מתתוווקים שלילילי ?<

שני x 3

New member
מתתוווקים שלילילי ?<

הקעקוווע על מייקל ? [ וונטורת ? ] לא אמיתיי .. . בצילווום של פרק 15 בעונה 2 הוא התעסק עם המייים והוא הלך להפסקה . . . ושם נמחחק לו קעקוווע אחד . . . לא נמחק מממש נמחק קצת - כי עבר שם איזה חוודשים . . . . הקעקועים עעשוויים מחוומר שיוורד אחרי איזה חחצי שנננה . . . . = שניננננע =

Gilliana

New member
לא חמודה, את לגמרי טועה

מדובר בסה"כ במדבקות המוסרות מיד לאחר צילומי הסצינה - לא חומר שיורד אחרי חצי שנה ולא שום דבר קרוב אפילו, אין לי מושג מניין המצאת את הדבר.

paz love mikel

New member
חחחחחחחחחחחחח

למה נראאאאאאאאאלך ?! חחחחחח למה נראלך שהוא היה מסכים לסתובב עם הדבר הזה חצי שנננה ?! מה פתאאאאום ! זה הכל איפוור .. יש להם שבלונות כאלה DD: וכל פעם הם היו עובדים על זה 5 שעות למה נראלך שבעונה השנייה והשלישית הוא היה עם שרוולים ארוכים כל הזמן ?!

paz love mikel

New member
חח זה שללח לי בטעות

לפני שהספקתי לכתוב את הסוף בקיצור למה נראלך שבעונה השניה והשלישית הוא היה עם שרוולים ארוכים כל הזמן ? כי לא היה להם כל כך כוח לעשות את הקעקועים האלה 5 שעעוות כל פעם בעונה הראשונה הם היו בעיקר העלילה אז היו חייבים אותם אבל בעונה השנייה והשלישית שהם לא היו עיקריים כל כך אז לא התאמצו ושמו לוונטוורת שרוולים ארוכיים במקום לעבוד על זה כל פעם ..

לשני הזווו

מאממייי ? תקשיייבי לייי : }P באמת אמררתי את זה שני צוודקת : } הוודעה חדשה : היי זה נכון שוונטורת הכווסון שלככם שם קאקוע לחצי שנה ? אני יוודעת זה נכון פשוט יודעת

למעלה