מת בכאילו

skutuly

New member
מת בכאילו

אני וחברים עושים כל מיני ג'קאסס ומצלמים(צפו לסרט ביתי שלנו בעוד חוש בytv אז יש שם קטע שנמחק מהקלטת בטעות שאני וחברים שלי כל אחד בתורו מורח על עצמו קטשופ כזה שנראה כמו דם... ושכבנו על הכשביש כאילו מתים וכשאנשים באו ולא הבינו מה קרה ככה קמנו והלכנו כאילו לא קרה כלום ואנשים לא הבינו מה קרה... וגם הייתה שם איזו סבתא שהתחילה לצחוק כמו סבתא זפטה משוגעת....

bobby6killer

New member
למה בכיאילו אולי תמות באמת?

מצאתי דרך חדשה להראות לחדשים בפורום כמה אני חסר טאקט אז תמות יא מניאק-פעם הבאה שאני יגיד משהו הוא לא יעלב

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחחח

לה לה לההההההה
חחחחחחחח סטלנית אני...

MiNUsH

New member
מר בן מרום!!!!!!!!

מספיק ודי! אתה לא כזההה חסר טאקט!!! עשו ממך איזה בן אדם שלא שולט על מה שהוא אומר!!!!!!!!!וזה ממש לא נכון כמו שידוע לרובינו.... אז די!!! כי במיוחד אנשים חדשים שלאא מבינים שזה בצחוק נעלבים...ואתה יודע טוב מאוד ש...ש...זהו לא יודעת!

bobby6killer

New member
I love u MINUSH!

איזה כיף זה שיש יסמין שתגן עליי! רק שתדעו לכם שכל פעם שאנחנו יוצאים יסמין היא המצפון שלי...כמו אמא שלי-תמיד אומרת לי -אל תעשה ככה -זה לא טוב-אל תאכל את זה-למה אתה מקיא וכו!בקיצור מיני מת עלייך!

MiNUsH

New member
i love u 2

ובכלל זה אני אומרת את כל זה...כי אתה לפעמים לא חושב עם המוח אז אני עוזרת לך חחח למרות שאני יודעת טוב מאוד שאתה יודע עמוק בפנים מה נכון ומה לא נכון כי אתה ילד מאוד חכםםםםםםםםם בקיצוררר בן שליטה חח והשכנה שלו יסמין :)

bobby6killer

New member
חבר'ה יסמין לאגו זה הכי טוב שיש!

יסמין ועכשיו ברצינות הגיע הזמן לומר מה אי חושב:זקנות וקורנפלקס זה חרא! אאה אופס התבלבלתי התכונתי לומר שאני מת עליך (
) ושאני מעולם לא ראיתי אדם כמוך שהולך אחרי החלומות שלו ומתאמץ כלכך קשה ואני יותר מבטוח שתצליחי ותהיי שחקנית מפורסמת ואל תשכחי אותי (לול) ובקיצור מיני אני מת עלייך

omni96

New member
חה חה חה חה ח חהח הח החח החהח הח חה

אני וחברים שלי..... מי אתה? מי חברים שלך??!?!?!?!?#!@$? לך ואל תחזור (שיטה חדשה להשאיר אנשים בפורום) למה אתה ב-ytv? מה עם אנשים מאותגרים טלוויזיונית? יהיו שידורים בערוצים כמו ערוץ 10? 2? 1??@!#?!@$?#@$?@#?$?@#

מ מ מיתר

New member
אני הולך להגיד לך את הקללה הכי חזקה

שיש בשוק היום אז עם יש אנשים עם בעיות גב ועוד משהו אז לא לקרוא אוקי מוכנים!..... הלוואי שתקנה חצי קילו גרעינים שחורים ובטעות יכניסו לך פיסטוק אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה חלש היה חלש אולי בגלל שאני עייף או שאולי בגלל שאני מת לישון כי למדתי כל היום ונסעתי על סקייט ולא יודע מהההההההה

holly shit

New member
../images/Emo12.gif ואם זה יקרה באמת??

מה תגיד אז שלא באמת התכוונת לזה נכון נכון?? אבל לא עמוק בלב אתה תרגיש אשם וכל החיים אתה תבכה על זה!!! לא אומרים דברים כאלו אפילו בצחוק,מילא קבוקים אבל פיסטוקים!!!

למעלה