מ ו ס י ק ה

Weird Eyal

New member
דיסקים מצויינים למכירה

כל הדיסקים מקוריים ובמחירים מצחיקים Sepultura-nailbomb Nirvana-in utero Metallica-s&m Metallica-metallica (אין את הספרון) Body count-(שלושת הדיסקים שלהם) Six feet under-warpath Slipknot Eninem-the slim shady Aerosmith-get a grip Enigma-mcmxc a.d. (limited edition) Chef aid-the southpark albom Mortal kombat Road tripפסקול הסרט- Metal hammer Israel vol.2,4,5,9,13,14 Hollywood music hall(אוסף דאנס כפול מהולנד) החברים של נטאשה-האוסף (כפול) נימרוד והבודדים-רשימת שיקלר סאבלימינל-האור מציון מוניקה סקס-יחסים פתוחים מוניקה סקס-פצעים ונשיקות מופע הארנבות של ד"ר קספר היהודים בייב זקניי צפת שבקס-(חוץ מהראשון) השרוף-ושהאש תמשיך לבעור אטרף 2-הדיסק הראשון טיפקס-נשיקה לדוד לבנטיני-האוסף הראשון הקליק-אמא אני לא רוצה להיגמל מאור כהן-טוב לנו יחד טאטו-חתוך תוכן קצת אחר (צליל מכוון) עד אור הבוקר(מסיבת ריקודים 100% כחול לבן) שיר בכייף(אוסף שירים ישראלים) Oliver shanti & friends-seven times seven Enya-watermark Michael Jackson-bad Paul oakenfold-travelling-דיסק כפול Eurodance90’s vol.2-להיטי הדאנס הגדולים של שנות התשעים Lenny kravitz-lenny Abba gold-להיטי אבא Dance classics-vol.1- 2- 3 אבטיפוס-מה החזאי מבין קרח תשע-תחילתם של החיים הנכונים רמי קלינשטיין-כל מה שתרצי Guns n roses-brazil Hanson-middle of nowhere Dangerous minds-music from the movie(פס קול של הסרט מהלך מסוכן) Santana-supernatural No doubt-tragic kingdom U2-war U2-the Joshua tree לפרטים נוספים: איי סי קיו-135248447 אי מייל[email protected]

exit_from_here

New member
דיסקים*דיסקים*דיסקים*

למכירה במצב טוב דיסקים מקוריים! *מופע הארנבות של דוקטור קספר-הדיסק השני (הכחול). *דודי לוי-פרוייקט חנוך לוין. *דנה ברגר-עד הקצה. *גל ירוק-דיסק אוסף. אייסיקיו:126677242 [email protected] או מסר.

R750-Girl

New member
Shine On- מארז מיוחד

למכירה: מארז מיוחד של 8 דיסקים + ספר על תולדות הלהקה, כולל מילות כל השירים. הדיסקים: wish u were here the wall 1+2 a momentry laps of reason animals the dark side of the moon meddle a saucerful of secrets בנוסף דיסק בונוס עם קטעים שלא יצאו בשום דיסק לפנות בICQ 21621636 או מייל [email protected]

Katarzis

New member
מעוניין לקנות רסיבר/מגבר

למערכת. הודעות במסרים בבקשה.

פוצנוש

New member
דיסקים מקוריים למכירה

. אבי טולדנו -האוסף-כל חיי 2.אביתר בנאי-סינגל אמבציה 3.אינפקציה-ככה מתפנקים 4.אוליב-אינפלוג(הדיסק עטוף בנילוןחדש לא פתחתי אותו) 5.רוח מדבר -שושן(הדיסק עטוף בנילוןחדש לא פתחתי אותו) 6.גלית אטלס- להפך 7.רעש -אני זה לא אתה 8.אהבתיהם-שלמה ארצי 9.ארקדי דוכין-להרגיש 10.שוטי הנבואה 11.בן ארצי -חיים משל עצמי אם מישהו מעוניין שישלח לי מסר או אימיל :[email protected] icq 113378526

haim18b

New member
דיסקים

מחפש את הדיסקים 1. דיסק של איל ברקן- good morning usrael 2. אם למישהו יש דיסק אם השירים בננה בערבית דרדסים וכל הטרנסים הטובים של פעם.

פוצנוש

New member
תקליטים

יש ברשותי תקלטים ישראלים האם אתה מעונין לקנות ממני ארדי דוכין-רוצה ויהיה פינת העמק הקטנה-שירי היובל של ארץ ישראל נתנאלה משינה - גבירותי ורבותי שלמה ידוב- חולם בספרדית ריקי גל -מה זאת אהבה הפסטיבל הישראלי לשירי לידים מ´ס 7 הפסטיבל הישראלי לשירי לידים מ´ס 8 הפסטיבל הישראלי לשירי לידים מ´ס 9 שירי ע.הלל ריטה-תקליט 1 חוה אלברשטין חוה אלברשטין-אני הולכת אלי חוה אלברשטין-לונדון פסטיגל-84 פסטיגל-83 שושנה דמארי - אור בראשית בגבעטרון-מקול הלב אריק איינשטין-ארץ ישראל הישנה והטובה אם אתהמעוניין במשיהו אז תחזיר לי מסר ביי בנתיים טליה

למעלה