מתרוצצת כאן שמועה...

מתרוצצת כאן שמועה...

שחברות הפורום- ליקוי ירח, הנקראת בישראל מיכל, ו-ספרייט, הידועה יותר בתור רונה, הן בעצם אותה אחת. שמעתי שמועות אלו מציפור נדירה לא מזמן, ובשביל שיהיה מפולפל- שמעתי זאת מבחור בן 30+, עם שיער בלונדיני ארוך וקול צרוד, אישהכלבה וילדה קטנה- העונה לשם קורט קוביין. אז הקורט קוביין ההוא, אמר לי שהן בעצם אותה אחת. לדעתי זה ניסיון לסכסוך ביני לבין מושא נפשי גברת פרינגל. בכל אופן- הסקיטו לעצמכם סיפור: בשבוע האחרון, אתמול כמדומני, קראתי לי להנאתי מעריב לנוער. הגעתי לי אל משאל העם השבועי, וכמיטב המסורת האובססיבית שלי לחפש את מיכל במדור, התחלתי במלאכה. אז..כמובן שמיכל היתה שם. היא שם כמעט כל שבוע. אך היא לא היתה היחידה. ממש לפני שהעברתי עמוד, ראיתי את השם- מיכל גרוסברג מתנוסס שוב על העמוד, בדיוק בקצה השני שלו. השם היה רונה. רונה רמון. הגיל הוא 16, והמיקום האסטרטגי הוא באר יעקב (מה?!). קצת חשיבה לוגית הביאה אותי למסקנה המופלאה שאכן- זוהי אותה הרונה מהפורום. אז..רונה- תאשרי! האם זו את כאן בתמונה? אני בטוחה ב- 99.9% שזוהי אכן את. המאית האחרונה שייכת לך, מכיוון שהחשיבה הלוגית המרתקת שלי יותר חשובה מהידע העצמי שלך. חה חה חה!! סתם. בכל אופן- הרי לכן שתי התמונות, ורונה, כן, רונה- חייה, קיימת ונושמת. עד העונג הבא, אילנה דיין- תחקירים ופרשיות. נ.ב- הסקר היה - איזו שמועה היית מפיץ על עצמך? אחח..לחיי הכבשן שבדרך חברים!

goldy

New member
מהן השאלות?

ולפי דעתי הן לא נראות אותו הדבר

Hell is beige

New member
שחכת פרט קריטי...

לא ציינת שהשמועה שרונה הייתה רוצה שיפיצו על עצמה זה שהיא התנשקה עם מיכל גרוסברג... פחח..

כן, אבל אנ יודעת שאתה אינטיליגנט

ויודע לקרוא..:) באמת רונה הפגיזה אחלה תשובה.. אדון קוביין גיטריסט מלנכולי מסיאטל, אולי העובדה שאתה כבר מת כמעט חמש שנים נותנת לך אפשרות לחשוב שיש לך זכויות יתר, אבל שיהיה.. Lucifer (ICQ#5352703) Wrote: מיכל זאת רונה אתה אמרת לי את זה, ואני שמרתי את זה. שיהיה- סליחה. מטומטם.

ממך ציפתי ליותר, אבל ככה לא מזייפים

אבל לא נורא עכשיו כל צילצול טלפון יקפיץ אותך בשביל לנתק לי. רק תזכרי שאת לא תמיד בבית.

אני לא מבינה משהו.

למה אתה מאיים עליה שתתקשר להורים שלה? ולמה בכלל יש לך איזשהו קשר עם ההורים שלה? מעוות. ומה אתה הולך להגיד להם בטלפון? ``הבת שלכם מלכלכת (?..) עליי בפורום תיכוניסטים?`` אני בטוחה שזה ישבור אותם לנצח. נעמה, היה נחמד להכיר אותך. היי שלום. דולצינאה.

וזה עדיין

נשמע לי מופרע. הקשר שאמור להיות לאדם עם ההורים של החברה-שלו, מסתכם לרוב ב``שלום, X (נקרא לה איקס לצורך העניין) בבית?`` או אפילו אם מתפתח קשר טוב בין ההורים לחבר של הילדה (או לחילופין החברה של הילד) זה מצוין, וזהו. אבל מטריד אותי שהוא מתקשר להורים שלה לספר להם שהיא מלכלכת עליו. מה זה ``הוצאת דיבה`` בין שני חבר`ה שעוד לא בני 18 אפילו?... ``הוצאת דיבה`` זה כשעיתון מפרסם משהו מוטעה על אדם או עסק מסויים, אף אחד לא יכול לטעון שמישהו אחר ``מוציא דיבה`` עליו, זה כמו לרכל, כולם עושים את זה... ומטריד אותי שהוא צריך להתקשר להורים שלה בשביל זה. מה הם יכולים לעשות? הורים מצדדים בבת שלהם, לא בחבר לשעבר שלה. זו אני או שהעולם איבד את טיפת השפיות האחרונה שהיתה לו? זה לא בריא מה שהולך כאן. ומיכל, באמת, למה היית צריכה להוסיף את המשפט האחרון? לא רק שזה לא רלוונטי, זה ממשיך לשעמם את כולנו במריבותייך עם קורט. וברוכה השבה מהטיול. דולצינאה.

flowr..

New member
אממ...

די קשה לראות איך היא נראית ככה, כשהתמונה הפוכה.. לא?

Oi Vey Zmir

New member
אתם רוצים בעיטה לראש, נכון?

את מי זה בדיוק מעניין אם מיכל ורונה אותה אחת? להבדיל! אם הן אותה אחת אז יש הסבר לכך שההודעות שלהן תמיד מבוססות על אותו רעיון מתוחכם. כן. ואת נעמה (נעמה נכון?) וגם הרונה הזאת- אתן ילדות מסכנות בלי להעליב אבל להעריץ חברה שלך זה דבר מושפל לחלוטין ואני לא מוצאת הרבה סיבות להעריץ את מיכל (לא משהו נגדה, פשוט לא) אז תעשי לעצמך טובה- תחזרי על ההודעות של ``מיכל אני אוהבת אותך`` ואני בטוחה שבאיזשהוא שלב תקלטי כמה זה פתטי. אוי- דיי עם הטמטום עצרו את הדיקטטורה מיכל- אייטולה חומני 2? (גם אם לא אייתתי נכון, נראה לי שהכל מובן)

themeandi83

New member
השאלה הנכונה היא : מי קורא מעריב?

לנוער? איזה מין עיתון ,רציתי לכתוב טיפשי ואינפנטילי ,אז אני אכתוב: זה עיתון טיפשי ואינפנטילי של ילדים בגיל של אחי הקטן (10) בלי שום טיפת יכולת להעביר מסר כלשהו... חוץ מזבנג אבל גם הוא נדפק כשהתחילו לצבוע במחשב... איך אנשים עדיין קוראים אותו? תתבגרו ,ואם אתם רוצים הוכחה תקראו במכתבים למע` -יש שם משהו כמו: איך אתם מעיזים לרדת על הניק שלי? ...ואני מאמינה שהי פייב הם להקה איכותית ואתם סתם לא נותנים להם קרדיט כי אתם לא אוהבים אותם... אחרי המכתב הזה נטשתי את העיתון...

למעלה