מ ח מ א ו ת

לורן29

New member
מ ח מ א ו ת../images/Emo20.gif

כן זה קשור לסקס. אבל לא רק. אז השאלה מתחלקת לשניים: המחמאה הכי גדולה שקיבלתם שקשורה לסקס, והמחמאה הכי גדולה שקיבלתם שקשורה אליכם בלי קשר לסקס. מהן? (מיד כותבת את שלי
)

מממממ...

אתה זיון המאה..... והשני...אתה גברי וחמוד..זה מספיק כדי לנפח את האגו לשנה שלמה...

הממ... שאלה יפה...

בקשר לסקס - וואו, בחיים לא ירדו לי ככה (חזר כמה פעמים...
) בקשר אלי - אתה יכול לשכפל את עצמך, אבל ממש אחד לאחד, רק כ-כן רוצה קשר ולשלוח אותו לפה?

לורן29

New member
כמו כותבת ההודעה?../images/Emo3.gif

סתם תרגע ולשאלתך-לא. המחשב לא הסתדר. אין לו יהי לאלפא טאג! המחמאה הכי גדולה שקיבלתי בסקס (טוב יש שתיים): -את המוצצת הכי טובה שהיתה לי -את הזיון הכי טוב שהיה לי מאחר ואני בן אדם צנוע לכל הדיעות, אני יודעת שכל אחד אוהב משהו אחר ולכן אני לא לוקחת את זה איתי הלאה וחושבת את עצמי לזיון העשור. זו פשוט מחמאה שקיבלתי, והיה כייף לקבל אותה. לגבי מחמאה אישית, מישהו אמר לי שאני הראשונה שמצליחה לפתוח אותו רגשית ולדבר על דברים. אותי אישית זה מאוד ריגש. |דמעה|

P u s s i c a t

New member
אהההממממ....

אר יו טיזינג מי בייבי? <אייקון של מריירת> זה הרי ידוע שיש לי חולשה לצעירים...

../images/Emo42.gif

מחמאה שקשורה בסקס: פעם משיהו אמר לי שהוא התהלך מבולבל והמום כמה ימים אחרי... אל תשאלו אותי מה עשיתי לו... אני דווקא חשבתי שהיה זיון לא רע בכלל (ולא יותר). מחמאה אחרת: קיבלתי אותה מאקס שלי לפני כמה שבועות. הוא ביטל לחלוטין מחשבות שלי שקשורות בהערכה עצמית נמוכה (שלא קשורה בסקס). משהו שהיה לי נעים וחשוב מאוד לשמוע. חבל לשעמם אותכם בפרטים.

מתוקה, ככה להרוס

את התדמית המצטנעת של חברי הפורום? לך אני מוכנה לספר. אבל..... רק לך! אז תביאי איזו אוזן....

לורן29

New member
ככה את הורסת את התדמית שלי

כשאת קוראת לי "מתוקה" לפני כולם?

סמיאגול

New member
מחמאות........

בקשר לסקס היו כמה כולם בסיגנון של "אתה הכי טוב שהיה לי" "יורד מעולה" "התשת אותי" וכאלה אבל דוקא מה שמעלה לי את האגו מגיע מתחומים אחרים: ראש מחלקה באוניברסיטה שאמרה על עבודת סמינריון שכתבתי "מזמן לא קראתי כזו עבודה טובה" (קיבלתי 98), או מישהו שאמר לי לפני כמה חודשים שאני הבן אדם הכי חכם שהוא הכיר איי פעם ובגלל שמדובר באדם שאני מעריך את דעתו הלכתי "מנופח" במשך חודש

goldyboy

New member
מחמאות:

בסקס: "יש לך זין יפה" "אתה ממש יודע לרדת טוב" (לבחורה האחרונה שאמרה לי את זה עשיתי רימינג והיא השתגעה מזה) "כל הכבוד על כושר ההחזקה" (החזקת זמן, הכוונה) "עשית לי כל כך טוב" אבל כמו שנאמר כלחד אוהב משהו אחר אז אני לוקח את המחמאות האלה בפרופורציה ובעירבון מוגבל והמחמאות האלה הן נחמדות אבל המחמאות שבאמת עשו לי את זה היו: "אתה יודע להקשיב" "אתה חבר טוב" אלה המחמאות ששוות יותר מהכל, כי אלה הדברים החשובים באמת, ומהם בא גם הסקס הטוב. מי שלא יודע להקשיב גם לא יידע לעשות סקס כמו שצריך. כי סקס זה הקשבה. קודם כל. לבתזוג, למה שהיא רוצה, למה שהיא אוהבת, לאיך שהיא מגיבה.

חסוי! ../images/Emo11.gif

אבל... עצם זה שאנשים שהם ממש WOW רוצים אותי, חושבים עלי, מדברים איתי, ועוד... זה באמת המחמאה הכי גדולה בעולם!!
לכל אחד ואחד מהם...

tokit

New member
לגבי סקס... שאני מלכה !!

מחמאות שלא קשורות לסקס היו המון.. כל החברים של ההורים שלי רצו אותי כשידוך לבן שלהם..

למעלה