מת הפורום?

KeLeMeNcY

New member
מת הפורום?

הצילו איזה ייבוש בפורום הזה, הכל מת פאדיחות אם במקרה מישהו מהלהקה ייכנס! קבלו תמונה

נטלייי

New member
יהההה

תמונה חמודה ביותר, תודה

hai001

New member
תמונה מאוד יפה

התמונה לקוחה מהעיתון "ישראלי"?

זיו זיו1

New member
שיהייה לכולכם שבת שלום. כנסו בבקשה

חברה יסמין צודקת.... מה קרה??? הפורום מת? לומר קדיש? תנסו להחיות אותו יותר שגם אחרים יהנו כשהם נכנסים לפורום... נטלי... ל ט י פ ו ל ך ....

KeLeMeNcY

New member
מהעיתון "ישראלי" של הרכבת/אוטובוס

יום רבעי במזל אחותי לקחה ת'עיתון הזה! תמונה יפהפיה, אני מתה להשיג אותה באיכות טובה

ITAIX

New member
התמונה באמת יפה ... (יש המשך)

מאיזה תאריך זה? מעניין אם יש תמונה של כל הלהקה על העצים האלה. יכול להיות שכל אחד עלה על עץ והצטלמו יחד כמו פעם עם התמונה של הצמיגים בתקליט הראשון. בכל מקרה זה נראה ליד אותו מקום שעשו את הקליפ של "כוכב סרטים" וליד אותו מקום שהם הצטלמו לתקליט "אמריקה". כמו כולם גם אני מחכה בקוצר רוח לשירים חדשים ולסתום את הפיות של כולם שאתניקס לא עושים כלום ושהם נעלמו. כי הם לא נעלמו לשום מקום והם יוצרים כל הזמן. רק נקווה שהרדיו (גלגלצ) יאהב את השירים החדשים והקהל יחזור בהמוניו לשמוע את אתניקס ושיתאהבו בהם מחדש. אני בטוח שאנחנו (אנשי הפורום) נזכה לעוד קיץ מרענן עם תקליט מצוין וכיפי. שיהיה רק טוב, איתי

KeLeMeNcY

New member
זו תמונה שפשוט צולמה

בשביל הציטוט הזה, לדעתי היא צולמה בחודש האחרון... אני, אישית, מתארת לעצמי שזה באיזור המגורים שלו, אבל זה ב'מת יכול להיות כל עץ

למעלה