מ-זו-ע-ז-ע-ת!!!!

• פותח הנושא mazy
  • פורסם בתאריך

mazy

New member
מ-זו-ע-ז-ע-ת!!!!

אתמול שוחחתי עם אחותי שהיא מורה, והיא סיפרה לי שבבית ספרה לומד ילד בכיתה ב הלוקה בטוראט קשה. עד כאן אין שום דבר "חריג". אך לדבריה הוריו של הילד נוהגים לשלוח אותו לביה"ס כשכפות ידיו קשורות!!! ברצועות בד משום שאינו שולט על התנועות של כפות ידיו בגלל טיקים חזקים מאד בידיים. אך פעם לא שמעתי על "טיפול" כזה כנגד טיקים. האין זה מזעזע???? מזי.

שביק

New member
למזי היקרה

אני מ זו ע ז ע ת!! לא פחות ממך. אנא מסרי לאחותך את מס הטלפון שלי על-מנת שאשוחח איתה ואולי דרכה גם עם האם שבוודאי אינה יודעת כיצד להתמודד והיא חושבת שזו הדרך הנכונה. ידוע שאי ידיעה היא האוייב הגדול ביותר. מידע הוא כח! הילד הוא קורבן לאי ידיעה זאת. יש לעזור לילד ולמשפחתו כמה שיותר מהר. אני אחכה לטלפון מאחותך. הטל של העמותה: 09-7408478 אני כאן על מנת לעזור. ויש לי את הכלים לעזור. צריך רק לכוון את האם אלי. בהצלחה! שביק

אני בשוק אני בהלם אני המומה../images/Emo5.gif

אבל לפעמים אי ידיעה להתמודד וחוסר עזרה והבנה מהסביבה גורמת לנו "להשתגע" ולעשות דברים שלא מהעולם הזה (גובל בהתעללות). אנא באמת תנסי דרך אחותך לעזור לאותה משפחה "מסכנה" ולקשר בינה לבין בת-שבע (שביק). ואולי מי יודע ע"י עירנותה של אחותך היצלתם ילד כל הכבוד על כך שיידעת אותנו.

הלנה

New member
../images/Emo182.gif

אני ממש התחלתי לבכות כשקראתי את זה, איך זה יכול להיות? בימינו? אני מאד מקוה שתוכלי לעזור דרך הפניה לבת שבע כמו שהיא הציעה.

החורזת**

New member
אני חושבת שלפני ששופטים צריך לדעת

יותר מה הסיבה לקשירה, האם סתם טיקים או הגנה על הילד? אני עובדת עם ילדה שסובלת מתסמונת אחרת (לא טורט) שאחד ממאפייני התסמונת זה שפשוף בלתי פוסק של הידיים ונשיכתן עד שהגיעה למצב של פצעים מוגלתיים ועיוות של כפות הידיים. לכן הילדה בבחלק ניכר משעות הערות מסתובבת כשעל מרפקה סדי בד רכים שמאפשרים תנועה חלקית,אך לא את הכנסת הידיים לפה. ותאמינו לי זו ילדה אהובה שמטופלת היטב וקשירה זו באה להגן עליה מהפגיעה בידיה, שאין לה שליטה עליה.

החורזת**

New member
אני חושבת שלפני ששופטים צריך לדעת

יותר מה הסיבה לקשירה, האם סתם טיקים או הגנה על הילד? אני עובדת עם ילדה שסובלת מתסמונת אחרת (לא טורט) שאחד ממאפייני התסמונת זה שפשוף בלתי פוסק של הידיים ונשיכתן עד שהגיעה למצב של פצעים מוגלתיים ועיוות של כפות הידיים. לכן הילדה בבחלק ניכר משעות הערות מסתובבת כשעל מרפקה סדי בד רכים שמאפשרים תנועה חלקית,אך לא את הכנסת הידיים לפה. ותאמינו לי זו ילדה אהובה שמטופלת היטב וקשירה זו באה להגן עליה מהפגיעה בידיה, שאין לה שליטה עליה.

mickya

New member
תגובה למזי המזועזעת

קראתי את אשר כתבת על המקרה בבית הספר שבו אחותך מורה ואשמח לסייע בתוקף תפקידי כממונה על נושא טוראט במחוז תל אביב. גם אם המקרה הוא מחוץ למחוזי. טלפון נייד 056993950 בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ.

למעלה