניות דעתי הרחם שלהם עוד נטוי. הם חיים מעבר למשוכת הפיקוסים, 3 מטר גובהה. צריך הרבה רצון ויצירתיות כדי להעביר טיטול וכדורים בגדלים שונים מעבר למשוכה. אין לי שום דבר נגד ילדים, נהפוכו, יש לי הרבה מאוד נגד ההורים שלהם. והילדים האלה, הם חבורה של מוטרפי צרחות שלא יודעים לתקשר, לדבר, לצחוק, לשחק או לבכות בכלי לפעיל את מיתרי הקול שלהם בדציבלים וטונציה של מקהלת הצבא האדום. לרוב בששי אחרי הצהריים, שבת בבוקר, וערבי קיץ רנדומליים. בל"ג בעומר הם התרוצצו פה במגרש הריק שלפני הבית שלי, בעטו בכלבה האומללה, ששכבה בשקט וחיכתה לשרידי נקניקיות של פעוטי השכונה, וגם ניסו להצית ערמת פסולת גינה. מנעתי בעדם. כי כזו אני: אוהבת חיות, שוחרת איכות הסביבה ונטרפת מהורים שעייפו להשגיח על הילדים שלהם, אז הם נותנים להם לעשות ככל העולה על רוחם, באצטלה של חינוך דמוקרטי וליברלי. שזה בעצם חינוך לאנרכיזם שנובע מהיעדר הצבת גבולות. שבוע אחרי היה מונח טיטול ספוג על המדשאה שלי. את הטיטול העפתי חזרה לדשא שלהם (כנראה שדשא שמקבל פיפי על בסיס יומי הוא דווקא צהוב יותר) ומאז אני משמידה על מה שאני מוצאת על הדשא: כדורים, אקדחי פלסטיק, אתם יודעים. היום הופיע כדורגל משומש, אבל במצב טוב. הכדור הוחרם ויוחזר רק אם הם מביאים את ההורים. במלחמה כמו במלחמה: אני אוהבת ויודעת לצאת חכמה צודקת ומנצחת. ובעניין הזה: יש תכנית בערוץ 8, בלילה, שנקראת "מלאכים קטנים". למות על הפסיכולוגית החכמה והמדהימה שמלמדת שם הורים איך לגדל את הילדים המחורפנים שלהם. "זה לא את הילדים שצריך לתקן, אלא את ההורים", זה המוטו שלה. שווה כל רגע.

נץ666

New member
גם אני מסתכל בתוכנית הזו

ובערוץ 41 יש גם תוכנית בעלת אותם רעיונות, רק הפעם זה גבר שלא משתמש באביזרים אולטראמודרניים לחינוך ההורים.

א י ל ה

New member
וואלה

אפילו אני, שכידוע לא צופה במכשיר התכלכל בדרך כלל, ראיתי פרק אחד בתכנית הזאת אצל חברה שהתרגשה עד דמעות ופשוט הושיבה אותי מול המסגרת, כפתה אותי למסעד הספה ופתחה את הריבוע המדבר. האמת? התרגשתי גם אני. התרגשתי כשהאבא הזה ישן לילה שלם בראשונה מזה שלוש שנים. מה לעשות, דברים כאלה מרגשים אותי. התרגשתי לראות איך ההורים האלה מתחילים להבין מה הפירוש של גבולות ומתחילים לקבל כוח להעמיד אותם, להיות ברורים, לא לשלוח מסרים כפולים ולהחזיר לעצמם את הסמכות בבית. וזה עוד בגיל שלילדים, או לילדות במקרה שלהם, עוד יש סיכוי להשתנות, רגע לפני שהן הופכות לתפלצות מזעזעות, שאמנם לא באשמתן, אבל מה לעשות, הפכו כבר לגוש "בא לי/לא בא לי" דוחה, מבהיל וחסר כל כיוון. עצוב כמה זה פשוט, וכמה, כמה, זה קשה. מה לעשות, ככה זה. הכיבוש משחית.

opoli

New member
peace!

