מ ב ו א ס ת !!!

d o n o

New member
מ ב ו א ס ת !!!

היי לכולם אני רוצה להשתפך - יש לי הרבה אחים והרבה תלונות ורק היום גיליתי אותכם!!! סתם לא כ"כ הרבה. בכל אופן. כשאחותי הצעירה ממני התחתנה לפני קצת יותר מחצי שנה הפכתי בשבילה עולמות לקחתי ימי חופש מהעבודה. הרחקתי את אמנו הטיפה מוטרפת שלא תשגע אותה ובעצם ספגתי לא מעט חרא מכלל המשפחה בגללה. אז כשהודעתי שאני עומדת להתחתן(ואמרתי רק לה בסוד כי אני עוד א רוצה לפרסם במשפחה) ציפיתי שהיא תעמוד לצדי במדידות וכל זה - העניין הוא שלטענתה "היא לא יכולה לקחת חצי יום חופש כדי לבוא איתי - זה מוגזם" זה עוד מילא . שבוע שעבר היא הודיעה לכל המשפחה שהיא בהריון (חודש שלישי) ואז היא באה לומר לי שהיא מצטערת שהיא לא סיפרה קודם פשוט היא ובעלה סיכמו שהם לא מספרים לאף אחד אפילו לא לי. ואז היום נכנסתי לפורום של הריון ולידה כדי לאחל לה מזל טוב וגיליתי שהיא סיפרה לאחי שהיא בהריון כשהיא גילתה - בחודש הראשון. מיותר לציין כמה נפגעתי - שלחתי לה הודעה אמרתי שאני יודעת שאני לא כועסת אני רק פגועה מאוד וביקשתי שלא תבוא איתי למדידות כי ממש לא בא לי לראות אותה עכשיו די אפילו אין לי כוח לומר לכם מה היא ענתה לי בהודעה.

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ראשית, מזל טוב לרגל חתונתך- שרק תדעו ביחד אושר ואהבה
בקשר למה שכתבת- בהחלט מבינה את הפגיעה שלך, כי ציפית לשמוע ראשונה והיא סיפרה לכולם ביחד ושיקרה שהיא לא רצתה לספר לאף אחד קודם אבל סיפרה לאחיך. אני חושבת שאת צריכה לקחת קצת זמן, להתרחק, להירגע עד שהכעס יחלוף קצת ולדבר איתה על זה, לשתף אותה בזה שנפגעת- ההודעה לא מספיקה, צריך לדבר על זה פנים מול פנים אבל רק אחרי שתירגעי קצת.

d o n o

New member
קודם כל תודה על החיבוק

אני באמת זקוקה לזה עכשיו. בנהזוג שלי בחו"ל ואין לי את מי לשתף. העיניין הוא שכששלחתי לה את ההודעה הייתי רק פגועה עכשיו אני כבר כועסת כי היא התחילה לעשות לי חשבונות (ההורים שלי נפרדו והיא עצבנית שאני כאילו בצד של אמא שלי)ושבחתונה שלה רציתי ללכת ב 12 בלילה כי לא היה לי טרמפ אחר הביתה ועוד אלף דברים אחרים שהיא הוציאה מהבויידם בלי טיפת בושה שוכחת את כל המלחמות שעשיתי בשבילה כשהיא עמדה להתחתן את כל התמיכה הנפשית את כל העזרה מתי שהיא רק רצתה את מסיבת הרווקות שאירגנתי לה ועד עכשיו היא לא אמרה לי תודה - ולא עשיתי את זה בשביל התודה - עשיתי את זה כי היה לי חשוב שהיא תרגיש טוב

Ben Dor

New member
מה שלי נראה...

שאחותך תלויה בך והיא לא יודעת על זה.... כלומר זה נראה לה מובן מאילו... מה שנראה לי נכון גם בלי להכיר אותכם...בגיל קטן תמיד היא הייתה מבקשת ממך עזרה וכל מיני כאלה...ואת לא היית ממש מבקשת ממנה היית מבקשת מחברות... אז עם הזמן היא הבינה שיש לך את החברות שלך ושאת כביכול לא צריכה אותה... לדעתי תגשי אליה ותסבירי לה כמה שהיא חשובה לך... וכמו שאת עזרת לה והכל אותו דבר... אני רק רוצה להזכיר לך 2 דברים...גודל הציפיות כגודל האכזבות...אז לא לצפות יותר מידי...ויהיה טוב!!! באמתת!! המון המון בהצלחה ומזל טוב =]

h e n y

New member
זה מזכיר לי

מה שקורה לי כל פעם חדש עם בת דודה שלי. אני ובת דודה שלי כמו אחיות ואני דואגת לה כל הזמן וכל פעם שאנחנו רבות אז היא מחזירה לי כמה אני גרועה וכ'ו וכ'ו... אני חושבת שהכעס שלך מוצדק והיא תבין את זה. פשוט תתרחקי מימנה, אל תדברי איתה תראי לה שאת כועסת, מתישהו היא תתפכח ותבין שהיא טעתה והיא תבוא ותדבר איתך על זה. לא יודעת לי זה תמיד עוזר..

d o n o

New member
היא לא רואה את הצד שלי

היא חושבת שהכרזתי עליה מלחמה - והאמת שנמאס לי כבר להיות המבינה והסובלנית

זה בסדר, מותר לך בהחלט להרגיש

כעוסה ונעלבת, אולי עכשיו היא תראה כמה היא פגעה בך ותבין שעברה את הגבול. אולי בעוד כמה זמן תזמיני אותה לשיחה רק שתיכן ותאמרי לה יפה מה שאת חשה. אולי זה יעזור לך להתנקות מהתחושות ואולי היא תבין שעליה להתנצל ולהתנהג איתך אחרת. מזל טוב לך!!!!

למעלה