מתרחקת

chenby

New member
מעולה

תזכרי את זה בשעת המשבר הבאה...
כדי להגיב מתוך בגרות ואחריות ולא מתוך קורבנות.
כי התגובות שלך - יוצרות את התגובות שתקבלי... ותמיד נשאלת השאלה איזו תוצאה את רוצה לקבל - של שלום או של ריב.
בהצלחה והמון מזל טוב :)

Miss Lynn

New member
תודה רבה את צדוקת אני צריכה ללמוד הרבה

כדי לעשות זאת

תודה.

I C E M A N 7

New member

אבל בין בכי לבכי יהיה שמיייח

קארניו

New member
תודה שנזכרת

זה רק מחזק את הדיאגנוזה שלי על הבחורה שהיא

פ ס י כ י ת
אוי אני גדולה חחחחחחחחחח

Miss Lynn

New member
את בטח גם ישנה טוב בלילה

עם כל הרוע שבך

תמשיכי לכתוב לאנשים תגובות כאלה מגעילות, אני בטוחה שאת מאושרת בחיי העלובים.

כמה שלא תלכלכי על אנשים שלא יגרום לך להרגיש יותר טוב עם עצמך, את אפסית ותשארי אפסית.

ובקשר להודעה שלי...כנראה שעשיתי טעות שכשהיה לי רע פניתי לפורום שבו יש אנשים רעים כמוך,

דרך אגב תודה רבה עשית לי ממש הרגשה טובה על הלב לקרוא פ ס י כ י ת ממש חימם לי את הלב (או שלא)

אל תתרגשי ממנה

זה לא הוגן שכל הפורום מקבל תדמית לא נכונה, בגלל כמה אנשים מרירים שמחפשים כאן הצדקה לקיומם

Miss Lynn

New member
תודה
אבל כשיש אנשים

שפוגעים כל כך כבר לא שמים לב לטוב שמסביב...

התגובות שלהם מאוד פגעו בי ואני לא אכנס לכאן יותר.

אני גם ככה בתקופה רגישה לשמוע עוד שאני פסיכית לא ממש תורם לי.

אבל את לא פסיכית

מה הטעם לתקוף את קרטוניו אם את לוקחת את השטויות שהיא כותבת ללב? זה כבר נהיה מצחיק.....

או שאת מבינה שהיא לא מייצגת את הדעה הכללית כאן בפורום ויש לה אג'נדה פרטית משלה, להקטין אחרים כדי להרגיש טוב עם עצמה, או שאת נפגעת ממנה. אי אפשר שני הדברים יחד, את באמת נפגעת מפגועים?

קארניו

New member
היא בחורה היסטרית ובעייתית

ואת מטומטמת שהשנאה שלך אליי מעבירה אותך על דעתך וגורמת ביודעין נזק לבחורה.
את הסכנה האמיתית כאן בפורום !!!

מתוקה, למה שאשנא אותך?

את קצת יורדת מהפסים, הספקת גם לקלל אותי, וגם לטעון שאני מזיקה לבחורה ואפילו להדגיש לי משפט, וכל זה אחרי שאת טוענת שאת מתעלמת מכל ההודעות שלי
שלא נכתבו ישירות אלייך. אפשר להיות יותר פאתטית?

V i n a

New member
לא מפתיע..

יש המון אנשים שנמצאים במשבר ומגיעים לכאן, לפורום ציבורי, כדי לקבל ליטופים ועצות חמות ואימהיות מאנשים זרים לחלוטין.
כשבאמת יורד להם האסימון והם מבינים שהם בפורום ציבורי ולא כולם כאן יחבקו אותם בחום ויזדהו עם מסכנותם, איך הם מגיבים?
בדיוק כמוך יקירתי

אנחנו לא עובדים כאן ולא משלמים לנו כדי ללטף לאותם אנשים את האגו, לחלק מדליות "קורבן השנה" ולנגב להם את הדמעות.
כל אחד מייעץ בדרכו, את תמצאי כאן מספר לא קטן של אנשים שידם עדינה ומלטפת, וגם תמצאי כמה ידיים שיתנו לך סטירה מצלצלת.
שתי הדרכים לגיטימיות, ואני מהמאמינים ששינוי אמיתי מגיע כשהאדם יכול לשפוט את עצמו בעין אובייקטיבית, או לפחות לא להרביץ לאילה שעושים זאת במקומו.

שיהיה לך רק בהצלחה ואת ממש לא חייבת לחזור לכאן, את לא תעשי לאף אחד מאיתנו טובה ענקית בזה שתישארי.
אבל דעי שרובינו כאן נשמח אם תחזרי ותיקחי בחשבון שלא תתחברי לכל מגיב ומגיב, ואת לא מוכרחה להגיב לאנשים שאת לא מתחברת אליהם.
אפשר לקרוא ולדפדף הלאה.

אסטלויסטה

נכון אבל!

