מ כ ר ז ....

האדמור

New member
מ כ ר ז ....

מחר אני בת"א ( בעזרת השם ) מבקש הצעות לפי הסעיפים הנ"ל. 1 קפה ועוגה בסביבות השעה 10 2 ארוחת צהרים (לא בשרית ) בסביבות השעה 13 3 מנוחת צהרים בין השעות 14 ל16 ( כולל חפוז ) 4קפה בשעה 16 הצעות ניתן להגיש לכל סעיף בניפרד. המכרז לנשים וגברים כאחד.

שקדי

New member
למהירות החלטה בלבד...../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

בנות ....ובנים......אל תחמיצו את העונה החמיצו מלפפונים...........

magy

New member
נגמרו הקלמנטינות

וגם המלפפונים

שקדי

New member
אני מבין ש.............

התור מתארך והולך מזל שהפורום קטן..........

magy

New member
למי שלא יתמודד במכרז

ישאר בבית, וישתעמם..... גלריה לציורים ששלחה לי חונה. לראות ולהנות.....גם מי שלא אוהב ציורים. גלריה מספר שש.......כדאי להכנס גם לגלריה של ...אלרון...... יש שם דברים יפים.... דוגמא מובאת כאן....

שילה1

New member
שקדיון..ומה חשבת..שנחכה לך???../images/Emo9.gif

וגם כרוב,וגזר..... ומברכת את סבתי ז"ל..שטרחה ללמדני.... והאמת.תלמידה טובה אני...

magy

New member
תגידי שילי......קיבלת ממני

ווירוס אתמול????? לא???......אני סתם שואלת.......כי משעמם לי.....

magy

New member
../images/Emo23.gifשאלו אותי מתיי המפגש הקרוב../images/Emo23.gif

מישהו יודע????? ל´כפת לי אצלי....אבל אין מקום........ ואין מספיק כסאות, אז נאלץ לשבת גם על הרצפה וגם בחדר שינה...... יש שם מקום לפחות לשבעה איש........ מה אתם אומרים?????

magy

New member
ספרתי

יש 14 מקומות ישיבה 2 מקומות חצי ישיבה 7 מקומות עמידה..... אי אפשר לעשות על האש....... וזה המינוס היחיד....

שילה1

New member
נווווווווו?יש מקום,יש אש,ויש חשק!!!

אצל מי?מתי? ואולי..בחיק הטבע???

magy

New member
כל חיק מתאים ....

אגב, גם לכם יש כל רגע "איתחול בפורום"?

שילה1

New member
מה קרה לך?ממך?../images/Emo25.gif

רק דברים טובים מקבלים!! איך בכלל העזת לחשוב כך? והשילי..מאוד מצא חן בעיני.....

לא יכולה לענות למכרז בשום צורה

1. אני לא בתל אביב מחר 2. לא מוותרת על ארוחה בשרית בצהרים 3. לא עושה חפוזים (ראה דיון בנושא אורך) 4. מנוחת צהרים מתחילה בסביבות 15:50-16:00 חוסר התאמה מוחלט והפעם לא אנדב את בעלי. רוצה אותו לעצמי.

אדמורי- רוצה לאכול לוקשים? ../images/Emo3.gif

כי אם כן, ואם אתה מוכן לסטות צפון מזרחית לת"א, אז אתה מוזמן לנודלס סיניים. חפוזים, קפה ועוגה - תחפש במקום אחר. ומי עוד רוצה לבוא לאכול איתי צהרים? בן בן בסביבה? נו מי עוד מגיע?? ההזמנה מופנית לגברים ונשים כאחד!

למעלה