מ-ל-ח-מ-ה!(ריספקט לוובה)

מ-ל-ח-מ-ה!(ריספקט לוובה)

שמעו, קראתי פה תגובות של אנשים לגבי כל העוול שעושים לוובה בתוכנית. אני אישית, חושבת שוובה רקדן מדהים, אבל עדיין יש יותר טובים ממנו בתוכנית. ובכל זאת- כל תוכנית אני שולחת SMS לוובה רק בגלל שמדכא אותי כל ההשפלות שהוא נאלץ לעבור שם. קיצר, לדעתי, גם אם אתם לא חושבים שהוא הכי טוב- תשלחו לו SMS לגלגל ההצלה. רק בשביל להציק לדויד דביר (תודו שזה מגיע לו). וכמובן בשביל לעשות ריספקט לוובה. המזל היחיד שלו זה שהוא לא מבין לגמרי עיברית ולכן הוא לא ממש קולט עד כמה מביכים הדברים שדויד אומר לו. איתי הכי טוב אבל לא ממש מזיז לי אם הוא ייזכה ויטוס ללמוד בחו"ל. זה פחות חשוב בעיניי בתור צופה. כי בניינו, למי באמת איכפת מי ייזכה? אנחנו הצופים רק נהנים לראות ריקודים יפים כל שבוע. לכן תנסו להיות אמפטיים כלפיי וובה ותנו לו לנצח רק בשביל ההרגשה הטובה שלו. קיצר שלחו SMS לוובה וזהו ביי

אני חושב

שדוד דביר לא צריך להיות שופט בכלל בתוכנית הזאת אבל לגבי וובה, למרות שהוא רקדן טוב היו רקדנים טובים יותר שעפו לפניו כך שהוא הגיע די גבוה וזה בהחלט מספיק.

בכלל לא בטוח שהוא יגיע לגלגל...

לא נראה שהוא מעוניין. צפה בראיון איתו אחרי ההדחה . נראה די ברור שהוא רוצה לחזור לחייו המקצועיים, לתלמידיו (ילדים צריכים את פאפא!
) שכבר חודשיים לא היה איתם.. הוא מבין מצויין את היחס כלפיו, בטוחה שנפגע, וגם אנחנו כצופים נפגענו. אני משוכנעת שהוא ישמח לפנות את הדרך ללוטם.

AntilopA2

New member
הבו שאתם אוהבים את וובה

אבל עם כל הכבוד, כל אחד יצביע לפי ראות עיניו.

taloss

New member
אמ צודקת שוובה מקבל יחס מגעיל אבל..

יש מתמודדים יותר טובים ממנו שמגיע להם לחזור לתוכנית.. כמו ללוטם ולעומרי.. אל תעשו דווקא לתוכנית להחזיר את וובה עם אתם אוהבים אותו באמת ורוצים להחזיר אותו לתוכנית אז תצביעו לו שלא יווצר מצב שאם הוא יעלה מהגלגל הצלה..תוכנית אחרי זה הוא יודח..

drnaji

New member
|../images/Emo122.gif ברמות קשות|

את מתכוונת לעשות משהו טוב (לא לתת יד בעוול,לפי דעתך כמובן) ואתה עושה משהו רע (מצביעה למישהו שאת חושבת שהוא לא הכי טוב). אני חושב שוובה התקדם בתוכנית יותר מדי,לדעתי הוא לא היה אמור להכנס לנבחרת בכלל. היו לו ריקודים טובים (אלבס ועם גתית) סולו אחד מצויין (עם השיר של פינק) וסולו אחד בסדר (הסולו ה1 שלו) אבל הוא לא חידש ובאופן יחסי לשאר המתמודדים הוא היה חלש והגיע לו להיות מודח בשבלים הראשונים (לא שוכח את הריקוד הגרוע שלו עם מאיה!). ובה הוא בעיה בשביל אנשים כמוני=אנשים שמצביעים למי שהיה טוב בפרק עצמו ללא קשר למי הם אוהבים וכו. בכלל כל גלל ההצלה הוא בעיה אחת גדולה,הרי יש רקדנים שראיתי אותם רוקדים רק כמה פעמים בודדים (עדי,שרית,שושו ורוב מי שעפ ב3 הסיבובים הראשונים) וזה קשה לבוא ולהצביע למישהו שחוזר לחצי גמר על פי תוכנית אחת (גלגל ההצלה). אני מתלבט אם בפעם הראשונה אני אצפה בתוכנית כאשר אני פוסל מראש כמה רקנים שאני לא אצביע להם (ובה הוא הראשון שבהם). בכל אופן,אמן והרקדן שירקוד הכי טוב בפרק מחר ומי שמגיע לו הכי הרבה יעלה.

