לא יודעת חחח מחר זה לא?
M miri2102 New member 30/1/06 #15 מזל טוב מאמי!! גם לאח שלי יש מומולדת מחר..הוא יהיה בן 4.. מזל טוב מאמי עד 120!!
0 0rin New member 30/1/06 #10 המושלם בשבילי הואאאאא... אדדםםםםםםםםםםםם גם אושרי חמודד..חתיךך...מתוקק..שר מהמםם.. אבל הלב שלי שייך ל.. אדםם
המושלם בשבילי הואאאאא... אדדםםםםםםםםםםםם גם אושרי חמודד..חתיךך...מתוקק..שר מהמםם.. אבל הלב שלי שייך ל.. אדםם
L litalg06 New member 30/1/06 #12 ../images/Emo207.gif מישהי יודעת איזה מקום הבויז במבוקשים? כי זה לא פותח את העמוד באתר של מוסיקה 24.. מי שיודעת שתודיעע לייי.... מואהה
../images/Emo207.gif מישהי יודעת איזה מקום הבויז במבוקשים? כי זה לא פותח את העמוד באתר של מוסיקה 24.. מי שיודעת שתודיעע לייי.... מואהה
ו ורד לאב אושרי New member 30/1/06 #18 מקום ראשוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הם מקום ראשוןןןןןןןןןןןןןן יפים שלי
M miri2102 New member 30/1/06 #16 הלב שלי שייך ל.. אושרי חמי הנסיך יואאוו הוא כזה מושלם.. אבל גם כולם חמודים אחד אחד מתוק..אין הם פשוט מושלמים אני אומרת לך הם עוד יהפכו את המדינה!!
הלב שלי שייך ל.. אושרי חמי הנסיך יואאוו הוא כזה מושלם.. אבל גם כולם חמודים אחד אחד מתוק..אין הם פשוט מושלמים אני אומרת לך הם עוד יהפכו את המדינה!!
0 0rin New member 30/1/06 #20 כןן.... בקצב הזה?! חופששייי יהפכוו ת'מדינההה... איןן הם מושלמים אחד אחדד!! בעיקרר אדםםםםםםםםםם (טוב נו אני אוהבת אותו אז בשבילי הוא הכל..חח)
כןן.... בקצב הזה?! חופששייי יהפכוו ת'מדינההה... איןן הם מושלמים אחד אחדד!! בעיקרר אדםםםםםםםםםם (טוב נו אני אוהבת אותו אז בשבילי הוא הכל..חח)