מ-ז-ל ט

go golan go

New member
גם לגמילים שלנו ביטלו את הגדנ"ע

בגלל ששנה שעברה העיפו מהגדנ"ע 22
חבריה משכבתנו היקרה, השנה לא מוצאים גדנ"ע.....

i l i

New member
../images/Emo70.gifאנשים...?!../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

יש כאן מישהו מבאר טוביה והסביבה...??!?!?!?!?

ויצמן j

New member
קדם מהיום אני מחרים אותך!

זהו נמאס לי שאתה מעביר הודעות חדשות ואז אני לא מוצא אותן... מהיום אתה מוחרם ושנוא!

THE sky angel

New member
יובלי!

נחמד לראות אותך פה... :) אם אפשר לדעת- מה אלו הצהרות האהבה האלה אני אשמח! (אם לא הבנת אז תסביר את עצמך בבירור! תודה.)

kedeman

New member
תודה רבה

ואני מאחל לך שיהיה לך המשך יום טוב אבל למה את כועס עלי? תכעס על כולם!! זה הם כותבים הודעות לא אני!!

מורן!! שלום לך

תציג את עצמך.. מי אתה? מאיפה אתה? למה? איזו קבוצה? איזה שנה? מסע חוף? משהו?? סתם סתם.. שיהיה לך ערב טוב ויום נעים ותבוא לבקר מתישהו בעמק חפר.. מזמן לא התראנו! יום נעים

לירום

New member
טוב מורן נכנס לפורום לעיתים נדירות

אז אולי אני אציג אותו?

kedeman

New member
מ-ז-ל ט../images/Emo32.gif

אה? תודו שהפתעתי אתכם בשם של שרשור האוף בשביל כל מי שלא מכיר בשרשור אוף משרשרים את כל מה שהוא לא קשור לפורום שטויות, כל דבר טיפשי במיוחד וסתם דברים שבא לכם לשים בפורום אבל לא באמת קשורים לשומדבר של התנועה בכל אופן... לחדשים מומלץ להיכנס למאמרים לקרוא את המדריך לפורומיסט הנבוך ושיהיה לכם
טוב!

s h e e p i t

New member
בלע!!

והפעם זה באמת בלע ! היום היה יום מעניין היה לי מבחן במתמטיקה... ולא עשיתי כלום.. פשוט כלום ... אפילו לא תרגיל אחד... כמה שאני חכמה... כיף להיות חכם בכל מקרה אני גם עייפה.. ומחר צריך ללכת ליסודי לחלק לחניכים פתקים ו... זהו אני הולכת.. למות.. =\ ביי

אני מתארת לעצמי שלכולם יש מבחנים...

טוב אז גם לי היו כמה מבחנים השבוע, והיום הייתה לי אפילו פעולה... היא הייתה דווקא בסדר, עד שבאו כמה ערסים והחילו לזרוק נפצים, ואז החניכים שלי התחילו לבכות... אבל בסה"כ היה בסדר... היינו אמורים לעלות על המקלט של המושב ולספר להם שם צ'יזבטים, אבל בגלל שהם פחדו אז סיפרנו אותו בתוך המועדון (לאור פנסים). ודרך אגב- את הצ'יזבט שסיפרתי להם לקחתי מהמאמר שיש פה על הצ'יזבטים- זה עם דולי... הוא דווקא נחמד... אז זהו בערך... חוץ מזה שמבאס אותי שאני צריכה גם ללמוד בשישי-שבת הזה. אבל אני אסתדר... אז שיהיה לכולם סופשבוע נעים!!!

איזו תמונה מותק......!!

טוף.. ד"א גם אני הולכת למות.. (לא שזה מעניין מישו..) אבל אני בכל זאת כותבת.. היתה לי פעולה ביום שלישי.. והיא היתה דיי נחמדה למרות שאיזה שני שליש ממנה לא הצלחתי להעביר הודות לחניכים שלי (שפשוט לא יודעים מתי ל-ש-ת-ו-ק!).. אם יש פה למישו רעיונות איך לגרום לילדים בכיתה ג' לשתוק אני מאוד אשמח לשמוע......! וואי!! יש לנו עוד 5 ימים עד לטיול השנתי!!! איזה כייף!!!!! אז זהו בעיקרון... ושיהיה לכולנו יום טוב!

hadasbaril

New member
קצת עזרה,באיחור

כיצד להשתיק? א. לא לדרוש מהם יותר מידע לשתוק כי זאת לא דרישה היגונית בגילם. אחרי משחק ממריץ הם יהיו קצת יותר בשקט. גם לתת תמרייצם חיובים יכוןל לעבוד בגיל הזה על חלקם - איזה כיף בשט הזה. גם תחרויות שקט -לא משחק השקט אלא להוביל מישהוא בעינים עצומות, משחקים לחוש השמיעה (להוכיח להם שצריך אותו). גם למנות את הכי רעשן לשומר חוק השקט :)

תמונה חמודה.. גם לי יש!

אני ניהלתי היום "קרב מבטים" של 40 דק' שנגמר כשהגעתי הביתה.. היה מעניין. גרעינר מסוים (אסף כץ..) ניסה להפסיק את הקרב והתיישב עליי אבל לא עזר לו. לילה טוב לכולם.

kedeman

New member
בלע לחלוטין

אפילו יותר גרוע מבלע פשוט בע ככה אני יכול לסכם את כל היום המחורבן הזה... העיקר שהוא נגמר אני רק מקווה שהיום הזה היה יום מגעיל אחד ולא התחלה של סופשבוע חרא....

just stav

New member
חברה, אני לא יודעת מה איתכם אבל...

לי היה שבוע א-ד-י-ר!!!! חזרתי היום מטיול שנתי באילת
אומנם זה לא מתקרב לטיולים של התנועה, אבל זה היה הטיול השנתי הכי טוב שהיה לי בחיים! הכי כיף בעולם!! תודו, תודו שהתגעגעתם אלי... חחחחחח
אנוכי במצב רוח טוב והזוי מהרגיל.
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
טוב לדעת שלמישהו היה כיף...

ועוד לסתו בכלל משהו !! =) לכולם יש טיולים שנתיים רק אנחנו בפברואר בית ספר מפגר... סתו הכל בגללך! =)

just stav

New member
רותם, להזכירך את בכלל מוחרמת...

מגיע לך שהיה לך שבוע רע!
יום טוב לכולם Love סתו

למעלה