מתרגשת...

dramaqueen01

New member
מתרגשת...

נוסעת היום לסיני. זו תהיה פעם ראשונה שלי בסיני. זו תהיה פעם ראשונה שלי בחו"ל שהוא לא אומן. זו תהיה פעם ראשונה שלי שאנהג כאחד האדם-החילוני הממוצע הנוסע לסיני ואוכל שם אוכל לא כשר ולא שומר שבת או יותר נכון מחלל אותה בפרהסיה, כי הילדים שלי לא יהיו שם ואני אהיה חופשיה משוחררת ומאושרת לכמה ימים.... ואתם מוזמנים לעשות לי כמה עין הרע שתרצו!!!

dramaqueen01

New member
אפשר להוציא את האדם

מהחרדיות אבל לא את החרדיות מהאדם...מה לעשות שנטבע בי עמוק המושג של עין הרע למרות שאף פעם לא באמת האמנתי בו,אבל תמיד נזהרתי לשמור דברים סמויים על מנת שתהיה בהם "ברכה".

מותק

את הרווחת את הסיני הזה-חו"ל שהוא לא אומן-חופשה-זמן חילוני לעצמך בעצמך. וזה מגיע לך לגמרי. חוץ מזה, חילוני ממוצע לא מחלל שבת בפרהסיא, הוא פשוט לא שומר שבת. תהני המון, תבלי, תאזרי כוחות.... וקחי קצת שום נגד עין הרע.

עין הרע? יש משהו שלא הבנתי?

מפרגנים לך מכל הלב. תהני, תיתפרקי, תיתמסטלי, תעשי חיים, ואל תחשבי על אפחד ועל שומדבר רק על עצמיך.

mister xy

New member
תהני, ותשמרי על עצמך

אנחנו צריכים אותך פה בחזרה...
אגב, איפה הילדים? אצל האקס?

dramaqueen01

New member
לשם שינוי כן

לא היו אצלו מפסח.זה אחרי שאיימתי שאם לא יהיה לי חופש לכמה ימים,הם הולכים לפנימיות...באמת אני כבר על סף חירפון אחרי החופש הגדול והחגים המעיקים האלה

סוג ב

New member
מתרגשת בשבילך

ואפילו הייתי באה איתך, אם שלי היו אצל האקס- כמו שלך. תעשי חיים, מה שקורה בסיני, נשאר בסיני...

הברזתי

New member
אומרים שסיני הוא המקום היחיד במזה"ת

אליו לו הגיע היובש... את יכולה לעשות דיל טוב.

מקווה שתהני, ובעיקר

כשתחזרי ספרי לנו איך היה. ולמה לנו לעשות לך עין? היפוכו של דבר אנחנו שמחים בשמחתך.

עץ שתול

New member
נסיעה טובה וחופשה מהנה...

בשביל עין הרע תצטיידי בסרטים אדומים. אגב, עלה של ערבה חבוטה אומרים שזה סגולה לשמירה. (אם לא תמצאי מקסימום תדחי את הטיול לעוד ארבעה ימים
)

ukan1

New member
לאן בסיני

יורד לסיני במוצ"ש. לאן את נוסעת - מלכת הדרמה, רוצה טרמפ להר סיני? (ג'בל מוסה) אני נוסע לשם. תוכלי באמת להחזיר את התורה - משומשת במצב טוב, שימכרו אותה למישהו אחר.

בן תורא

New member
צר לי

אבל מדיניות החזרת מוצרים של חברת סיני בע"מ היא: "לא יחליף האל ולא ימיר דתו לעולמים" אבל תנסו, יתכן ומקבלים זיכוי.

למעלה