*מתרגשת*

*מתרגשת* ../images/Emo53.gif

אנשימיםםם, פעם ראשונה שאני פותחת הודעה חדשה
(ניראה לי
)
אז אני בהתרגשותתתת
חחח אמממממ יש לי שאלה- מישהו יודע כמה יעלה כרטיס להופעה של היהודים בת"א
עד שמצאתי אננשים שרוצים לבוא להופעההה
איזה כיייייייפפ!הופעההה!

S h i R l e y

New member
כמובן שעל תום...

הוא חתיכת מכוער... אבל האמת שגם אורית לא אטרקציה ממש... (אל תסקלו אותי בבקשה..)

ועוד איך נסקול

אורית פשוט מושלמת גוף מדהים פשוט היא ממש יפה! והקוווווווווולללללללללללללללל!!!!!!!!!!!! איזה קול אני משתגע היא פשוט מדהימה האישה הזאת אז זהו זין שמן

סתם לא נסקול אותך אבל עדיין

ישלה פנים יפות וגוף מדהים ואין על הקול שלה! אני יתן מה שאת רוצה אם תצליחי להגיע לכאלה גבהים!

yuli c

New member
אני לא אסקול אותך אבל...

להגיד על תום שהוא "חתיכת מכוער" אומר ש... או שלא ראית אותו בהופעה אלא רק בתמונות כי בתמונות הוא לא הכי פוטוגני למרות שיש לי כמה תמונות ממש נחמדות שלו... או שאת צריכה משקפיים דחוף... בקשר לאורית היא בהחלט לא הכי אקרקציה... מבחינת מראה חיצוני... אגב מאיפה הבאתם את זה שאורית בהריון מתום??? הלוואי עליי עם כזה חתיך... :)))

S h i R l e y

New member
אז ככה....

לאורית יש קול מדהים אבל אין לזה שום קשר למראה החיצוני שלה... היא יפה אבל האף שלה קצת מטריד אותי... בקשר לתום... הייתי בשלוש הופעות של היהודים והוא גם לא נראה כל כך משו שם... אולי יש לי טעם גרוע אבל בכל מקרה... יופי זה לא הצד החזק של הלהקה אבל מוזיקה הם עושים והם עושים טוב וזה מה שחשוב... (לי בכל אופן)!

o0 Metallica 0o

New member
אוף, נו מזה חשוב ../images/Emo4.gif

אני חושב שכולנו פה, או לפחות רובנו, בניגוד למעריצי בריטני ובקסטריט בויז, שומעים את היהודים בגלל במוזיקה שהם עושים ולא משום סיבה אחרת...

גם לי יש אולי טעם מוזר אבל..

תום??מכוער?? ממש לאאאא
הוא לא ממש פוטוגני בתמונות- אבל במציאות (וראיתי אותו כמה פעמים) הוא ממש ממש חמוד
..

הוא מושלם:)

אני אישית התבאסתי שהם נשואים אבל מצד שני... שמחתי:) הוא כל כך סקסי ויפה והקול והכשרון של הכתיבה.. לא יודעת הוא הסטייל שלי
ואם היא בהריון זה לא דופק לה את מאמי קצת?

yuli c

New member
לסיכום...

אני מניחה שהרוב כאן מעריצים את היהודים בגלל הכישרון המוזיקלי שלהם ולר בגלל המראה... כי הכישרון המוזיקלי הוא מה שבאמת חשוב. אגב בקשר לתום הוא באמת שווה והוא ממש הסטייל שלי... :)))

o0 Metallica 0o

New member
באסה איתך ליאור ../images/Emo10.gif

לכי להזדיין D-: אה,ותהיני בהופעה <שאני מת להגיע אליה> ואל תתני לכסף לעצור אותך !

למעלה