מתרגשת

שלומית76

New member
אהובתי ../images/Emo70.gif

כמה כייף לקרוא אותך. מזל טוב על הילדון השלישי שהצטרף, איזה אושר!! מאחלת לך החלמה מהירה מהניתוח. אין לי מושג על מה את מדברת כשאת אומרת שההחלמה מהניתוחים כמעט ללא כאבים, לא מכירה חיה כזאת. אך בתור אחת שממש מתייסרת מכאבים, אני מבטיחה לך שאחרי שבועיים נושמים הרבה הרבה יותר טוב, ולבינתיים - לא לפחד לפמפם אופטלגין בטיפות כל כמה שעות. מאחלת לכם שתגדלו אותו ואת אחיו בנחת ובכייף! אוהבת המון.

כבר דיברנו ../images/Emo56.gif ../images/Emo25.gif

אבל לא יכולה להתעלם מן ההודעה הזו, אז מאחלת גם כאן שפע מזל טוב, החלמה מהירה, בריאות ואהבה לרוב! שתינוק ההפתעה הזה יהיה פתח לשנים רבות טובות ומצלחות לכולכם!

חוה76

New member
נייטי יקרה וכן תינוקי נחמד ואהוב:

אני מתרגשת מאד מאד מכל מה שתארת שאתם עוברים, נראה שהלידה הזו היא חלק ממטה-מורפוזה משפחתית מתישה ונהדרת. המעבר לשלושה ילדים היה בשבילי לא פשוט בכלל בגלל תחושת הכאוס שמלווה את הכל, אבל לראות את הילדים שלנו פתאום כמין קבוצה קטנטנה כזו, לא כזוג, מרגש אותי כל יום מחדש. אני יודעת שתתאוששי לאט יותר או מהר יותר, מה שחשוה הוא שתורידי ציפיות מעמצך ומכולם להספק, ניקיון, שליטה, בישולים או כל דבר אחר. המטרה היא שהזמן הפיזי יעבור בלי שאף ילד ייפול על השיניים, זה הכל וזה המון. הזמן יעבור ואת תישני קצת וכל העולם יראה יותר שפוי. המון המון מזל טוב, אני כל כך שמחה בשביל הקטנצ'יק הזה שהוא שלך. חוה.

evemon

New member
מזל טוב!!!

התחושות שאת מרגישה (חוץ מאלה של הניתוח כי כזה לא עברתי) מאוד מאוד מוכרות לי. השימחה הגדולה מהתוספת לבית + החשש של איך מתמודדים אם שלושה קטנטנים בבית. אני יכולה להגיד לך ממרום ניסיוני (כבר חצי שנה - ממש הרבה לא?
) שהשד לא כזה נורא. כל מי ששואל אותי איך זה להסתדר עם שלוש אני אומרת לו ובאמת שאני חושבת כך שזה לא הרבה יותר קשה משניים. ברגע שאת לומדת לתמרן בין שני ילדים התוספת של עוד אחד לא ממש משנה כי את כבר מתמרנת בין הילדים גם כך. מקווה שהצלחתי לעודד אותך לפחות בחלק הזה של ההתמודדות. מקווה שתחלימי מהר ושהכאבים שאת מתארת יעברו כמה שיותר מהר!!! המון המון מזל טוב
איב

נעמולה

New member
../images/Emo49.gif להולדת תינוקון

אין ספק שכל הגורמים שמנית מקשים על ההחלמה. מאחלת לך במהרה לשוב ולשלוט ביד רמה בסדר יומם של שלושת ילדייך ואולי אפילו להנות מן השגרה הזאת

פאקא

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif !!

ברכות לתינוקי ולמשפחה! השילוב של רגעי השמחה, ההחלמה הקשה והאימה
ממה שעתיד לבוא הם יחד חוויה חזקה מאד אני מזדהה עם השילוב הזה (למרות ההבדלים האחרים) ... שיעבור בטוב ובשמחה פאקא

whimsical me

New member
מזל טוב משפחה גדולה ושלמה שכמוכם!

מאחלת לך שתתחזקי במהרה ותרגישי טוב יותר! וואו! כבר אמא לשלושה!

קטיה 007

New member
המון מזל טוב!!!../images/Emo65.gif

ואווו רק עכשיו אני קולטת שאת אמא ל- 3 מדהימים המון מזל טוב, בריאות והחלמה מהירה תהנו ותרבו נחת

איך יכולתי לפספס../images/Emo12.gif?! ../images/Emo49.gif

מכל הלב
המון בריאות, אושר, נחת וכמובן כוחות
מחקבת מירי

למעלה