מ ו ו ת !
go golan go

אשף

New member
מ ו ו ת ! ../images/Emo129.gif go golan go

הזדעזתי קשות.... צפו בסרטון. "הנוער ינהג אחרת" "צאו להפגין" עם מי יש לדבר במדינה הזאת...

אשף

New member
היא מפגינה...

והמשטרה ומג"ב פשוט מתייחסים אליה כמו מבוקש של החיזבאללה, זה הכל...

פשוט גועל נפש...

האישה מפגינה בתמימות.. והשוטרים מתנהגים אליה כמו חיה מסוכנת. פשוט גועל נפש מה שעשו לה.. איך מרימים אותה.. גועל נפש בושה למשטרה.. צריך שהסרטון הזה יגיע אל הבוס של המשטרה...

פIלי

New member
בוא תגזים

היא התנגדה למעצר ובכך נתנה להם לגיטימציה להפעיל עליה כח. אני לא אומר שהם היו צריכים לעצור אותה מהתחלה, אבל על זה אפשר להתווכח. ואני בהחלט לא חושב שמה שהשוטרים עשו היה נכון, אבל אתה מגזים. (ומה זה לעזזל הבוס של המשטרה?)

לעצור אותה על מה בדיוק??

ואני בכלל לא מגזים.. והבוס של המשטרה זה כל בוס שיש בכל עבודה אז גם במשטרה יש בוס..

אמא של קומו היא הבוס של המשטרה!

וברור שיש בוס! לא ראית "שוטרים וגנבים"? איך קראו לאיש הרע? הבוס הגדול! עם עובדות אי אפשר להתווכח! אפשר לנסות...

שוטרים וגנבים סידרה מצוינת

"זה הזמן להילחם בפשע!" ואמא שלי היא לא הבוס עדיין לא עובדת רק במשרד המודיעין..

פIלי

New member
המשטרה זה לא מאפיה

יש להם מפכ"ל או מה שזה לא יהיה.. לא נראה לי שיש "הבוס של המשטרה". בכל מקרה, לא הבנתי מה אמרת בהודעה שלך.

go golan go

New member
אוקיי. קצת הגזמתם

אי אפשר במדינה שלנו להפגין סתם. הפגנות צריכות אישור של המשטרה, וכן- למשטרה מותר להציב מחסומים למפגינים. אמנם 'המדרכה היא של כולם', אבל היא לא היתה צריכה להתנגד למשטרה. אני לא אומרת שכל מה שהיה שם היה בסדר, אבל תחשבו שניה על מה שראיתם ועל מה שכתבתם. נראה לעם באמת ששני שוטרים לא יכולים בשניה להעיף משם בחורה כזאת? זה לקח כל כך הרבה זמן רק כי הם כן ניסו לא לפגוע בה. היה שלב שבגלל שהיא השתוללה החולצה שלה עלתה למעלה. אחד השוטרים בידר לה את זה. אני לא יודעת אם היו עושים את אותו דבר לערבי או לערביה שמגיעים למצב הזה. היא בחורה קטנה. ובאיזשהו שלב כבר 3 שוטרים החזיקו אותה. באמת נראה לכם שהם לא היו יכולים בשניה לתפוס אותה בכח ולהעיף אותה משם? כן- לא הכל שם נראה בסדר. בסוף היא נפגעה- וזה לא היה צריך לקרות, אבל אתם ממש מגזימים לדעתי.

kedeman

New member
לכולם מותר להפגין

לא צריך אישור כדי להפגין.... (אם זה הפגנה מסודרת אז צריך אישורים בשביל לחסום רחובות ואבטחה וכאלה - כמו הפגנות בכיכר רבין. אבל אם זה הפגנה לא ממוסדת אז מותר להפגין איפה שרוצים, מתי שרוצים)

go golan go

New member
אוקיי, צודק. אבל בכל זאת.

כל הקטע עם ההתנגדות וזה.... אין לי כח לכתוב את זה שוב, אבל אני עדיין חושבת ככה. רק עם התיקון של שי

שי אתה טועה

אפילו שרציתי ללכת להפגין נגד קרקס מונטה קרלו, הייתי צריכה אישור של המשטרה. הם לא עשו לנו בעיות עם זה, כי היינו מתחת ל 50 איש וזה נקרא משמרת מחאה.

kedeman

New member
את זה אני לא ממש מכיר

אז את אומרת שהפגנה של מתחת ל-50 איש נקראת משמרת מחאה אבל הרעיון הוא אותו אחד

yotamstei

New member
החוק אומר

שהפגנה מעל ל-50 איש צריכה אישור של המשטרה...בכל נושא, בכל מקום ובכל זמן.

bobby6killer

New member
חיחיח לאשף

אם אתה חושב שככה ההתיחסות למבוקש של החיזבאלה אז חסר לך קצת ידע... שוטרי מג"ב מתעללים בילדים ואזרחים פלשתינאים פי 1000 מכך,ולא על התנגדות למעצר אלא על כלום (השורות האחרונות הם עובדות ולא נקיטת עמדה פוליטית). איזה מין מחאה זאת כשהיא מתנגדת למעצר?אם היא עומדת מאחורי מה שהיא מפגינה עליו שתלך למעצר!היא מסיתה את האנשים כנגד המשטרה ומג"ב, מה היא מצפה? שיתנו לה על זה צל"ש? האנשים שם הם בולשיט אחד גדול! מפגינים על הדמוקרטיה החלושה מצד אחד ומצד שני עוברים על החוק,מתפרעים ומתנגדים למעצר,שאלו חוקים דמוקרטים שחשובים לדמוקרטיה! יש דרך להפגין,שיצאו לכיכר רבין,יארגנו עצרת יארגנו או ואטאבר אבל לא לעבור על החוק,ואחרי זה לשיר ולהגיד לשוטר:זה מדינה דמוקרטית??? בושה הסרט הזה בושה והעובדה שאתם מדברים כיאילו האשה היא אשמה לדעתי זה יותר בושה!

bobby6killer

New member
וכל מי שהוריד תסרט

לשים ב:2:40 (יעני אחרי 2 דקות ו40 שניות),ולראות מה היא אומרת לו:"איזה מין זכות יש לך לעצור אותי"... אז לידעת האהבלה הזאתי יש למדינת ישראל ולמשטרה זכות לעצור את מי שבא להם ל24 ולאחר זאת לבקש הארכת מעצר מבית המשפט,להציג ראיות ואם היא באמת לא אשמה היא תשתחרר הביתה. רואים שהיא מפגרת...

kedeman

New member
כן, אבל

למשטרה אין זכות לעצור כל אדם סתם ככה הם צריכים סיבה לעצור אותו ויותר מזה - הם צריכים להגיד לו באיזה סיבה הוא נעצר

קשתונה

New member
בתור אחת שאין לה רמקולים במחשב...

וראתה רק את הסרט... רק מזה אני יכולה להגיד לך שיש סיבה... שי... הבחור צודק... אחד הכללים החשובים בדמוקרטיה הוא החוקים... אן מה לעשות...אם לא היו חוקים לא היתה דמוקרטיה מסכים איתי?

למעלה