מתרחקת

Aski7

New member
אגב

וינה דווקא כן העלתה את נושא קארניו והאובססיה החולנית שלך אליה פשוט בסוף.
וב׳ יש לאנשים נטייה להלביש את הפגמים שלהם על אחרים קרי נושא הלקקנות שניסית ״להלביש״ עליי.

קרטוניו יקרה

זה מצחיק שאת אומרת שאני כמו שוקו, כשהתחלת לחקות אותו בעצמך עם כל הקריצות. אולי את מנסה עכשיו ללקק לשוקו? או לוינה? או לקרטוניו שהיא בעצם......את?
למי את מנסה ללקק עכשיו אני כבר לא עומדת בקצב מרוב שהלשון שלך ארוכה. אל תתפלאי אם אחר כך יהיה לך טעם של קקי בפה
את יצור חסר תקנה קרטוניו.

Aski7

New member
טוב אין מצב שבחורה רושמת את זה.

נכנסת לפורום התלהבת מהרעיון (כשקראת לראשונה את הרעיון מהמפלצת על שני ניקים)
ומאז הגיע העומדת פתאום!!!
התגובות מתאימות לשוקו, חסרות תוכן חסרות בגרות חסרות אופי והשימוש הבלתי פוסק במילה ״לקקנות״
חסרות גיוון וחסרות חוש הומור אמיתי.

יופי קרטוניו כפיים!

איך תתמודדי עם זה ששוב פעם עלו עלייך שאת מחזיקה שני ניקים? הכי פשוט! תתקיפי בחזרה ותאשימי את המאשים.
את באמת מאבדת את זה, להגיד שאני שוקו זה חסר כל הגיון וזה כבר באמת עובר את הגבול של הטיפשות. ההגנה הטובה ביותר היא התקפה אבל לפחות תדאגי שההתקפה שלך תהיה הגיונית.

שלא כמוך, לי יש סיבות למה אני חושבת שאת קרטוניו. (לא רק אני, גם מפלצת ועוד כמה אנשים חושבים ככה).והנה הסיבות.

כל פעם שמישהו מדבר עם קרטוניו, פתאום את צצה..... ככה זה היה בפעם הראשונה שדיברתי עם קרטוניו ומאז זה ממשיך אותו דבר.
את צצה, ולא רק צצה, את נלחמת כמו דוברמן ונובחת לאוויר ומנפנפת בידיים וברגליים בלי שום הגיון (בדיוק כמו הטקטיקה של קארניו)

כל פעם שמאשימים אותך שאת ניק של קרטוניו, פתאום גם קרטוניו צצה ואתן מתחילות לנהל כל מיני דיונים קטנים ביניכן, כדי שכולם יראו שהנה אתן מתווכחות ויש לכן דעות שונות אז אין אפשרות שאתן אותה אחת. זה קורה כל פעם שמישהו טוען ששתיכן אותה אחת.

מה הטיעונים שלך? המילה לקקנות ו'חוסר בגרות'? כן, זה באמת טענה בעלת תוקף

Aski7

New member
בניגוד אלייך

אין בי הצורך ״להוכיח״ כל טענה. מה שלך לפי החפירה כנראה יש.. חוסר ביטחון?
אבל ברור שקלעתי בול.
אין על אינטואיציה נשית.
פשוט משעממת הדמות הזו של העומדת.

Aski7

New member
ברור שאין לי מה להגיד

גם אם אתאמץ אני מתקשה לרדת לרמה האינפנטילית הזו שלך

את לא צריכה להתאמץ

את כבר מדשדשת בתחתית הביצה ומתפלשת בבוץ (או קקי) כבר מזמן.
קרטוניו קטנה וטיפשונת

קארניו

New member
רעה , טובה - אני לא האישיו כאן

ואם בהתחלה זיהיתי אצלך בעייה / הפרעה נפשית אז כן, אחרי שקראתי את הפוסט
שלך מחודש מרץ בפורום חתונות(מהלינק שהביאה מיציפיצי) אז אין לי ברירה אלא להגיד לך שאת
פסיכית היסטרית שזקוקה לטיפול .
במקום להעלב וללכת שולל אחרי עומדת ועוד כל מיני טיפוסים הזויים שלא באמת
אכפת להם ממך והעידוד שלהם בא משנאת המן (אליי) ולא מאהבת מרדכי (אלייך) .
בשונה מהם נתתי לך עצה טובה ומעילה , כי אם הייתי באמת מכשפה כפי שאת חושבת בטעות אז
ובטפשות הייתי מגיבה בדיוק כמותם .
אבל לך נוח לשגות בחלומות ואת נהנית להיות קורבן של עצמך אז בתאבון שיהיה לך.

siboni3

New member
קארניו,את לא

גדולה-את סתם****-*****<אים אכתוב ימחוק אותי ה"אחות הגדולה"...........

Miss Lynn

New member
דבר אחרון שאומר זה לך מיציפיצי

את לא מיציפיצי את יותר השטן שהתגלמותו,

כמה רע לך בחיים ככה את מנסה לעשות רע לאחרים,
הפורום הזה נועד לעזור לאנשים שבמצוקה לא לצחוק עלייהם,

זה יפה שקלעת בול , וואו כל הכבוד בוא נמחא כולנו כפיים למיצי פיצי המכשפה שקלעה בול שרע לי ,

אני בטוח לא אכתוב יותר בפורומים ואפילו לא אכנס לקרוא שום את התגובה שלך, יודעת למה?

כי את מנסה להזיק לאנשים שיהיה להם רע בדיוק כמו שרע לך בחיים. וגם התגובה שלך שוב תהיה צינית ומלאת רועה. את לא יודעת משהו אחר.

בכל דבר בחיים יש חסרון ויתרון, החסרון הגדול של פורומים הוא שיש אנשים רעים כמוך וכמו חברתך ה"פסיכיאטרית" שבאים לצחוק ולא לעזור.

כשאדם כותב שבא לו לבכות התגובה המתבקשת היא בטוח לא " את פסיכית " "את צריכה עו"ד"

יש הרבה דברים שאתם לא יודעת עליי ועל חיי, חבל מאוד שאתם רצים להסיק מסקנות.

רבים פה עזרו לי , אבל המילים הרעות שלכם פשוט פגעו בי אתם לא מרחמים על אף אחד אתם מלאות שנאה כלפי אנשים.

זאת לא פעם ראשונה שאני רואה איך אתן מגיבות בצורה מכוערת וצינית לאנשים. אם אתן לא יודעות לעזור אז אל, עדיף שתשתקו ותשמרו את התגובות העוקצניות והרעות שלכן לעצמכן.

תודה רבה שהארתן את עיניי (כמה אתן רעות)

ותודה רבה לכל המגיבים האחרים שהאירו את עיניי , יש לי עוד לאן להתבגר ולאן להתפתח, ואעשה זאת יחד עם אהוב ליבי שמבין אותי ועוזר לי למרות השגעונות שלי

והערה אחרונה ל"פסיכיאטרית"

לכולנו יש הפרעת אישיות , גם לך, לא סתם כולם שונאים אותך פה.

והחתונה שלי היא טריגר להתפרצות ההפרעה שלי,

ובשום פנים ואופן כמה שלא תלכלכי עליי לא אוותר עלייה, כי אני מצאתי גבר אמיתי

תאכלי ת'לב .

למעלה