מ י ו א ש ת !!!!!!!!!!!!!!!!!

nira 1

New member
מ י ו א ש ת !!!!!!!!!!!!!!!!!

שלום לכם גם לי זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לאתר . גם אני מנסה להכנס להריון כבר למעלה משנתיים . עברתי פעמיים הזרעות שלא הצליחו והיאוש רק גובר . אני כ"כ רוצה להכנס להריון ! ההמתנה אחרי ההזרעה קשה מאד ועוד יותר האכזבה . כשאני הולכת ברחוב אני רואה רק נשים בהריון, יש לי שתי חברות בהריון )אני מאד מאד שמחה בשבילן , אבל גם מקנאה ( . בקיצור , החיים כרגע זה מטיפול לטיפול מהמתנה להמתנה ! אני משתדלת להיות אופטימית אבל לא תמיד זה הולך . אני מטופלת אצל רופא מומחה לפיריון דרך קופ"ח מכבי . האם כדאי לעבור לרופא אחר דרך בי"ח ? אז זהו , סתם רציתי לשפוך את מה שיש לי בלב . ביי נירה

פונצית

New member
הי נירה../images/Emo140.gif

קודם כל ברוכה הבאה. למרות שעדיין לא עברתי טיפול של ממש (חוץ מסינרל אם זה נחשב) אני יודעת למה את מתכוונת כשאת מדברת על ייאוש. זה תוקף אותנו ברגעים הקשים ביותר מבלי שיהיו לנו מספיק כלים להתמודד איתו. אז טוב עשית שהצטרפת לפורום הזה, את תקבלי כאן המון חום ואהבה וכלים להתמודד.גם עם ההריוניות שברחוב.זה צובט בלב לראות אותן,אני יודעת.גם לי יש חברה טובה בהריון ולמרות שאני שמחה בשבילה בלב שלם, אני מרגישה מועקה לאחר פגישה איתה.בהתחלה התביישתי בזה,אבל היום אני מבינה שזה טיבעי שנרגיש כך הרי אנחנו כ"כ רוצות להיות במצבה,לא?! בנתיים קחי נשימה עמוקה תרימי את הראש ותנסי להמשיך הלאה. זה לא קל אבל יש עוד דרך לפנייך ונקוה שתהיה ממש קצרה! פונצית.

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

לא צריך להתייאש. אפשר להתייאש רק קצת באופן זמני, ואחר כך להרים ראש, לזקוף גו ולהמשיך הלאה. החיים מטיפו לטיפול מוכרים למדי, וההמתנה באמת יכולה לשגע פילים. אבל אין ברירה, כי בסוף זה מצליח באישזהו שלב, ואז זה כבר שווה הכל
אם את מרוצה מהרופא שלך ואת מרגישה בידיים טובות- השארי אצלו. אם את רוצה לשנות, או לשמוע חוות דעת נוספת, תבקשי כאן המלצות, בטוח תקבלי. שיהיה בהצלחה נועם

רומי 007

New member
נירה היקרה

ברוכה הבאה לפורום, בטוחה שתוך זמן קצר היאוש יתחלף בתקוה וחיוך. מאחלת לך מכל הלב.

nira1

New member
תודה לכולכן ...

על העידוד , אני באמת באמת צריכה את זה . והלוואי ונשמע על הרבה הריונות בפורום הזה . ביי והמון תודה נירה

נירה היקרה - ברוכה הבאה

הגעת למקום הנכון , לקבל בו את התמיכה במהלך הטיפולים, אני מקווה שמהר מאוד תעברי לפורום השכן.
דנדוש

neta2

New member
../images/Emo24.gif

אני ככ מבינה את הרגשתך, את התסכול , את ההריוניות מסביבך בכל מקום , וזה מטריף את השכל. אני מחזקת את ידייך ורוצה שתדעי שאת לא לבד. ולהמשיך להאמין- כי זה הדבר היחיד שמחזיק אותי בתקופה המג´וייפת הזו. גם אני מטופלת ע"י רופא מומחה לפריון של מכבי, סלומי.. מי שלך??

ורדיצה

New member
היי נירה

כולנו נמצאות באותה סירה. יש ימים שאני מרגישה שאני יכולה להתפוצץ, אבל אני יודעת שזה לא יעזור לי. רוב חברותי בהריון או ילדו לאחרונה ונראה כי נושאי השיחה המשותפים בינינו הולכים ומצטמקים. לא תמיד דברים באים בקלות, אבל בסה"כ הרפואה בשנים האחרונות מאוד התפתחה, וכמעט ואין דבר שלא ניתן להשיג בתחום זה, למעט מגבלה של גיל. הכל עניין של זמן, ובסוף אנחנו נשיג את מה שאנחנו כל כך משתוקקים אליו. נראה לי שאם את מוצה מהרופא שלך אין סיבה להחליף אותו. בהצלחה לכולנו !

nira1

New member
ממתינה בעצבנות

תודה לכולכן על התמיכה . מחר - מחרתיים אני אדע אם ההזרעה הצליחה )זו ההזרעה השניה( . תחושת בטן שלי אומרת שלא . לכן אני משתדלת להכין " תרופה " למכה ולשכנע את עצמי שבפעם הבאה אולי זה ילך . אני כ"כ רוצה עוד ילד )יש לי ילדה בת שנתיים ושלושה חודשים (. הסיבות שבגללן אני בכלל לא אופטימית הן : 1. עובי רירית הרחם היה בין 5.5-6.0 מ"מ . 2. ספירת זרע של 3 מיליון בלבד . מקווה לא לבכות יותר מידי כשיגיע המחזור . ל - neta2 - הרופא שלי במכבי הוא ישעיה אריה , שמעת עליו ? אז ביי בינתיים נירה

שני 4

New member
אני מכירה את אריה ישעיהו

הוא במכבי,בגבעתיים. רופא מקצועי מאוד (ונראה לא רע)

nira1

New member
היי שני 4

האם גם את מטופלת של אריה ישעיה ? האם הוא נחשב כאחד שעובד נכון ללא ביזבוז זמן ? ביי נירה

שני 4

New member
הי נירה, אני טופלתי אצלו לפני

4 שנים ,במרפאה ההיא בגבעתיים. לדעתי הוא נחשב אחד שעובד ללא ביזבוז זמן,מטופלת נכנסת אליו, וישר יוצאת מישיהי. אריה נחשב רופא מאוד פופולארי. אני הרגשתי בטוחה שהייתי אצלו. בסך הכל לדעתי הוא לא רופא רע.

עמית@

New member
תקראו מה כתבתי עליו בהמלצות הרופאים

אפשר ליצור איתי קשר במסר

neta2

New member
לא שמעתי ../images/Emo12.gif

לא, לא שמעתי עליו. מקוה שהוא אכן יעזור לך היטב!!1 בהצלחה, אני מחזיקה לך אצבעות. ואם הוא יצליח איתך, ושלי יאכזבני - אקח ממך את הטלפון שלו

למעלה