מת עליכם אבל....

Guy K

New member
הנה מה שאני מציע -

כרגע כולם כבר יודעים שלא לכתוב "סטפני וג'קי נכנסות לרומן לסבי" בכותרת, כי זה ספוילר, וגם יודעים שלא לכתוב ספוילר בהודעה בלי לציין זאת בכותרת. אבל יש דברים שהם קצת גבוליים ועליהם בעצם יש דיונים מדי פעם. מה שאני מציע זה להקים "משמרת ספוילרים" שתהיה מורכבת רק ממי שלא רוצה לקרוא ספוילרים. הסיבה לכך היא שמי שכן רוצה לקרוא ספוילרים לא תמיד רואה הודעות בתור ספוילרים, כמו למשל שרשור התמונות. עכשיו אני מבין שזה ספוילר, אבל כשראיתי את זה קודם ראיתי שכתוב ספוילר בשרשור כך שלא התייחסתי לזה יותר מדי. אתה מבין מה אני אומר, הגישה שלי היא שאם משהו מפריע לך אז כדאי שתקום ותעשה משהו. אז מהיום אתה אחראי "משמרת הספוילרים" שלנו ומוזמן להודיע לי כאן בפורום, במסרים או במייל בכל פעם שתהיה בעיה כזו. אני מבטיח למחוק מה שצריך למחוק.

OZKAR

New member
מת עליכם אבל....../images/Emo70.gif

מאז גילית על אודות הפורום השוקק והאיכותי הז (לשם שינוי משאר הפורומים..) שמחתי. האנשים כאן סבלניים ומקבלים כל אורח חדש. רק בעיה אחת מציקה לי: לאחרונה כל ביקור שאתר מדומה מבחינתי לכניסה לשדה מוקשים....., למה? כי אם יש משו שאני מתעב יותר מהעובדה שהחליפו את בריג'ט ה100ממת זו העובדה שהפורום הפך להיות שוקק ב
. אני לא קורא כאמור ספויילרים כבר שנתים כך שאין לי שמץ של מושג מה מצפה מעבר לפרק. והנה כעת נכנסתי לפורום ואני רואה בראש תמונה של תומס ואמבר, מה אני אמור להבין מזה?! ברור לא? וזה עוד היה ללא כל סימון של
ממנו אני מתרחק כמו מסאלי כשהיא עצבנית... אשמח לשמוע מעוד חברים בפורום מה דעתם על הספויילרים שצצו בכל פינה. אישית אני מעדיף להמתין לצרה בשעתה, ז"א עוד חצי שנה, משהו כזה ההפרש ביננו לאחינו מעבר לים, לא? אז בכל מקרה- ברוק, שתהיה לך חתונה
. וגם לכל חברי הפורום- שנת
ב
ממני.

יניב1

New member
את הורגת אותי מ-../images/Emo6.gif כל פעם מחדש

פשוט אין, אין מילים! גדולה מהחיים, אולי תלכי כבר לעשות משהו עם זה? כישרון מבוזבז! בכלל, רוב אנשי הפורום כאן מבוזבזים. TRAPTED IN BOX וטלי (וגם אני טוב בצניעותי הרבה, נו מה לעשות כזה אני) צריכים דחוף איזה שואו סבוני לכתוב (בראטלי, בבקשה נו!!!), רונית ושירן דחוף לסיטקום מטורף (פיבי מ"חברים" קטנה עליכן, בנות!), גיא מהר מהר לניהול חברת הייטק (ובין השאר את הפורום שלה באתר הבית שלה, אין מנוס!) ומה עם החיילת המהממת? דחוף ללשכה של יאסר ערפאת!
כי שלום כבר לא יהיה פה!