אילנית99

New member
גם אם וובה לא יחזור ..

נראה לי שצריך לעשות משהו בעניין ההשפלות האלו ולהעמיד את דוד במקומו... צריך לכתוב למפיקי התוכנית ולהתלונן

רק דוחפת מילה...

מבחינתי וובה היה השפל של התוכנית.הרקדן הכי גרוע שהתרבל בכלל לעונה.אני לא האמנתי שהוא הגיע לשלב הזה,שהיו רקדנים מדהימים כמו עומרי,לוטם וכו' שנפלו לפניו.ואם אני הייתי שופטת חבל על הזמן מה הייתי אומרת לו.כל דואט שהיה לו,לא משנה אם איזה רקדנית,הוא פישל.הוא פשוט מזעזע. תודה שלא החזרתם אותו.מנעתם מהרקדניות סבל

talytal

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif בגדול!

וגם אם את לא אוהבת מישהו, יש דרך להתבטא... לקרוא לרקדן "שפל" "מזעזע" ולהגיד שהוא גרם סבל לרקדניות זה ממש ממש לא לעניין...

זה מה שאתם חושבים...

אבל זאת דעתי-וובה היה הרקדן הכי גרוע בתוכנית. ואם כל הכבוד אני לא אגיד מה אתם אמרתם כאן על רקדנים אחרים... וכן,הוא גרם סבל לרקדניות.אין רקדנית שלא התלוננה מתי שהיא רקדה איתו.גם שהוא רוקד עם הטובות ביותר,הוא פשוט הורס.סתכלו מה הוא עשה למודרני של ירדן.אני כל כך שמחה שהוא עזב,כי כבר פחדתי שאחת מהרקדניות[ובזה לפחות נשארו הרקדניות הטובות בייחוד עכשיו אחרי שעדי חזרה]תצטרך להיות מועמדת להדחה סתם כי היא רקדה עם וובה והוא הרס לה הכל.

Beat Girl

New member
יקירי,

אין יותר חסינות בשלב זה. הקהל בבית מחליט מי יעלה לגמר, השופטים לא יכולים לתת חסינות לזוג ולהגיד שהם אלו שיהיו בגמר. זה יעבוד על אותו עיקרון כמו אתמול. השופטים יתנו את הניקוד שלהם אבל הקהל בבית יחליט. כמו בעונה הקודמת, בחצי גמר רונה לי קבלה ניקוד גבוה מהשופטים ומאיה לא. הקהל בבית הצביע והיה תיקו בניהן,אז החליטו שהצופים הם אלה שמחליטים, והעלו את מאיה לגמר.

רן המלך2

New member
בעניין וובה ודוד דביר

לא יודע אם הגיע או לא הגיע לוובה לעלות אבל מה שהפריע לי בעיקר זה היחס המזלזל והמשפיל שקיבל מה-"שופט" דוד דביר. דוד דביר מצטייר כאדם קטן, קטנוני ושפל שמנצל את הבמה שנתנה לו כדי להתנגח ולתקוף קולגה מתחרה ע"י השפלת תלמידו. חוסר האובייקטיביות שלו פשוט זעק לשמיים, מה היתה מטרת ההשוואה בין הריקוד "המיושן" לדבריו של וובה לבין הריקוד הרוסי "המדהים" (שרשום על שמו של הדביר כמובן..) מהעונה שעברה פרט להתנגחות חסרת טעם נטספת במורה של וובה? גם אם מדובר בתוכנית בידור קלילה, אני לא חושב שאדם כזה צריך לשפוט בה.

למעלה