><מת פה..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

כן אני גם לא למבינה את עניין סיבוב ההופעות המקוצר ורק בארה"ב..כרטיסים לארה"ב זה יקר..
והרגת אותי עם הציונים!
ואיך את לא יודעת עדיין את הציונים? הבגרות..הממ..מחר!
נמאס לי ללמוד
[אם תהית לך מה אני עושה פה..><] ובלה. גם אותי המורה אוהבת..והמקצוע חביב..אבל היו תקופות שממש התחרטתי שהגברתי אותו..
אה, כן והגישו אצלנו די הרבה על 100..אממ..לא יודעת מה נסגר איתם!
טוב די אני שותקת עכשיו..>< אה, דבר אחרון! אני באה באממ..יום שלישי!
[אם לא ראית את ההודעה
] אז..בלה..אני אציק לך. או פשוט אשתוק ועמוד לידך- כן..אה הה זה מה שיקרה!
*מסתתרת מתחת לכסא*

Kill Bernard

New member
גם לי נמאס ללמוד, כבר לפני 5.5 שעות

אז אני סתם אגיד דברים טיפשיים עכשיו, כי אין סיכוי שאני הולכת להמשיך לקרוא (למרות שעוד לא עברתי את עמוד 30 בשני ספרים ולא טרחתי לבדוק איפה קבורים שניים אחרים. אחד קראתי את כולו, ואחד הסתפקתי בכותרות.
) - בודקים ציונים פשוט ביום שבאים לבגרות, בכלל לא נראה לי שהם מפרסמים את זה לפני. אף פעם לא התחרטתי על ביולוגיה. התחרטתי על זה שהייתי עצלנית מידי בשביל ללמוד למבחנים ואז סבלתי ביום לפני כשצריך לדחוס שישה, אבל זהו. את באה!
מצויין. אממ. טלפון. ז"א, פלאפון. שלך. מסר (אסור לי להתחבר היום למסנג'ר כי אני אתחיל לדבר עם אנשים ואז אני לא אצליח לקרוא יותר כלום היום). בגרות אחרונה מחר! לנצח!
(כי אין סיכוי שאני עושה את מתמטיקה שוב אפילו אם זה יהיה ממוצע 30!
) ו.. ו.. אע! לא! נמאס לי לקרוא. לקרוא זה לא טוב. היי, עוד מעט יוצא ה"פ.
טיפה לא קשור. אבל את זה לא אכפת לי לקרוא. ביולוגיה כן. כי נמאס. ואני לא אוהבת ששואלים אותי שאלות על זה.
הממ. אני אשתוק עכשיו.
(עבודה! עבודה! אולי מצאתי עבודה!
)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif*מתפקעת*

למה אני אגיב קודם?XD קודם כל מזל טוב על העבודה! אני אחפש משו אחרי מתמטיקה..
[אני חייבת להצליח במתמטיקה...
] כן הזכירו לי היום שה"פ יוצא בקרוב! הידד!
אבל אני אקרא רק כשיהייה בעיברית..
אניאני לא יכולה הארי פוטר באנגלית!
קשה לי.ואף אחד מהם לא קראתי באנגלית אז אני לא מכירה את המונחים כל כך..[פעם קודמת התקשרתי לשאול חברה שלי מילה וזה היה סוהרסנים!
] גם אני לא נכנסת היום למסנ..סתם כי הוא החליט למות.
והיי חייבים לפרסם ציוני הגשה לפני הבגרות..
כדי שתוכלי לערער..
בקשר לספרים..למדתי בערך כמוך..XD שני פרקי בחירה השקעתי בקריאה עד שנמאס לי..אחד קראתי רק כותרות..
על שני ספרים בכלל לא הסתכלתי ובאחד דפדפתי!
ותכף שולחת לך מסר.

Kill Bernard

New member
אני חייבת להמשיך להתלהב,

כי סופסוף מישהו שאולי יודע על מה אני מדברת. חברות שלי בכלל לא טרחו לפתוח שום ספר. סיימתי את כל התא המזורגג הזה! ממש טוב!
(האושר) ו.. וקראתי באקולוגיה את ההקדמה (נו מה, הם יכולים אולי לשאול על זה, זה חשוב.
) ובספר הזה נו, עם הציורים המאגניבים על הבפנוכו של הבנאדם דפדפתי ובהיתי במשך איזה שלוש שעות. ואני בטוחה שכל המידע הספיק להקלט בלי שאני מודעת לזה. אבל כדאי שלא נתחיל לדבר בכלל על השלושה נושאי בחירה, כי לא נגעתי באף אחד מהם. "אני יודעת את זה."
בערך. משעמם לי. במידה וזה לא היה מובן.
ולא ראיתי גילמור איזה חודש! או שניים! מחשב ארור. אבל מחר אני אוכל להמשיך. אין יותר בי"ס!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לחקלנו יש.
[בציפר נו
] ופחחחחחחח..אני למדתי רק את נושאי הבחירה! זה החלק הכי חלש אצלי..לא יודעת כלום.
טוב נו מיקרוביולוגיה אני יודעת קצת בגלל ביוטכנולוגיה..
כל הכבוד שסיימת את התא..עדיין לא הבנתי מה בכלל נשאר שם מהמיקוד!
אקולוגיה- לא נוגעת בדבר הזה..ever!
נו היה את כל הביוטופ..
אין לי כוח..>< גוף האדם אני יודעת די טוב..
כל עוד אין מערכת ההפרשה החיצונית הכל טוב.