יש גבול בין לתת סטירה מצלצלת כשצריך, וסתם להתנפל על כל אחד שמעז לפנות אלייך!
אני מבינה את כל מה שאת אומרת ועובדה שבחרתי להתייעץ על המשבר שלי דווקא עם הבחורה היחידה שחשבתי שלא תהיה הכי נחמדה אליי ובסוף עזרה לי הכי הרבה
אבל יש גבול לכל תעלול וגברת קרטוניו לא שמה לב לאן היא יורה חצים שלפעמים אין שום צורך לירות אותם מלכתחילה. איחולים 'לבביים', קללות ,ועוד כל מיני. וסתם ככה בלי סיבה ממשית להתנפל על כל אחד.יש גבול, תסכימי איתי?

V i n a

New member
דיברתי באופן כללי..

או כתבתי באופן כללי. לא חשבתי כלל על קארניו, אלא על הנושא באופן כללי.
מה האובססיה שלך עם קארניו? אם דרך התנהלותה לא נראית לך- אף אחד לא מחייב אותך לשוחח איתה או להגיב לה, אני לא מבינה את זה.

תגידי, מה את רוצה?

עוד פעם את נכנסת ללא צורך ונלחמת מלחמות שלא קשורות אלייך בכלל (אלא אם את קרטוניו כפי שטוענים כאן, וזה כבר באמת נראה יותר ויותר הגיוני).
דיברתי איתך? פניתי אלייך? יש לך סיבה 'לרדת' על הניק שלי? (אגב, צירוף מקרים מעניין שגם את אוהבת לרדת על ניקים של אנשים. לא יתכן שיש שתי טיפשות שעושות את זה)
בקיצור חמודה את לא מעניינת אותי ובגלל זה אני לא פונה אליך וגם הדיון הזה לא היה קשור אלייך אז יש שתי אפשרויות. או שאת קרטוניו הטיפשונת שלא יכולה להתווכח עם אנשים בלי להוציא את ה'תגבורת' הדמיונית שלה, או שאת מזדנבת חנפנית וחסרת חיים שיושבת כאן ורק מחכה שמישהו ידבר עם קארניו כדי שתוכלי לנבוח ולנשוך כדי להרשים אותה. בכל מקרה את יוצאת מהבולה
.

Aski7

New member
תראי

התעייפתי קצת מלקרוא את הקשקשת הלא מסודרת שלך.
לא הבנתי מה קשור עכשיו לקארניו ולשיחות שלכם??
ב׳ מי צחק לך על הניק?
התייחסותי היתה להתקפלות הפתטית והלקקנית שלך מול וינה והטענה שלה שיש לך אובססיה לקארניו!
ופשוט ליקקת לה תצורה ורשמת ״וינה יקירתי״ (אחרי שהיא קצת הוציאה אותך מפגרת ומצידך זו ממש לא היתה ציניות!)
ולאחר כן התעלמת מהטענה הזו שלה וגם מיהרת לסכם שזו אי הבנה וברחת.

לכן ציינתי שאת לא עומדת על דעתך.. אין צורך לריב אבל לענות ולהבהיר את עמדתך.

בקשר לשטויות שרשמת: רוב הדברים לא קשורים אלי וגם לא אלייך בפורום ולכן אדחף לאן שאני רוצה ואביע דעתי איפה שאני רוצה!!!
וזה כולל גם כשנראה לי שאת מפחדת פחד מוות מוינה שתכנס בך בטעות ואיתה מעדיפה לא להתעסק.
בכל מקרה אני באמת חושבת שאת עושה צחוק מעצמך בתגובות שלך ולא מודעת לזה שאת דווקא זו שנשמעת מחרחרת ריב, ילדותית וטיפשונת.
אני שמחה שאני לא מעניינת אותך אחרת זה בכלל היה מדאיג.
לכן הסירי דאגה מלבך אם יש לי או אין לי חיים.

בכל מקרה תהי בטוחה שאני כשאראה לנכון להגיב לך אני אגיב לך.
אני לא מחכה לאישור לפנות אליך.
קפיש??

למדת מילה חדשה אני רואה

'לקקנית'....!!
נו בטח, איך לא תלמדי אותה אם הואשמת בלקקנות לקרטוניו בערך 500 פעם עד היום.... סופסוף יש לך את האפשרות להשתמש במילה הזו נגד מישהו אחר YAY !!

את בטח מאושרת! לא המשכתי את הדיון עם וינה כי הבנתי שהיא לא דיברה בהכרח על קרטוניו (עלייך
) אז לא היה טעם להמשיך. כשאני טועה אין לי בעיה להודות שאני טועה. שלא כמוך קרטוניו, שלא משנה אם את טועה או צודקת את תמשיכי לבעוט ולקלל את כולם כמו הטיפשה שאת ותוציאי את עצמך עוד יותר מטומטמת.

צר לי עלייך קרטוניו

Aski7

New member
יחסית

לאחת שיודעת להודות בטעויות שלה את לא שמה לב (חבל שנמחקו השרשורים) שכל תגובה שלי אלייך (בסדר 85%)
הייתה בוגרת כשאת התעקשת לרשום מילים כמו ״מטומטמת״ ועוד שטויות של ילדה בגן.
מה את אינפנטילית? מהז ה התגובה הזו למעלה? מה את שוקו??
ומה את מסבירה לי אם אני לא מעניינת אותך אז למה לתת לי הסבר למה התקפלת מהשיחה עם וינה??
בחיי אני לא מבינה כמה חוסר מודעות עצמית יכול להיות לבנאדם.

עזבי את אבודה.

למעלה