מ ז ל - ט ו ב

מה משקל שלהם ?

יש לי פמפרס שלב 3. נראה לך שיתאים להם ? < על מגבונים אני דורשת תוספת תשלום, יש גם כאלה יד שניה במחיר מבצע , לבחירתך>

חחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחטפו עליך. תגידי שזה לא מקורי..... באת לקלל ויצאת מבורכת.

shamus

New member
אילה, 6.9 ?

69, הבנתם? פחחח.... מזל טוב, עכשיו אנו יודעים איך את ממלאת את הרווח בפיך, בגלל זה את כותבת כל הזמן ולא מדברת? יומולדת שמח לאדם יקר ולמגה-כוסית שחבל"ז :] (שיימוסר מזל טוב)

יום הולדת שמח עד מאה ועשרים כושונים !

גונגו מתרגש עד דמעות לא י ל ה יש יום הולדת גונגו יעשה לה מסיבה גונגו יביא לה מתנה גונגו ירד לה בחדווה עד שהמנעלת תגמור בצווחה גונגו יחדיר גונגו אדיר גונגו למנעלת הכל יזקיר גונגו לא שכח חסד נעורים גונגו זוכר את א י ל ה בגעגועים גונגו פותח שולחן בחוף הסלע גונגו לא י ל ה יגיש צ'יפס וצלע גונגו יביא עוגה עם קצפת ודובדבנים גונגו יעשה לה בגב נעים נעים גונגו מאחל לא י ל ה כל טוב גונגו מזקיר לה שלא הכל מכתוב גונגו ירקיד אותך לאור הירח גונגו את כל הצרות יבריח < גונגו מאחל ל א י ל ה שכל השנים הבאות יהיו נהדרות ומלאות רווחים ושהיריקות של א י ל ה תמיד יפגעו בול במטרה ! >

א י ל ה

New member
וואי גונגו...

כל זה pour moi??? <אילה עם רווחים מתרגשת כמעט עד דמעות משובו של הגונגו לרגל מסיבת יום הולדתה>

Dan_Kap_

Active member
עוגה לכלת השמחה...

ועל פי הנהוג בעדותינו, זהו ציטוט של ציטוט

א י ל ה

New member
קאפי, אנחנו מאותה עדה??

גבעת עדה?? וכמובן, על פי הנהוג בעדתנו, את הציטוט של הציטוט של הציטוט תצטרך להסביר לי בארבע אוזניים.

אין דבר

איינשטיין ולאסי יסבירו לאילה ממקום איחסונן החדש, פח הזבל. לאסי מקווה ששובו של הגוגגו היה הבלחה של רגע. לאסי בהודעה
מיוחדת לקאפי : תיכנס מיד ללשכתי !

גונגו לא רוצה לקלקל לאילה מסיבה לאסי ארצה !

גונגו מכבד את היום המיוחד של א י ל ה ולא ירד לרמה הנמוכה של הכלבה שנבחה עכשיו. גונגו יבליח מתי שיתחשק לו ! גונגו מבטיח לריק על לאסי מנגו ביום אחר גונגו מוחטות אוגר גונגו לא ישבית שמחה גונגו עוד יטביע אותך בליחה < גונגו לא ירד לרמה הנמוכה של לאסי מנגו כלבת החוצות מוכן השחין והפרעושים >

הפרעושים

הם באמת מתנה שקיבלת מלאסי, ולא נפטרים מזה כל כך מהר, אבל השחין ? השתגעת? את זה בטח חטפת ממאיה, או מיעלילה, או השם ישמור, בחוף הסלע,מאחת הרוסיות. לאסי, שרותי הדברה בהתכתבות.

זה קטע מציור של הוקני

וכנראה שמי שכותב משהו עם חחחחחחחחחחחחחחח ו טפו, זה מיד שולח הודעה לגונגו. רק כך אפשר להסביר את מהירות האור בריבוע

ועל זה אמר הגונגו- אין דבר. יש שחין !

מפחדת לספר מתי יומולדת שלי. אללה יוסטור , עוד יוריד עליי את ה8 נותרות ויעשה לי צונאמי מוחטות ( בעעעעעע)

יעלילה2

New member
מזל טוב אילילה :)

(תכתבי פה את המידות שלך, כבר בדואר סט לילה שלם (חוטיני, כיסוי פטמות, חלוק שקוף מעוטר פרוות אוגרים סיביריים ונעלי עקב לבית מעוטרות פרווה כנ"ל) הרבה אושר ורווחים אהבה ובריאות מיעלילה

יעלילה2

New member
מה רצית, חזיה?

זה קצת יותר מדי אוגרים סיביריים להפשיט מפרוותם, אפילו בשביל יום הולדת..

למעלה