*מתרגשת מאוד מאוד* ../images/Emo60.gif
וואו ההודעה הראשונה שלי כמנהלת.. איזה לחץ! יש לי כל כך הרבה דברים להגיד לכם.. בבקשה תקראו עד הסוף! (ותגיבו כמובן
) דבר ראשון - אההההה אני מאושרת!
ממש קיוויתי לנהל את הפורום.. ולפחות החלום הזה התגשם! עכשיו רק נותר לי לפגוש את המלך
עכשיו, אני יודעת שהרבה פורומיסטים רצו לנהל את הפורום.. ואני מניחה שחלקכם חשים אכזבה... אבל אני מקווה שבכל זאת תוכלו לקבל אותי באהבה ובזרועות פתוחות!
חשוב לי לציין.. שבינתיים יש אומנם מנהלת אחת בלבד לפורום, אבל כפי שאתם שמים לב, הפורום זז מהר!
(טפו טפו טפו רק שימשיך ככה! חח
) ומאוד הגיוני שאני אזדקק לעזרה! אז זה לא הסוף חברה! תמשיכו להשקיע בפורום ואני אצ'פר אתכם בהתאם כמובן! אם זה כמנהלים, ואם זה כמומחים אדמדמים!
עכשיו הנה כמה פרטים עלי.. כדי שתכירו אותי! שמי הוא לי! ואני בת 18 וחצי מת"א. עניין הניהול לא חדש לי, כי אני מנהלת כבר כמה שנים את הפורום המושלם שלי "דוסון קריק"!
אבל.. את פורום דו"ק הכרתי מאמצע דרכו וירשתי אותו בשלב מסויים ממנהלת שפרשה.. ואת הפורום הזה קיבלתי ממש בחיטוליו!
ואלוהים יש כל כך הרבה מה לעשות! ככה שאני די לחוצה
הרבה אנשים, הן פורומיסטים והן מנהלים, סבורים כי הפורום הזה מיותר מסיבות שונות. למשל כי הם סבורים שברגע שהעונה החדשה של כוכב נולד תתחיל, אנחנו נעבור להעריץ כוכב אחר. אז חברה - אני רוצה להראות לכולם שהם טועים!!!
ואני לא יכולה לעשות את זה לבד! אני רוצה להוכיח לכולם שהראל סקעת מיוחד במינו ומגיע לו פורום משלו!
אנחנו נראה להם מי פורום מספר אחת בתפוז!
(יחד עם דוסון קריק כמובן! חח) בקיצור חברה, אני מבטיחה להשקיע את המקסימום, ואני מקווה שגם אתם! כי כרגע.. אנחנו פחות או יותר בתקופת נסיון שכזאת, ואני לא רוצה שחס וחלילה יסגרו לנו את הפורום!
אז בואו נשתדל שהוא יהיה פעיל כמה שיותר!
אתם מוזמנים בחום לפנות אלי עם כל תלונה, בעיה, הצעה, פירגון וכו'! יש כמה דרכים להשיג אותי: 1. המסרים של תפוז! 2. איסיקיו: 56346105 3. אמייל ומסנג'ר:
[email protected] ובשלושתם אני זמינה. בימים הקרובים אני אעלה סקר, אפתח גלריות, אעדכן את לוח האירועים, אפתח לוחות ועוד המון המון דברים. אני אבקש את עזרתכם כמובן, אז שימו לב!
מעבר לחיים המשוגעים שנעשה כאן, יש גם כמה חוקים שצריך לשמור עליהם.. אבל עליהם נתעכב בהמשך, והם גם יופיעו בהודעת המנהלת (הקישור מופיע ליד השם של הפורום). רק בינתיים שימו לב לא לפתוח הודעות חדשות שניתן לשרשר אותן להודעות קיימות! אני כמובן מעדיפה להשקיע את הזמן בפיתוח הפורום כרגע, ופחות בשירשורים!
אה כן.. ותכירו את שבי השבלול
הוא עוקב אחרי לכל מקום כבר כמה שנים..
אז שיהיה לכולנו המוווןןן בהצלחה!
אוהבתתתתתת
אנוכי!
* הודעת המנהלת תפורסם עוד כמה דקות, לאחר תיקונים סופיים - שימו
*