מתרסקת מבפנים...

ספיישיל

New member
מתרסקת מבפנים...

לאט. בעדינות וקטלני. מרגישה שאני לא יודעת אם אעמוד בזה. מי שקרא או זוכר. אתמול הוא העלה את העניין.הוציא לי את כל חוט השידרה מהגב. היחסים שלנו הולכים למשבר.(על מה אתה מדבר...)"אני לא יכול לראות אותך נאכלת ומתענה מול המשבר שיש לך איתה ולדעת שאני הגורם.לדעת שהנזק שיגרם לשתיכן בגללי. הוא ארוך טווח".(הבנתי שיש פה תירוץ לפרידה.) עם כל ההבנה שלי למקום בו הוא נימצא.שהיא דוחה אותו ולא רוצה אותו בחיי.בעיקר בפני ולא בפניו. הרגשתי באותו רגע : how der you...?" יום לפני השיחה הזאת החלטנו יחד לבד שמשנים אסטרטגיה. שהבעיה הנעוצה ופתרונה :שהוא צריך לטפח את הקשר שלו איתה יחד לבד ובלעדי. רק "זה" יציל את המצב.היא כניראה מרגישה שכל הדרך של הקשר שלו איתנו שהוא בא אלי ולא מתייחס אליה.תמיד אהבתי את האינטראקציה שניפתחה בין הגבר שאיתי אליה. תמיד הסתכלתי מהצד והתמוגגתי.ופתאום מה...הקשר הכי טוב חזק ומשמעותי עבורי. ואיפה היא פה? אם ככה הדברים,(אמרתי לו)וככה אתה חושב מול כל ההקרבה שלי בעניין. ועוד לא עשית כלום כדי לשנות את זה. אם ככה פני הדברים. בוא לא נבזבז עוד רגע מיותר יחד. אם ככה אתה חושב שמתמודדים עם החיים. אני אחת שספגה מצבי השרדות. ובחרה להלחם.אני זקוקה למישהו שמה שלא יהיה, לא ינטוש.אני יודעת שאחצה ימים ויבשות כדי להחזיר את אהובי. אם אצטרך. שום דבר לא יעצור אותי מול הרצון. אם מבחינתך ככה פני הדברים,חבל לנו על כאבי הלב המיותרים אח"כ. הילדה הזאת ננטשה לשנים ע"ג שנים ע"י אביה.ומעולם לא תדע אבא מהו. מי אתה בכלל אחרי כולם שהיא תאמין בך אחרי שכ"כ הרבה הכירה והאמינה שימשיכו עם אימה ונטשו.אולי מבחינתה בוא נישמור על הקיים ולא על הנעלם שבסופו של דבר יעלם.הילדה הזאת מעולם לא ידעה מישהו שידאג לה יעמוד שם בשבילה ויעשה הכל בשבילה. איך אתה יכול לשפוט אותה. מבוגרים הם מבחינת משהו שאולי אי אפשר לשנות. אך ילדים? הם מבחינת פרי בידי היוצר ורק באהבה.ראבק! לך יש שניים. אתה יודע איך לאהוב אותם. בי,מצאת את הדרך לרכוש את ליבי. שלא מסרתי לך אותו על מגש. מה כ"כ קשה? טלפון. מפגש. יחס. העזתי לומר לו בבוטות את מה שליבי חש שאם אחד מילדיו היה מתרסק הוא היה נוסע חצי מדינה באמצע היום. איך אני פה אמורה להרגיש? אני יודעת שאם ילדיו היו מבקשים זאת הייתי עושה את זה. ופתאום זה...כל הדרך האמנו יחד שנהיה חזקים יחד. הכל ויחד. איך הוא מעיז לומר לי זאת. ולזרוק את הפצצה הזאת. "אני לא אוותר עליכן!(הוא חרץ לי. וזה מבחינתי היה מאוחר) אני אלחם בשבילכן! הייתי גמורה לפני כן מעייפות והייתי כבר במיטה לישון. שיחת הטל סוחטת הכאב והדמעות. הרימה אותי בלילה עם עינים בוכיות לעשן ולשתות קפה. הוא בא אלי לחבק אותי."זאת השיחה הכי משמעותית שהיתה לנו אי פעם"(לא הגבתי.אני הייתי מוותרת עליה מלעלות אותה כלל) הוא כבר לא ישן פה.עם כל הכאב בעניין.ככה החלטנו.בגלל התקוממות הילדה לשינוי מצב.ונסע. קמתי בבוקר עם עיניים נפוחות והתחושות לא מניחות לי. בצהריים ברחתי לישון. הילדה קפצה משימחה משיחת הטל שהיתה לה איתו. ואני רציתי רק לישון מבלי שיפריעו לי. הוא קבע שיפגש איתה אח"הצ בלעדי וילכו יחד ליום כייף. אני העדפתי שלא אהיה שם שזה יקרה ובכל זאת יצא שכן כשהוא בא אליה. לא האמנתי למה שקורה מסביב.מה היא "שתתה" שכל האלרגיה שלה אליו התעופפה ואיך.כניראה שזה עבד.הוא הרים אותה על כתפו.אינני יודעת אם חייכתי או שהייתי בשוק. רק שכל התחושות לא מניחות לי. ועם כל השמחה שצריכה להיות לי למצב בינו לבינה שמקבל תפנית.אני שרויה בכאב עמוק שמציף אותי במשך היום ובוכה בסתר מול מה שעלה אתמול בלילה. איתם וחנוקת דמעות. יש לי תחושה שכל האהבה שהיתה ביננו. שום דבר מבחינתי לא יחזור להיות כמות שהיה. בעין "סוף סוף זכה בקשר עם הילדה ובדרך איבד את האמא.." אני מנסה להבין למה בדיוק כואב לי?