o n o f f

New member
אוי פינק פלויד...מהממים!!!

קצת זקנים לא? טוב עברו שנה שנתיים 20!!! אבל היה מעולה באמת....

Miss Bar

New member
באיחור

היו אחלה הופעות- בעיקר פינק פלויד ורובי ויליאמס אבל מה שהכי אהבתי והכי הפתיע אותי היה הביצוע של בטר סוויט סימפוני(אין לי כח לכתוב באנגלית)עם קולדפליי! השבוע באבודים היה פרק לא משהו..(קייט מעצבנת)

Girl From Mars

New member
../images/Emo11.gif.

זה שיר יפה, מה הם צריכים לערב את קולדפליי ולהרוס?!
(אעאאאה, יש לי אנטי קולדפליי מאז שהם הוציאו את הסינגל החדש.XD) קייט.
אני משמ אוהבת את הדמות שלה. את שלה ואת של צ'ארלי. דמויות מצויינות. אני אפילו לא כועסת עליה שהיא שקרה, שזה מוזר אבל נמ. והיה פרק ממש לא מותח וזה לא היה כיף.

Kill Bernard

New member
דוקא חיבבתי אותו,

התחלתי לראות את הסדרה רק מפרק 8 או 9, אז רק עכשיו אני מצליחה לזכור מי הדמויות. עד עכשיו בכלל לא יודעתי שקוראים לה קייט.

Miss Bar

New member
קולדפליי

הם נחמדים, לא יותר. השיר החדש שלהם מעצבן תחת. אבל אני אהבתי את השילוב בביצוע שחלהם ביחד בהופעה. אוי וקייט כל כך מעצבנת אותי כל פרק מחדש. היא וג'ק, זוג משמיים. הוא כל כך משעמם אותי ומשחק אותה גיבור שמציל את כולם אווחח. אני הכי אוהבת את סויר
, לוק, קלייר וצ'ארלי..

Girl From Mars

New member
השיר החדש שלהם נוראי.

לא שמעתי הרבה להקות שיש להם גם תסמונת הדיסק השלישי.
זה נורא!>< ממש ממש אהבתי את האלבום הראשון שלהם. לאלבום השני הרבה פחות התחברתי, אחרי ששמעתי אותו כמה פעמים הבנתי את הרעיון. הם פשוט נסו לחקות את האלבום הראשון, למחזר את ההצלחה שלו. זה כ"כ לא הצליח להם. אני מתבלבלת בין שירים מהאלבום החדש לאלבום הישן, אבל יש לי דרך להבדיל. כל עוד השיר לא גרוע או מעצבן אחרי חצי דקה אני יודעת שהוא מהאלבום הראשון, ברגע שהוא משעמם אחרי איזו חצי דקה זה מהאלבום השני. חבל כ"כ. ועכשיו גם הסניגל מהדיסק השלישי?! זה סינגל כ"כ כ"כ גרוע, לפחות לעומת מה שהם היו האלבום הראשון שלהם. הם פשוט לקחו את המוזיקה מהאלבום השני, שינו כמה אקורדים שרק גרמו לזה להשמע יותר גרוע, כתבו מילים חדשות ומעצבנות וקראו לזה "סינגל". אעאעאאהההה זה נורא! ואז עוד מעיזים להשוות אותם לרדיוהד. come on. חבל על הלהקה הזאת, מה שתסמונת הדיסק השני עושה ללהקות טובות.
אני מפחדת שזה גפ מה שיקרה ל-the strokes.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gifקייט!../images/Emo99.gif

היא כזאת שקרנית-תחמנית-מיסתורית-מעניינת..מה כולם שונאים אותה?
ג'ק..סבבה..מושלם ומעצבן..שימות או משו..
אבל קייט! וצ'ארלי! בכלל!
מה עם קלייר?
כדאי שיחזירו אותה בקרוב!
ואני אממ הופתעתי מהפרק דווקא..

למעלה