מ"ט

אינקה

New member
../images/Emo20.gif זה רק הומור, הארי

אני מתנצל אם אתה מוצא אותו פוגע, אין זאת הכוונה.

אינקה

New member
../images/Emo20.gifבעצם כדאי לעשות את זה בהודעה

חדשה בפורום ולא בתוך השרשור הזה. מקבל את האתגר?

yatsek bar aba

New member
מכתב גלוי לאינקה

לא יהיה מחלוקת גדולה על שעבר על הפורום הזה תקופה מאוד לא טובה. דעתי האישית הייתה, כי דרול, כמנהל הפורום ובשל אופיו הייחודי, היה בין הגורמים העיקריים לכך. ואולם, אי-אפשר לריב עם עצמך לכן חלק מן האחריות מוטלת גם עליך אינקא (בהיותך מי שרב עם דרול הכי הרבה). לשימחתי הרבה התאפשר עידן חדש בפורום עם עזיבתו של דרול. בעידן זה הודעות מסוג "אוי וואי" או "את הכסף חזרה" ושאר ירידות אישיות על הדובר פשוט בלתי נסבלות. איני מציע למחוק הודעות כאלו (בפרט כאשר הן מכוונות כנגד מנהל הפורום או אמונתו), אבל אני בהחלט מציע להוקיע אותן, ומציע לך להימנע מהן. אני מאמין באיכויותיך, וההודעה האישית ששלחת לי רק מחזקת את אמונתי, ולכן אני מקווה שפשוט תעבור לסוג שיח אחר (למרות שהרגלים מתקופת דרול בטח קשה לשנות...). המכתב הזה נכתב לאחר מחשבה באופן גלוי ולא בהודעה אישית הואיל והוא מכוון כלפי אינקא האיש והמשל כאחד. יגאל

אינקה

New member
../images/Emo20.gif מקבל כל מילה ../images/Emo13.gif

למרות שהכותרות הללו נראות לי אך הומוריסטיות ולא יותר מזה. אני בדרך כלל גם מקפיד להוסיף אליהן איזה חיוך או קריצה, כי באמת אין לי כוונה רעה, ושרבים כאן ודאי מרגישים זאת. כן, אני רגיש ל"דעתי" ומוחה על כך נמחקת הודעות שלי שלא כדין, אבל מכאן ועד למחוק כל הומור מהפורום ולהפוך אותו לפורום משמים ורציני... שים לב שבדרך כלל אני עדין מאוד ואיני תוקף אישית גם כאלו המביעים עלי את דעתם הבלתי חיובית במילים קשות, אבל לפסול הומור?! חבר´ה בחייכם, מה הרגישות הזו? האם מודטים זו חבורה של נפוחים מעצמם? בואו נצחק ונוסיף בכך שנים של בריאות לחיינו. כל עוד הדבר נעשה בקריצה וברוח טובה למה שתהיה בעייה בכך? בואו ננהל כאן דיונים בכיף: גם בהומור, גם בחוכמה וגם באיפוק. ואם אני מגזים... תעירו לי בלי בושה. "תצחקו" גם עלי. הכל הולך.

אפרת 10

New member
אינקא מותק כפרה עיוני

אם שלושה אנשים אומרים לך שאתה שיכור אז לך לישון בלי כוונה לפגוע אישית אני מוצאת את הווכוח הזה שאתה קורא לו הומר משעמם אתה יודע על מערכת יחסים אומרים שהיא כמו מסטיקבהתחלה מתוק אחרי זה מר בסוף נדבק אבל חבל לזרוק השרשורים שלך מזכרים לי את האמרה הזו אני מתנצלת אם אני פוגעת אבל זה רק הומר שמטרתו לשקף לך כדי שתוכל לעשות עבודה עצמית ופנימית על עצמך ובאמת כדאי שנפסיק לקחת את עצמינו ברצינות לילה טוב אפרת

אפרת9

New member
זה פורום שיווק או פורום מדיטציה

אינקה אני חושבת שאתה חוטא קצת , קצת לא הרבה, להרי נכון שהוא ניראה כאוהד נילהב של מ"ט אבל לראייתי הוא בהחלט נותן צקום לשאר סוגי המדיטציות ולדיון רציני והכניס לכאן יופי של אנרגיות הרי ישר כוח ערב טוב אפרת

למעלה