*מתרגשת מאוד מאוד*

®•lior•®

New member
../images/Emo7.gif

את אל יוטדעת,שזה החלום שלי,כך כך ניסתי להתקבל.. ובום,זה התפוגג לי!!

®•lior•®

New member
מזל טוב,כנראה שזה לא היום שלי..

מזל טוב,אבל כנראה שזה לא היום שלי
אז בהצלחה.

®•lior•®

New member
!!

בואו אני יספר לכם- הפורום הזה זה היה החלום שלי תאמינו לי,כל כך קיוותי ופיתחתי ציפיות,ופשוט היום בום! זה נהרס לי בבפנים.אתם אל יודעים עד כמה האכזבה כל כך מרה,כל כך עצובה,בסך הכל רציתי רק להשקיע את הנשמה שלי בפורום.. בסך הכל המ ביקשתי,טוב.. יום טוב למי שיש,ולמי שאין..

../images/Emo140.gif ../images/Emo60.gif

אני באמת מבינה אותך.. באמת. אבל הפורום לא יסתפק רק במנהלת אחת לדעתי.. ויש גם אפשרות להאדים אותך. תסמוך עלי, בסיידר? אם תמשיך להשקיע בפורום, כמו שעשית עד עכשיו, אתה תצ'ופר
וזה נוגע לכולכם, כמובן
אני מקווה שתמשיך לתרום לפורום, למרות האכזבה.

זאת אומרת..

להיות פעיל בפורום ולהראות נוכחות. אני לא יכולה להבטיח לך שום דבר עדיין, וזה גם לא יהיה עניין של ימים (אני פשוט לא רוצה שתתאכזב שוב). הפורום רק בהתחלתו.. אני לא יודעת בוודאות מה יקרה.. אבל כן, לפתוח דיונים ופרוייקטים למניהם.. אתה לא צריך להילחץ ולפתוח מליון הודעות ביום.. פשוט להראות נוכחות
הבנת?

®•lior•®

New member
!!!

לפחות תודה שמישהו מעודד :) קצת חיוך על הפנים לא יזיק, "באמת,ליאור,יש עוד הזדמניות,ואם אתה תראה נוכחות אולי ייתחשבו בך,רק אולי! אל תתרגש יותר מידי ליאור,אל תפתח ציפיות,יש כל מיני אנשים שיעודד אותך ויש כאלה שלא,תנסה,תשקיע,תראה נוכחות,ואולי..אבל אולי "תפוז" ייתחשבו בך,למה העולם כל כך אכזר? למה יש פרוטקציות בחיים?".

®•lior•®

New member
בהצלחה שוב לי :)

בהצלחה שוב לי :) אבל "לפעמיים חלומות מתגשמים" רק לפעמיים!!

../images/Emo12.gif ../images/Emo60.gif

ליאור - לנשום! דבר ראשון - הוספת מנהל או האדמת משתמשים תלויים מאוד בי! להנהלת הפורומים אין זמן לעבור מפורום לפורום ולראות מי משתתף יותר ומי פחות. אני מאמינה שהם יסמכו על ההחלטות שלי, במידה ואני אחליט להאדים מישהו למשל. אין לזה שום קשר לפרוטקציה, אלא להשקעה. ואני באמת מנסה לעודד אותך מכל הלב.. אז אני לא ממש הבנתי את הציטוט שנתת. ולי אין יותר מדי פרוטקציות בחיים.

למעלה