../images/Emo46.gif../images/Emo18.gifלמה הם עושים לי את זה???
דייייייייי מספיק כבר....לא יכולה יותר...... שאון הפרופלורים של המסוקים הבעיתני מחלומות הבוקר... פרופלורים של מסוקים הם עבורי - מלחמה... פרופלורים של מסוקים הם הסימן שהנה מגיע הטלפון המודיעני כי כוננות א´ - פעילה. שעון הפרופלורים השאירני ערה לילות שלמים.... כן ינחת.....לא ינחת..... ימשיך לדרום.... והבוקר הזה הם היו כל כך קרובים.. ועד שפרצתי את סבך החלומות והבנתי כי איני עוד בתפקיד וכי הטלפון הבא לא יהיה אלי אלא אל המשפחה האומללה - טרפו את מוחי בסערה מיליוני מחשבות .... וכבר דימיינתי את החדשות... קרבות בצפון.... הילדים במקלטים.... הזוועות .... והם נחתו... הם נחתו האחד אחרי האחר - כשעה הם חזרו ונחתו .... וכשנקלטה ההודעה המזוויעה כי - אלה קורבנות שווא... קורבנות של תאונות דרכים ... כעסתי... ואני עדיין כועסת... זה מיותר זה כל כך מיותר.. דייייייייי....... תפסיקו עם זה.... ואם הייתם כאן, חיים, ולא גופות מרוטשות, ולא קורבנות שווא של מלחמה אבודה - הייתי מראה לכם מנחת זרועי - ומלמדת אתכם את לקח המשפחה שהותרתם מאחור.... בגלל מה? בגללל מההההההההההההההההה?????????? אבל לא .. אתם כבר לא.. ואתם לא האחרונים. וזה חבל ...כל כך חבל