מ(י)שהו כאן לא שייך

Yaniv-DC

New member
מ(י)שהו כאן לא שייך

טוב. אני חיב לשתף אתכם בזה, כי זה ממש מציק לי. שנה וחמישה חודשים לא הייתי בארץ. שנה וחמישה חודשים לא הפסקתי לחשוב על כל הדברים שאני מתגעגע אליהם בארץ, על מקומות שאצא אליהם, על כמה הרבה דברים יותר טובים בארץ. שנה וחמישה חודשים גרתי במקום, ולא הרגשתי שייך במאה אחוז. היה לי טוב, אפילו מעולה, אבל... אתם יודעים... לא שייך... עכשיו אני בארץ. עכשיו אני מרגיש גם לא מתאים כאן. מועדונים נראים לי פתאום קטנים וצפופים, כשנהגתי בת"א כמעט חטפתי התקף לב, ומה זה הרעש והציפצופים האלה? וכשהעזתי ושאלתי את המלצר למה כבר 25 דקות אני מחכה לטוסט, הוא הישיר לעיני מבט וענה "זה טוסט, זה לוקח זמן", הסתובב והלך... והכי עצוב, אני מרגיש שבעוד שבוע וחצי, כשאחזור לוושינגטון, אני לא אהייה נורא עצוב בגלל החזרה, אלא כי עכשיו אני מרגיש לא שייך לא לשם ולא לכאן... סוג מסויים של אוווף...

tnati

New member
לא שייך ??????????..

אני ממש מזדהה איתך למרות שאני מאז הולדתי ועד היום לא עזבתי את המדינה הזאת ובכל אופן אני מרגישה לא אבל לא שייכת כי לאן שאני מסובבת את הראש אני רואה הכל חוץ מישראלים אז תאמין לי תחזור לוושינגטון בלי רגשיי אשם כיוון שלא משנה איפה אתה במילא אתה לא תרגיש בבית בשום מקום בעולם רק תרגיש יותר בטוח שם מאשר פה ב ה צ ל ח ה איפה שלא תיהיה

Idit-Kansas

New member
תארת את זה כ"כ במדויק

שאין לי הרבה מה להוסיף חוץ מלהגיד שגם אני מרגישה בדיוק ככה. זה רק נהיה קשה יותר עם ככל שנמצאים בחו"ל יותר זמן. הפער בין ישראל לארה"ב הוא כ"כ גדול ואנחנו משווים כל הזמן את מה שיש פה (בארה"ב) למה שאין שם (בישראל) בעיקר בהליכות ונימוסים-אז מה שנשאר זה רק להתגעגע לארה"ב. לעומת זאת כשאנחנו בארה"ב חסר ה א ו כ ל הישראלי, הטלויזיה, הח´ברה... אז גם מתגעגעים - מה לעשות? כנראה שזה חלק מהחיים המפוצלים שלנו.

Gefen

New member
Welcome to club..

של האנשים שכבר לא שייכים לשום מקום גם אצלי זה בדיוק ככה והשיר של פול מקרטני מתאים כאן: "Wherever i lay my hat, that´s my home.." הבית הופך להיות המקום בו אתה נמצא וזהו ומרגישים שלא מחוברים כבר באמת לשום מקום. גפן

funkbass

New member
אני פה תמיד

משווה בכיוון ההפוך!! כשאני פה .. כל דבר אני אומר .. "איזה מפגרים הצרפתים האלה בארץ ........ " וכשאני בארץ אני אומר "אוף איזה טמטום ... בצרפת ....... "

inbale

New member
גפנונה עשית לי את היום ../images/Emo6.gif

זה שיר של פול יאנג..אבל לא נורא זה דומה. היית בכיווןץ זה אחד השירים האהובים עליי אגב....

למעלה