מ ד ה י ם !!! ימינים - חובה!

מ ד ה י ם !!! ימינים - חובה!

לא מטרידה אתכם העובדה כי בפורום הזה ובדומיו, אחוז מוחץ של הכותבים שייך למחנה "הימין הקיצוני" ורוב הכותבים (או הדוברים בתוכנית המקבילה של "יש עם מי לדבר") - - משתייכים לאותה קהיליית רוב במדינה אשר מגדירה עצמה "מיזרחית עם אוריינטציה דתית??? לא מטריד??? היכן המיעוט הציוני ??

אור ירח

New member
מה שבאמת מטריד אותי אוהבים טיפשים

אלו הן ההתבטאויות המזורגגות שלך נגד בני עדות המזרח והדתיים. אתה בחור מטומטם ודפוק בשכל ולדעתי אינך ראוי לשום תגובה. רגע, לפני שאתה עונה לי בחזרה חשוב שתדע שאני בעצמי אשכנזי משני הורי ושאני רואה עצמי כנמנה על מחנה השמאל. דרך אגב, הפרו"פ המנוח ישעיהו ליבוביץ´ ז"ל שנודע כגורו של השמאל היה חרדי לובש כיפה שחורה. וכן יש מזרחים שהם בעד שלום עם הפלשתינים וכן יש מספיק אשכנזים שהם מחרחרי מלחמה. אנשי תנועת נאמני הר הבית הידועים בקיצוניותם המופלגת הם אשכנזים. בראשם עומד גרשון סלומון שהוא דרך אגב נינו של יואל משה סלומון מן המתיישבים הראשונים של מושבת פתח תקוה בשלהי המאה ה 19. אז אתה יכול לראות בעצמך יא טומטום שכמוך שגם צאצאים של מלח הארץ שמן הסתם הם אשכנזים במוצאם העדתי, יכולים להיות אנשים קיצוניים ומסוכנים. אז תפסיק לזיין את השכל של כולנו עם ההערות הגזעניות שלך שרק גורמות נזק למחנה השמאל אליו אני משתייך!!!

למעלה