מתרגשת

BabyPooh

New member
מתרגשת ../images/Emo9.gif

היום ערב סיכום של המסע.. 12- 19 באוקטובר השנה.. וואי לא מאמינה שכבר עברו כמעט שלושה חודשים.. הולך להיות מרגש נורא.. אנחנו עושים לפני ההורים את הטקס שעשינו בטרבלינקה.. והבנות של איש העדות שהצטרף למסע שלנו מגיעות.. ואולי גם הוא.. מקווה.. אחח

BabyPooh

New member
../images/Emo13.gif איך יכול להיות?

עד כמה שידוע לי היו איתנו מקיף ג' וטוביהו.. מב"ש גם.. ויצו חיפה וממ.. קריית גת ות"א

לא הבנתי משו..

מה זאת אומרת "איתנו"? למה את מתכוונת? את לא היית במשלחת של בי"ס? זה היה מעורב אצלכם?

BabyPooh

New member
כןן משלחת של בצפר

רק מורכבת מכמה בתי ספר.. זתומרת, לא משלחת פרטית.. יצאו אצלנו 29 תלמידים רק..

L i T a L 1

New member
ואו כיף לך!

אצלנו עוד מחכים לסיכום המסע שהיה לפני 4 חודשים ויותר...

BabyPooh

New member
באמת??

הייתי בטוחה שאנחנו המתעכבים היחידים.. הבטיחו לנו מפגש לפני חנוכה.. ועוד כזה של כול בתי הספר שיצאנו איתם.. אבלל.. לא

BabyPooh

New member
מרגש.. מאוד ../images/Emo9.gif

ראינו ת'סרט מסע בפעם הראשונה.. ודברי סיכום מרגשים המון.. למרות שקצת הפחיד אותי כשהמדריכה דיברה על כול מה שהיינו צריכים ללמוד מהמסע ועל האחריות שמוטלת עלינו להעביר הלאה.. לא בטוחה שהמסע שינה אותי כמו שמצפים.. ממ.. ותלמידים הקריאו קטעים מיומנים.. משו שאני לא חושבת שאני אהיה מסוגלת לעשות מתישהו.. ובסופ הטקס.. מטרבלינקה.. שממש היה סגירת מעגל.. ושוב.. התחושות והזכרונות משם.. היה מאוד יפה.. למרות שאיש העדות והבנות שלו לא יכלו להגיע.. וגם לא ראש המשלחת.. שהבטיח שיבוא

wommer

New member
השאלה שלי היתה...

האם היא היתה במפגש ההוא..? כי לנו היה מפגש של כל המשלחת בבית של אחת מה מהמשלחת, ושיתפנו רגעים של כל אחד ואחד... והמפגש השני, שהיה בעצם הטקס מול ההורים שלצערי לא הייתי בו, הייתי בטיול באסה... אבל המגניב בזה זה שהמדריך שלנו הגיע אל שניהם...וזה היה כיף מאוד לראות אותו שוב...

wommer

New member
משעשע...

יש לי חבר שלומד שם שהיה במשלחת האחרונה בסוכות...ואני מבקר שם כל שבוע...

למעלה