מתרגש נורא

• פותח הנושא botke
  • פורסם בתאריך

botke

New member
מתרגש נורא../images/Emo66.gif

אז זהו, יש כרטיס טיסה (למי שמעננין אותו לדעת זה ב 18 במרץ...) אבל חוץ מכמה טלפונים שאני יעשה איך שאגיע ללונדון כדי לשאול אם צריך עובדים וכאלה... אין לי כלום אפילו לא מקום לישון בו, אני יודע שזה לא מומלץ אבל אני מגיע בצהריים אז יהיה לי קצת זמן לחפש חוץ מזה יש לי בוחטה קטנה להתחלה ואני מרגיש כאילו אני מתחיל את החיים שלי מחדש...
אני נורא מתרגש... למישהו יש עצות (לא של הרגע האחרון אלא רגע אחד לפני...:) מעין.

ditul

New member
אולי כדאי בכל זאת לחפש מקום לינה

לפחות לליילה הראשון. זאת עיר גדולה ואתה עלול ללכת לאיבוד...
בכל מקרה, שיהיה

moonshaa

New member
היי מעין,

אין צורך שתחפשי מקום לינה מהארץ כי זה סתם יקר. מה שאת עושה ברגע שאת מרגישה שאת רוצה חדר את מגיע תחתנת הרכבת ויקטוריה, יש שם tourist information את מבקשת שימצאו לחדר במחיר סביר . אם אני לא טועה עבור המידע את משלמת 3 פאונד. למצאית עבודה פשוט תלכי לחברות כח אדם , בהנחה שיש לך אישור עבודה. הם עוזרים המון. המון הצלחה.

yuvyuval

New member
ראיתי בסטימצקי בגולדרס גרין

שמו מודעה על חדר בבית של ישראלים.. 15 פאונד ללילה. נראה לי שווה. (לא בדקתי) נראה שווה לקפוץ לשם דבר ראאשוןץ יש שם עוד הודעות. נסה גם לבדוק באתר שנקרא: MOVEFLAT.CO.UK

~WiCkEd_WiTcH~

New member
Hi mayan

I can help you, and I'd love to do that, as I came here like you and like many others who just wanted a better life in London. I dont usualy check this chat room, so if you could send me an email we will take this forward. Liat. [email protected]

botke

New member
תודה רבה לכולם../images/Emo70.gif

אני לא מתכוון לנטוש את הפורום ומתכוון להשתתף בו גם כשאהיה שם... חוץ מזה היום קיבלתי ידיעה משמחת שיש לי מקום להיות בו בימים הראשונים כשאגיע אצל איזה מישהי... איזה כייף...

Scarlet Ohara

New member
איזה כיף לך!

הייתי רוצה לחזור לימי הראשונים בלונדון...איזו אופטימיות...

למעלה