מ ו ו ת !
go golan go

kedeman

New member
אני מסכים איתך

חייבים להיות חוקים כלשהם למדינה אבל (אוף, אזרחות!!) יש את הזכות להליך הוגן שבין השאר אומרת שכשעוצרים מישהו צריך לומר לו את הסיבה שהוא נעצר בגללה לשוטר אסור סתם להחליט שהוא עוצר מישהו ל-24 שעות הוא צריך שתהיה סיבה כלשהי שבגללה הוא עושה את זה

קשתונה

New member
שי אתה ראית את הסרט...אתה חושב

שהם היו מצליחים להגיד לה משהו?

kedeman

New member
תאמת... לא ראיתי את הסרט

ראיתי קטעים נבחרים ממנו, המחשב עשה קצת בעיות וויתרתי על זה אמרתי את זה על סמך מה שנאמת פה בשרשור יש לשוטרים זכות לעצור אותה אם יש להם סיבה לזה.. וזכותה לדרוש לדעת את הסיבה לא ראיתי את הסרט ולכן אני לא ממש יכול להגיב ספציפית למקרה הנ"ל

go golan go

New member
אתה באמת לא יכול למצוא שום סיבה?

האישה התפרעה, לא הקשיבה למה שהשוטרים אמרו לה... אין סיבה לפגוע בה- אבל בהחלט יש סיבה להרחיק אותה משם. לא זוכרת כבר מי כתב את זה פה (סליחה) אבל באמת- היא לא מסוגלת לעמוד מאחוריי הדברים שעליהם היא מפגינה?...

bobby6killer

New member
ואני יחזור על מה שאמרתי

יש לו זכות לעצור אותה על יריקת מסטיק ל-24 שעות ואין לה מה לעשות נגד זה... הזכות להליך משפטי אומר שלאחר ה24 שעות המשטרה תבקש הארכת מעצר,העו"ד שלה יציג ראיות וככה הפרקליט של המשטרה וביהמ"ש יחליט... ולרוב לוקחים גם עירבון של איזה 10,000 שקל כדי שהיא תחזור לשאר ההלכים המשפטיים נגדה... אבל המקרה פה הוא ברור,היא הסיתה אנשים כנגד המשטרה,ללא רשות המשטרה,בשטח שלא עושים הפגנות,חסמה את תנועת המכוניות... ולאחר זאת גם התנגדה למעצר
זה ברור שהיא חפה מפשע.. זאת אשמת המשטרה!!! ולידעתך אשף,עם היא היתה ערביה ואוהוהוהו מה היה קורה לה... התנהגו בה בכפפות של משי...

S a l i t

New member
אתה טועה

טוב, לפחות אני מאוד חושבת שאתה טועה הערה: למה שאני כותבת עכשיו אין שום קשר למקרה הפרטי של הנקבה הסתומה הזאת. אוקיי אני לא חושבת שכל שוטר יכול לעצור מי שבא לו מתי שבא לו וכמו שי - "(אוף, אזרחות!!)" אבל שוטר צריך עילה לעצור מישהו ( אלא אם כן מדובר בתקנות לשעת חירום. ואני לא חושבת שמדובר) תיראה כל אזרח, בכללי, הוא זכאי עד מוכחת אשמתו כשאתה תובע מישהו בבית משפט מה שאתה צריך להוכיח שהוא אשם על בסיס סבירה שיש לך שהוא לא חף מפשע, לא שהוא חף מפשע כי על בסיס סבירה שיש לך שהוא לא אשם. אני יודעת שלא התייחסתי למיקרה הפרטי ולא מעניין אותי איזה חוקים קשורים לכאן או לא סתם היה לי צורך להגיב לזה שהבחור מעליי כתב שמשטרה יכולה לעצור את מי שבא לה

bobby6killer

New member
בוודאי שלא

יכולה לעצור מי שבא לה מתי שבא לה ל-24... אם אין עילה וסתם היא בטח תתבע להם תנשמה ותוציא מיליונים אבל זה לא העיקרון...

s h e e p i t

New member
מנצל"שת

השרשור של הנוור הפך להיות בהמתי! המחשב שלי לא עומד בדברים כאלה.... הוא לא מסוגל לפתוח הכל בכל אופן אתם בהמות! תהנו

פIלי

New member
כן נו

הנוור נהיה מטורף מידיי.. אי אפשר לעקוב אחרי כל השאלות, וחוץ מזה רובם על חזיות וכאלה..

פIלי

New member
וחוץ מזה

אני בעד שנחזור למשחק שמתקיפים מישהו עם שאלות.. הוא היה יותר נחמד ופחות מפלצתי.

יער צודק!

אפשר לבחור מישהו שהוא יתחיל.. ואז יעשו לו משהו כמו ראיון.. כל אחד ישאל אותו שאלות (מה שבא לו) ואז אחרי שהשרשור כבר לא קופץ אז הוא יבחר את המרואיין הבא ויעלה את זה לפה כשהוא יחליט!! מסכימים?

kedeman

New member
יש לנו בעיה עם המשחק הזה

לא באמת מתקיפים את מי שמתראיין שואלים אותו שאלות יבשות וגם זה עד שמישהו שואל משהו.... אפשר לעשות את זה רק אם באמת יהיה מישהו שישאל שאלות טובות גם שאלות כלליות, אבל גם כאלה "פולשניות" יותר וזה למרות שרוב האנשים פה חנונים... :)

יש לי עוד רעיונות..

אפשר לעשות שישור כזה של סיפור או עם אייקונים (בלי שהם יחזרו על עצמם!!) או בסדר הא'-ב'.. או משחק השאלות (שמדברים רק(!)) בשאלות.. מה דעתכם על זה?

go golan go

New member
אם בא לכם אני מוכנה.

אני מוצאת את עצמי משועממת למוות באמצע הלילה....

קשתונה

New member
אני רוצה להתחיל אבל יש לי תנאי..

רק אם עושים פילפל! (פילפיל) זתומרת באמת לא שאלות יבשות! ווי וונט אקשן אנד איי וונט להתחיל!

tuty fruty

New member
אני גם מוכנה להיות נחקרת

ומוכנה לשאול שאלות לא יבשות תאמינו לי שיש לי את זה..

tuty fruty

New member
אכן הוא הפך להיות כזה..

אז בואו נעביר אותו כבר לדף הבא...

למעלה