מ ד ה י ם

מ ד ה י ם ../images/Emo70.gif

היה פשוט מדהים היום!!!! סוף מדהים ליום הזה שעבר עליי.... הופעה פשוט מצויינת!!! פלייליסט מעולה, קהל נחמד, רמי באנרגיות מצוינות, ריטה בקהל, ו....... משי על הבמה!!!!! כן כן משי עלתה לשיר והקפיצה את הקהל... היא פשוט מדהימה הילדה הזאת! בין השירים שאני זוכרת היה את ביום של הפצצה, נוצה ברוח, ככה את רצית אותי, צליל מיתר, תפוחים ותמרים, הניחי לי, על הגשר הישן, קר שם בחוץ, דלת הכניסה, רוחות מלחמה, משהו טוב, הרבה פנים, אש, ובטח עוד כמה ששכחתי.. מבטיחה בקרוב חוויות ותמונות... אחרי המופע הזה אני חייבת לבוא לזאפה!!!! גם אם זה יהיה כרוך בלנסוע הלוך, לראות את המופע ולחזור באותו יום (או יותר נכון לילה... :) אני מאוד מקווה להיות שם!!!! לילה נהדר שיהיה!!!!

תמונות ורשמים מהמופע ../images/Emo13.gif

אז ככה... כמו שכתבתי בלילה, ריטה ומשי היו בקהל.. משי עלתה לשיר שיר באנגלית.. איזה להיט שמשמיעים הרבה בגלגלצ עכשיו, לא זוכרת את שמו.. והיא עשתה את זה מדהים.. איזה קול יש לילדה הזאת..
בסוף המופע כשכל הקהל היה על הרגליים ראינו את ריטה ומשי רוקדות ומשתוללות לצליל הלהיטים של אבא.. את הפלייליסט פחות או יותר כתבתי.. היו ביצועים ממש טובים.. מרגשים, מקפיצים.. כמו שרק רמי יודע לעשות.. זה מדהים האנרגיות שיש לבן אדם הזה... ממש רציתי לשמוע את גשר ולצערי זה לא קרה... מקווה שבזאפה זה יהיה ועוד יותר מקווה שיצא לי להגיע לשם.. רשמים קצת יותר אישיים אתם מוזמנים לקרוא כאן.. ו.... תמונות!!!

../images/Emo204.gif

חלק מהתמונות יצאו קצת חשוכות בגלל התאורה, אבל אני דווקא אוהבת אותן... מעביר את האווירה שהייתה קצת.. ושכחתי לצרף את הקישור קודם...

glitter8

New member
איזה יופי!

תמונות מקסימות! אחלה אם תבואי גם לזאפפה! אם זה "סופי" תודיעי לי או לליבי בבקשה, כדי שנדע כמה אנחנו, ונעביר ללוץ את המספר הקבוצתי הסופי! איך היה הקהל? היה מלא? נ.ב נכנסתי לבלוג שלך, מקסים!

../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

לא מתה על התמונה הזאת... וזה אחרי קצת שיפוצים בפוטושופ

../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif../images/Emo205.gif

אחרונה חביבה... מקווה שנהניתם
שבוע טוב

ענת 19

New member
נשמע שבאמת היה מדהים...../images/Emo13.gif

ממש שמחה שניהנת, ותודה רבה על התמונות... אני נוראאשמח אם תבואי להופעה בזאפה! וואו אני ממש מצטערת שלא באתי בטח הייתה הופעה מעולה! בכלל המון המון זמן לא הייתי בהופעה של רמי, אבל כולי מתרגשת לקראת ההופעה במרץ! ממש תודה

Dug E

New member
היה מצויין!

פירוט חוויות יותר מפורט מאוחר יותר...

למעלה