מ ז ל - ט ו ב

Pigulim

New member
אני לא רואה למי אתה מתכוון

אבל, בהיותי אדם נוח להאמין, אני מאמין לך שיש אחת כזו ומאחל לה כל מה שאתה מאחל לה, ומעלה באחד וחצי. תור מי?

לרגל חגיגות המאה של המנעלת

אי אפשר בלי קצת שירה : -------------------------------------------------------------------------------- [Child of the grass] Ezra Pound -------------------------------------------------------------------------------- Child of the grass The years pass Above us Shadows of air All these shall Love us Winds for our fellows The browns and the yellows Of autumn our colors Now at our life's morn. Be we well sworn Ne'er to grow older Our spirits be bolder At meeting Than e'er before All the old lore Of the forests & woodways Shall aid us: Keep we the bond & seal Ne'er shall we feel Aught of sorrow Let light flow about thee As a cloak of air

Inco Gnito

New member
מ ז ל - ט ו ב ../images/Emo70.gif

לגברת הראשונה של הפורום, המנהלת, זאת עם הרווחים, נכון שלא נהוג להזכיר יומולדת לליידי, אבל אנחנו מוכרחים... כי אחרי עצתך הכפולה שהצליחה, פקחנו ת'עיניים ובזכותך, "השדכנית", מאחד ואחת הפכנו לשניים. ואותו השידוך את עצמו מוכיח, כשורד מלחמות, אשפוזים, תאונות ושברים והם זוג מושלם, אומרים סביבנו כל החברים ומאחר ויהיה לנו קשה עד מאוד שתשווה בערכה למתנה הזאת שנתת לנו את, בלי לדרוש כל תמורה נסתפק בברכה, שתיזכי חזרה באושר כפול מזה שנתת בזוגיות מופלאה כמו זו שיצרת ובמלאת לך היום שמונה עשרה שנים (אההמ... אההמ....) שיהיה לך יום הולדת הכי שמח, מתוק ומהמם ! {פינליש ואינקו מנצלים עוד הזדמנות להגיד תודה, וגם מזל טוב על הדרך...}

מה, את נוהגת

לרקוד מול הרבי? זה לא צנוע! <מזל טוב גם לך, יקירתי. קפצתי לפורום שכן לא רחוק מפה להביא לך איזה אייקון ליומולדת, אבל אני לא מגלה איזה>

זה מזל טוב?

זה מונולוג !!! בעצם, מכיון שאתם 2...זה דיאלוג מונולוגי. ובעצם, מה אני מתערבת? אינשטיין זוחלת חזרה למאורה לשנת הסתיו.

א י ל ה

New member
וואלה. אתה עוד שט במחוזותינו?

תודה. ובאמת תנסה בשנה הבאה. אולי.

שתהא לשונך מושחזת תמיד

רק בעדינות לא לפצוע את המתנה שלי עבורך < מצ"ב פתק החלפה שתתבצע אך ורק אם יוחזר בעטיפתו המקורית
> ומכוון שאני שרה עוד יותר גרוע ממה שכותבת הנה הופעת אורח במיוחד בשבילך
מכל ה

שצליל סטירותייך יהפכו לרינגטון היסטרי../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

אם יתגשם אני יקבל 5% מהתמלוגים? יום הולדת שמח

Pigulim

New member
זה פשוט זיון

של אנשים צר להם ומר להם על שעוד לא הומצאה הטלוויזיה. עצוב, עצוב. ולאילה ולרווחיה נאמר - מינד דה גאפ!

פשוט ? ? ?

פשוט זיון ? ? ? < ביציות הופכת למבולבלת ומתקשה לצאת מההלם> פשוט ? ? ? גם כן חברים יש לך אילה.

א י ל ה

New member
ראית מה זה

עוד בטרם הספקנו לומר האו דו יו דו, כבר נתקלת במסיבה שלי. אם זו לא כניסה, אז כניסה מהי? נו. מהי??? תודה על הברכה. הייחודית י שלומר. ו ה ר ו ו ח י ם, כמו שידוע לכולם פה, הם שלי.

א י ל ה

New member
חלילה לי

שוקולד כזה צריך ללקק לאט בעדינות ולהתענג על המרקם והטעם, חלילה לא לפצוע. ואפילו הלכתי לראות את הלינג ששמת פה. תודה. חמודים האסטרונאוטים שלך. יש לך להחלפה?

למעלה