מ-ז-ל ט

s h e e p i t

New member
חחחח לאאא

לא רוצה להיות מוחרמת אני כבר מוחרמת שבוע ! מתי נגמרת החרם עלי ?חחח לא רוצה שבועיים של מוחרמות =)

just stav

New member
את מוחרמת עד ש...

אני אקבל התנצלות ופיצוי הולם!
יום טוב לכולם (חוץ מרותם!) Love סתו

s h e e p i t

New member
חחח אז... טוב

סליחה... השם מאיה לא מתאים לך סתיו יותר טוב או שסתו כי הרי לא שומעים את ה-י' או משהו כזה... לא משנה ממ.. פיצוי... נוסעים לגרעין ?

just stav

New member
את מזלזלת??

אני לא חושבת שבמצבך את יכולה להרשות לעצמך לזלזל... שבוע מוחרמות שני מתחיל!
יום טוב לכולם (חוץ מרותם) Love סתו

kedeman

New member
פחחח חשבתי שזה קשור שלבסעא

שד"א גם לו יש היום (שישי) יומולדת 17 ומחר שבת) יש ליורי 18 (למי שמכיר את הבתחפרים)

פIלי

New member
נו טוב

אני צריך לפרוק. אתמול ראיתי את איל, טל, אלי, מריאנו, אורנה, ודב. היה כיף. ואני עצבני כי אין לי איך ליסוע לעיר. ויש לי ביום ראשון מבחן בספרות ולא התחלתי לקרוא את הספר שהיינו אמורים לסיים אחרי סוכות. טוב נו.. בקטנה. כולם מתים בסוף. (עכשיו אני רק צריך שליליים בתעודה, ללבוש שחור, ולעשות אחת עם שם מוזר, ואני מטאליסט
)

fresh mishmesh

New member
HELP!

מישהו יכול לייעץ לי מה להביא לטיול השנתי להרי אילת?... טיפים? משהו?

just stav

New member
איזה סוג טיול זה?

ז"א, יש בתי ספר שישנים 4 ימים בשטח, ולעומת זאת בבצפר שלי- ישנו במלון. אבל בעיקרון לא נראה לי שצריך משהו מיוחד. כמו לכל טיול אחר.
יום טוב לכולם Love סתו

go golan go

New member
המון המון בגדים חמים!!!! (המון!)

ובאמת, מזתומרת ישנים במלון? מוזר....

fresh mishmesh

New member
כן, לקחתי...

אבל, יש דברים יותר ספציפיים?... איזה מגניף- יש לי מין שק שינה מפליז שנכנס לתוך השק שינה... הוא כזה פרררר....
היי! אולי נראה את הבצפר של קשת וזהר...!

just stav

New member
ככה זה...

לפחות חצי בצפר אצלנו הם לא מושבניקים ומספיק שתגידי להם לילה אחד בחוץ והם יתפחלצו. אני דווקא לא הייתי מתנגדת לישון בחוץ, זה הרבה יותר כיף. אבל קיבלנו מלון אז אני לא מתלוננת
בכל מקרה ניצן, לא נראה לי שיש משהו ספציפי לטיול הזה... תחשבי מה את אורזת לטיול חנוכה, זה אותו דבר.
יום טוב לכולם Love סתו

זורקה

New member
אני מנחשת שבאמת ניפגש :)

אפילו שאנחנו ויצאים עוד... 12 שעות בערך...

kedeman

New member
תהנו!

אוף... לנו מקצרים את הטיול השנתי בגלל תקציב זה חרא!!! עכשיו הרבה אנשים מחפשים איך להשיג אולי מימון (חשבו על לעשות מסיבה שכל ההכנסות ילכו לטיול) אני מקווה שיהיה משהו כזה כי בכל זאת.. טיול שנתי אחרון יהיה מבאס אם יקצרו אותו!

s h e e p i t

New member
זה...

פשוט מאוד... הייתי אומרת שיש לסתו בית ספר של סנובים =) כמה טוב לדעת שגם אני בבית ספר הזה...

פIלי

New member
! חשוב מאוד !

כמה סרטים יש בסידרה של אוסטין פאוורס? (רמז: הראשון עם מדונה, השני "המרגל שתקע אותי" עם הבלונדה הזאת, והשלישי "גולדממבר" עם הסולנית של דסטניז צ'יילד). בבקשה תענו. זה חשוב מאוד וכולל סרט, פיצה, ועוגת שוקולד שעולה מלא כסף על חשבון אישיות מפתח מהפורום.

למעלה