עשי אהבה ולא מלחמה, אילו רק תתני לשכנך המסוקס לחמוד את שכנתו, ואזי אף את תוכלי להתגאות בשלל זאטוטים ולשפר את כישורייך בתחום העפת טיטולים (אליפות ארה"ב הפתוחה מעבר לפינה) לא הכל רע

קפת

New member
איכס

אני מאחלת לעצמי להתחמד על ידי טובים ומוכשרים ממנו. לפי הקול שלו, ההליכה שלו, והנחנחיות בהתנהלות עם הילדים אני קובעת בודאות: הוא בטוח חרא חרה זיון. והילדים מכוערים וטיפשים.

נץ666

New member
בקיצ - הכל מסתכם בגבולות

כל כך בנאלי וכל כך קשה לחלק גדול מההורים המודרניים.

Ricca

New member
אני לעומת זאת

למדתי לרכב על אופניים, ועכשיו אני כבר לא צריכה לרוץ לאוטובוס האחרון. יש לי אופניים.

Ricca

New member
אתה בטוח?

וואי, שחייה.. אתם לא יודעים כמה קשה לי. שנתיים גרתי על שפת הים. (לא כמו קפת שחיה בבית מזכוכית) עכשיו החוף הקרוב ביותר נמצא שעתיים ממני. וסקס, בכלל לא כדאי להעלות את הנושא. למרות שבאופן כללי אני בעד. אבל אחרי כל מיני מפגשים הזויים אם נובו רישים ובני אצולה, החלטתי שהגיע זמן לאיזה תקופת סגפנות מטהרת. לא משהו קבוע, חודשיים שלושה. סקס וכסף תמיד הולכים ביחד. משום מה..

Ricca

New member
קפת, עליתי על זה לבד. בסדר?

לא אם נובורישים, עם. תסלחו לי, לא דיברתי בעברית כבר כמה ימים.

קפת

New member
איזה מניוקית

עשית את זה בכוונה כדי לגזול ממני את אחת ההנאות היחידות שעוד נותרו לי (לגור בבית מזכוכית, בקיץ, זה מ-ז-ה מבאס. ואין מזגן. וסקס, אני יודעת שזה גם קשור להנאות, אבל לא בדיוק זוכרת איך ומה). זה לא בסדר לריסה, אם את כבר עושה שגיאות, ולפחות אל תתקני אותן, אחרת מה זה שווה?

התובנה הזו, לגבי סקס וכסף

נשמעת כמו משהו שהושג בעבודה קשה בצמתים. את מאלה שמחלקים סרטים כתומים או כחולים?

Ricca

New member
עזוב אותי.. פעם אחרונה שהייתי בארץ

הייתי בים. העל היה כחול, וזה לא היה סרט.

גם אני אמרתי לה

מותקפתמותקמותק, ככה אמרתי לה, אל תגורי בבית מזכוכית. ניסיתי להגיד לה שלא פרקטי, שעולה המון לקרר אותו בקיץ ושחתיכת ניר קטנה ששוכחים בסלון יכולה להשרף בצ'יק, אבל זה לא ענין אותה. אז נאלצתי להגיד לה את האמת בפנים. מי שגר בבית מזכוכית, כולם יכולים להציץ לו מבחוץ. ואני דואג לבריאות הציבור. ומה יקרה אן איזה נער פוחז יעבור ליד מקלחת הזכוכית שלה בדיוק כשהיא מתקלחת? להתעוור בגילו זה לא פשוט. מה יגידו הבנות, ואיך יקחו אותו לצבא? אני מודאג מההשלכות האפשריות. כזה אני.קדוש למחצה.

קפת

New member
אודי, פטר, אני יודעת שזה אתם

שעומדים בחוץ בלילה וזורקים אבנים על בית הזכוכית שלי. זונות. אני אתנקם בכם: אני אתן לכם אגוזים כשלא יהיו לכם שיניים. חכו ותראו.

מלחמה עם שכנים

שלוםםםםםםםםם. במלחמה שלנו עם שכנים, בקרב פנים מול פנים, תמיד נצא מפסידים. גם השכנים וגם אנחנו.

נץ666

New member
ארנסט המינגווי- במלחמה אין מנצחים ר

ק מנוצחים.

למעלה