יניב1

New member
וגם... (המשך הכישרונים והמבוזבזים)

ANI88 דחוף לעיצוב גרפי (רק אל תשכחי לשים קודם
בבקשה!) ומייקל במהירות הבזק להחליף את רוני דניאל עם מבזקי חדשות דרמטיים (גם אתה מייקוש, ספוליר מתבקש, יש?) ובל נשכח את רחל, סקרלט ויתר המבוזבזים, דחוף לעשות משהו עם זה, אנשים כישרוניים לא יעלה על הדעת שתבזבזו את זמנכם בניתוחים, ספולירים, התבכיינויות, חתונות, לידות, מיתות, תחיות, חטיפות, תאומות, בלונדיניות, לבנבנות, שחרחרות, פורסטריות פורסטריות פורסטריות, לוגניות לוגניות לוגניות וכל יתר המארונות
ועדת חקירה מתבקשת ועכשיו לחדר המורים, היא קובעת בבירור: יש כאן התמכרות לאלו שכבר לא יפים ואמיצים

יניב1

New member
וגם, לאוסקר...

צודק בדבריך, אנחנו ספולירים בעצמנו. כל אחד יודע מה יקרה עם שילה, רידג', ברוק ויתר אמיצנו. אז כדי לשים
יותר למה שקורה (או בעצם לא לגלות את מה שיהיה, אם אתה מקנה לכך כל כך הרבה חשיבות) אני מייעץ לך באופן בהול להירשם למשמרות הצניעות. הסניפים המבוקשים: מאה שערים, בני ברק, גוש-קטיף, בית-ישראל, ועוד כמה התנחלויות בשטחים, רק תבקש מכולם לשים |ספוליר| לפני שהם מגלים לך פרטים חדשים. המצב הזה באמת הוא בלתי נסבל, אני מבין אותך ידידי, עלינו בפירוש לעשות משהו כדי שיהיה לך קצת יותר קל. עלה והצלח והיזהר בין המוקשים, מבטיחים לסייע, להפחית, לרמוז יותר טוב ולעשות לך חיים יותר קלים. ו-
(זה לכל האחרים) סתם נו, מה אתם קופצים?

SupeRonit

New member
באמת ??? יו שוווה !! מתי זה יגיע ??

למרות שאני ממליצה על אור$יה עם דיקן
אחרי דיקן לעבור לסטפני
??! מה נסגר איתה
??

NarihS

New member
אתה צודק.. תאמת שלא חשבתי עלזה

מקודם בקשר לתמונות של אמבר ותומאס, אבל אתה צודק השהיו צריכים לשים סימן של ספוילר ורק אז בתוך התוכן להגיד מי מה ומו.. אבל לי אישית אין בעיה עם ספויילרים.. זה נחמד, זה לא מפריע לי.. ואם כן אז אני פשוט לא קוראת, אבל פשוט יש פה הרבה אנשים שקוראים ספויילרים ומתעניינים בזה, אז אי אפשר להתעלם מהם.. זה הרוב פה שמתעניין בספויילר.. וגם חוץ מהטעות עם התמונות של אמבר ותומאס, לא נדמה לי שקרה עוד מקרה שלמרות ששמנו ספוילר עדיין יכלו לדעת מה קורה.. אנחנו תמיד נזהרים, אנחנו מתחשבים בכווולם
ואממ זהו, מקווה שסיפק אותך התשובה

Guy K

New member
שנה טובה אוזקר ../images/Emo13.gif

בשרשור של אמבר ותומאס רשום שהוא ספוילרי. אני חושב שהפורום משקף את מי שכותב בו. בסך הכל אנשים כאן נזהרים שלא לשבץ ספוילרים והודעות שיש בהן ספוילרים בכותרת נמחקות. אבל אני כן חושב שאם היו יותר גולשים בפורום שלא אוהבים ספוילרים, אז גם היתה יותר מודעות לעניין. אז מה שאני מציע לך הוא להשאר בפורום ולפקוח עיניים - אם תזכיר בכל פעם שיהיה ספוילר שהוא ספוילר והורס לך - אז אמנם תדע כמה פרטים על העלילות המתקרבות אבל מצד שני תגרום לגולשים לשים פחות ספוילרים, כך שהפורום יהיה יותר לטעמך

SupeRonit

New member
היום למדתי על בשרי ש../images/Emo58.gifים הם

כמו
מתקתקת .. לאחר שהפרק נגמר ב .............. נ-א-ד-ה (כלום
) התאכזבתי והתחלתי לצעוק בבית " *** אני רוצה *** " (אני בכוונה שמתי *כוכביות-בשבילך OZKAR
) והתחלתי למעוך כל מיני דברים (אני חושבת שאמא שלי עמדה בדרכי
) ואני חלשת אופי-אם יש
אני אקרא אותו "שלום,קוראים לי רונית ואני מכורה ל
ים" .. חוץ מזה שאני חושבת שהסיבה לכך היא שגיא ומייקל הם מאמריקה (רונית לא
) אז זה קורץ-כמו פיבי בופה שרה "סמלי קאט" בפינת הרחוב (סורי סיימתי עכשיו מרתון של 12 פרקים
) או רידג' פורסטר חושב שהוא עדיין בן 25 .