היי בובה ../images/Emo24.gif

קודם כל חיוך גדול וחיבוק וגם טישו לנגב את הדמעות... אין לי תשובות ברורות רק לנסות להבין את התהיות למה זה כואב לך? כל כך? כי... החיים זה לא רק קוצי מוצי. פתאום הגעת למן התפכחות ביחסים. דברים שמעולם לא נרמז עליהם נאמרו, נשמעו כתירוצים קלושים וזה מעצבן, זה אפילו מעליב. ומאידך, בואי ניתן לו, לאיש שלך קצת קרדיט. ובכל זאת הוא לא מימש את דבריו, אפילו עשה ניסיון קירבה ויצא לו אפילו מוצלח. את נשארת עם המשקעים. להגיד לך שהזמן מטשטש את הפגיעה? אומרת. להגיד לך שמדבריך ניכר שהוא עושה מאמצים להישאר? אומרת להגיד לך שזה כואב ויכאב ותמיד תחיי במן תחושה שהוא שוב ישבר? אומרת. אין לי פתרונות/עצות...אבל בהחלט כל כך מבינה אותך . ושוב, חיבוק גדול וטוב שבאת (כי פה זה משפחה) ומחר כולם יכתבו לך ויחייכו אותך ויחבקו אותך אליהם בחום. נו? לא תתני לעוגייייייה קטנה אחת , חיוך? לילה טוב, עם הרבה חלומות על דברים נפלאים.

m i c h a l i

New member
מבינה את הכאב שלך יקירה ../images/Emo140.gif

מבינה מהיכן הוא מגיע... למה כואב לך ? על פניו זה נראה כמכה נוראית כזאת , אחת שפוגעת ישר בתוך הלב... ששוברת את כל האמון התקווה והחלומות שהיו לך עם האיש לצידך. זה כואב... זה כואב מאד... לדעת שאחרי כל מה שעשית וניסית והתייעצת והשקעת כדי לגרום לזה להצליח הוא מוחק במחי יד. אני מנסה לראות את המצב כרגע מנקודת מבטו אז נסי להבין: אולי האהבה שלו אלייך כל כך גדולה עד שהוא לא יכול לשאת את המחשבה שהוא מפריד בינך לבין בתך. אולי נגמרו לו הכוחות להשקיע בניסיון לקשר עם בתך , אין ספק שזה מתסכל לנסות ולנסות מבלי לקבל פידבק בכלל. אין לי תשובות לשאלות האלו , את זה תצטרכי לבדוק איתו. אני חושבת שבעצם התגובה שלך הפנית את תשומת לבו לעובדה הפשוטה: כמה הוא חשוב לך וכמה הקשר שלכם יקר בעינייך... לפעמים אנשים צריכים מן סטירת לחי שכזו כדי להבין מה הם רוצים... אני חושבת שכוונתו היתה טובה ולא כדאי לך לנטור לו על כך... ראי בזאת משבר קטן כי זה קורה לכולנו לעיתים... לא לשמור את כל המחשבות האלו בפנים ( אולי אפילו לתת לו לקרוא את מה שכתבת כאן...) ואז להחליט כיצד את ממשיכה מכאן... בקשר לבתך, לדעתי היא ראתה כמה את עצובה וכמה את כואבת... תני לה קצת קרדיט בסך הכל היא גם רוצה לראות את אמא שלה מאושרת ורק מנסה לבחון את המקום שלה בחייך... שולחת לך המון המון חיבוקים מחזקים ושלא תכאבי עוד

יפיופי

New member
ואני שולחת לך......../images/Emo24.gif

שאולי ירגיע קצת את הכאב. כמו קודמותיי המוכשרות הייתי נותנת לו קצת קרדיט נראה שכוונותיו טובות. תנסי לוותר קצת על תחושת הכאב (זה ממכר) ואני מאחלת לך שכל מה שקורה או יקרה יהיה לטובתכן/ם אז עוד כמה
ושהכל יסתדר בשבילך

ללי 8

New member
משהו למחשבה....../images/Emo39.gif

גם הריון שהוא מטרת קיומנו נדחה ע"י הגוף בהתחלה, עם הרבה מאוד סבל, עייפות, כאבים, בחילות, למרות שזה הדבר הכי אמיתי שקיים, לוקח לו זמן להתקבל וזמן להשתלב איתנו בהרמוניה של הגוף והנפש. נשמע לי ממה שסיפרת שגם לכם מתחיל משהו אמיתי, שיעבור עוד טלטלות עד שייקלט וגם אם תחליטי שלא, זאת תהיה ברירת השורדים, את בוודאי תדעי בהמשך, לכי צעד צעד לפי הרצון שלך, כל פעם רצון קטן, שיוביל אותך הלאה.

למעלה