מת על דיכאון!!!!!!!!!!!!!

Bomb creator

New member
מת על דיכאון!!!!!!!!!!!!!

אחים שלי אני טיפוס של מוזיקה אלקטרונית של טראנס פסיכודלי ושל מוזיקה שרוטה אך לאחרונה שמעתי יוסי עדן ונדלקתי על השירים שלו אז התחלתי להתעניין במוזיקה והורדתי כמה שירים טובים ואני רוצה עוד שירים יפים שלו. באף תוכנה לא נותנים לי יותר ממה שאני יודע בבקשה עיזרו לי ותנו לי אתרים או תוכנות או משהו של יוסי עדן שאני יוכל להוריד שירים שלו. בבקשה!!!!!!!!!!

tsipi35

New member
../images/Emo59.gif - ברוך הבא...

קודם כל מברכת אותך על הצטרפותך לבית החם שלנו. שנית - במידה ואתה מחפש אתרים מעולים להורדת שירים מזרחיים ויש לך אפשרות להתחבר אליי למסינג´ר - עשה זאת ולא תצטער. אין פה אפשרות לשלוח קישורים. מצטערת.

אחי עם אתה חושב שיוסי עדן הוא ...

זמר בכי כבדים יש לך עוד הרבה מה ללמוד חכה אתה עוד ילד בזה אבל אני ישמח לעזור לך אם יש לך אי סי קיו אז הנה שלי ואני יביא לך אתרים פצצה 137257086

tsipi35

New member
חימקו היי - קודם כל נעים מאוד

ושנית הבחור אמר - שרק עכשיו התחיל לשמוע מזרחית. מה לעשות שנפל דווקא על יוסי עדן?

אחי עם אתה חושב שיוסי עדן הוא ...

זמר בכי כבדים יש לך עוד הרבה מה ללמוד חכה אתה עוד ילד בזה אבל אני ישמח לעזור לך אם יש לך אי סי קיו אז הנה שלי ואני יביא לך אתרים פצצה 137257086

וואלה מותק..

קודם כל וולקם כפרה! דבר שני נשמה..אני דווקא התחלטתי עם קובי פרץ, ואז יוסי עדן וככה התגלגלו ה"עניינים" חחחח... רק שתדע שהמוסיקה המזרחית היא ה-מוסיקה נשמהההה יש לי מלא שירים של יוסי עדן...ועוד זמרים...אז תתחבר אליי לאי סי קיו ואני בכיייייף אשלח לך מה שבא לך כפרה.. 135760306 טוב מותק? יאללה סאלאמת
אין מזרחית אין חיים

אני מאז ומתמיד שמעתי מזרחית אבל ...

כבדה, התחלתי עם יוסי עדן עם השיר
"... מאוהב אני רק בך ילדונת כשאת לא איתי יש לי סחרחורת, מחפש אותך ואת לא כאן והלב שלי נשבר... "

למעלה