Mikel20

New member
לרונית

קודם כל אני שמח ששמת לב שאני אוהב ספולרים, אני בקטע הזה גם מכור וברגע שאני רואה אחד כזה אני חייב לקרוא אותו! אבל הדבר הזה לא קשור למקום מגוריי, אני גר כאן איתכם כאן בישראל כבר 21 שנה ולא בארה"ב,ורואה את הסידרה מאז 1994 למעט ה 3 שנים האחרונות בהן אני בצבא ומתעניין רק בעלילות ופחות בפרקים עצמם. בטח הבנת את זה בטעות מהניק שלי אבל זה סתם כינוי שאני אוהב לשם שלי "מיקי".... אז אני מצטרף אלייך "שלום קוראים לי מיקי ואני ישראלי
שמכור ל
ים"

SupeRonit

New member
אה ..אני בשוק-גיא מדבר איתך כאילו

אתם חברים מאותה שכונה בטקסס

girlontop

New member
../images/Emo45.gifצודק ב-100%

אני קוראת ספוילרים, אבל גם לי הפריעה הכותרת "אמבר ותומאס" או ספוילרים שכתובים בתוך הודעה בלי אזהרה או מרווח מספיק. הבעיה שהרוב פה קורא ספוילרים ולפעמים רוצים לשלב ספוילר בהודעה שהיא לא ספוילר ואז שוכחים ושלל תירוצים - לא בסדר, אתה צודק. אני לוקחת על עצמי להשתפר בקטע הזה בשנה החדשה, ואתם?

OZKAR

New member
../images/Emo77.gifאין עליכם....

תודה על ההתחשבות, גיא, אנסה לאמץ את הרעיון, אתה מציע שאעיר בכל פעם שיצוץ ספויילר לא מודגש?! וSUPERRONIT- לא היה מכור לספויילרים גדול ממני, הייתי צופה בזמנו בסדרה שלנו בערוץ RTL בדיבוב לגרמנית רק על מנת לדעת מה יקרה עם גבורינו, שלא לדבר על קריאת כל עיתון אפשרי בבית סבתי (ממנה נדבקתי בחיידק היפה והאמיץ...). הייתי אף מתגנב לגלוש ברשת אצל חברים היישר לאתר של CBS (בטרם היה לי מחשב) כדי להיות מחובר להווה בLA. בכל מקרה התגברתי על ההתמכרות
ולמדתי שחווית הצפיה הרבה יותר מהנה ומותחת (לא אשכח איך התרגשתי ששילה הופיעה בירח הדבש של ברוק ורידג' לדוגמה) .
וכן, גם אין לי שמץ מה יקרה בעונה העשירית והאחרונה של FRIENDS. לך אגב יש? היא הגיעה בכלל לספרייות הוידאו?

ani88

New member
../images/Emo140.gifהתנצלות

מודה בטעות רק אחרי ששמתי את התמונות הבנתי שסימן
בתוך ההודעה לא יעזור כי במילא יראו את התמונה, לכן כתבתי הודעה למטה

OZKAR

New member
מתקבלת, יום כיפור, לא?!

ANI- נו טועים, גם גיבורינו עושים טעויות והם גם בני אדם (אומנם בעלי חיי-נצח מלבד טיילור...) ולגבי יניב, אני מקבל על עצמי להיות מבעלי משמרת הצניעות וגלאי ה
הבלתי מודגשים, רק שלא ידרשו ממני להלביש חגורת צניעות....
אם כך, עוד כמה שעות להשך ה"תפנית הדרמטית" בחתונת ברוק & ניק...

למעלה