מתרגשים?

Crossface

New member
מתרגשים?

הפרק האחרון היום כמה פעמים קיללתם את נינה השבוע? מה אתם אומרים? איך תתמודדו בלי 24? עד שערוץ 10 יועיל בטובו לשדר את העונה השניה איך הייתם מעדיפים שהעונה תיגמר? אתם רוצים שכל שאלות פטורות? או שאתם מעדיפים מתח לקראת העונה השניה סוף טוב? הפי אנד הוליוודי או סוף רע? סוף של סרט ערבי

אני הולך להוריד את הפרקים...

של העונה השנייה של 24 באינטרנט. יש רק שני דברים שיעצרו אותי מלהוריד אותם: 1. ערוץ 10 יודיע לקהל הרחב שבקרוב מאוד (ואני מדבר על מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד קרוב) הוא ישדר את העונה השנייה אז אני יוותר על ההורדה 2. דבר שני הוא הבעייה שאני לא יצליח להוריד את הפרקים. ניסיתי להוריד את הפרק האחרון (יותר מדי מתח) אבל ההורדה כמעט ולא התקדמה אז אם אותו הדבר יקרה גם פה אז אני יוותר. ואגב בשביל דן המנהל: אתה שעלתה אותי עוד באמנויות אם אני יכול לתת לך משהו שיעזור לך להוריד את העונה השנייה. אז עכשיו כל פרק הוא מהעונה השנייה אז לא תיהיה לך בעיה דן.

AlonLaudon

New member
אני מציע שתיקח את הדי.וי.די

אל תתקמצן על איכות תמונה (לא שהאיכות רעה באינטרנט, אבל די.וי.די זה עולם אחר) כשמדובר ב"24".

AlonLaudon

New member
אני מבין אותך, אתה יכול פשוט

להשכיר את העונה, 13 ש"ח (מחיר השכרה לדיסק, פחות או יותר) כפול שישה דיסקים זה 78 ש"ח. שווה כל אגורה.

אמממ...

מתרגש? בטחחח!!!! כמה פעמים קיללתי את נינה? אולי פעם או פעמיים... אני אף פעם לא חיבבתי את נינה יותר מדי... היא הייתה נחמדה כזאת אבל לא הזדיהיתי עם הדמות כמו שהזדהיתי עם ג'ק או פאלמר...! איך אתמודד בלי 24? אין לי מושג!!! בחיי שאין לי מושג!!! *פורץ בבכי* אצתרך להתנחם בעונה החדשה של "המגן"...!!! למרות שקיים סיכוי סביר שאשכיר את הDVD או אוריד את הפרקים מהאינטרנט...!!! הייתי מעדיף שהעונה תיגמר כשרוב השאלות כבר ייענו, אבל שזה לא יהיה סוף קיטשי... (בעצם, אני כבר יודע מה יקרה בסוף!
אחום אחום! ספוילרים מניאקים בבמה חדשה וynet אחום אחום!!!) חחחחחחח קרעת אותי עם הסוף של סרט ערבי

cj20

New member
היום?? ההודעה שלך משעה 8 בערב...

קללתי את נינה פעמיים כל יום - לפני ארוחת צהריים ולפני שאני הולכת לישון...
אני אתמודד - ממילא אני מתמודדת כמה חודשים מאז שראיתי את עונה 2...
אני יודעת איך היא נגמרת (ומעדיפה את הסוף האלטרנטיבי)
האפיאנד או סוף רע? מה לא הבנתם את השורה הקודמת?!?!?!

naty3

New member
בטח שמתרגשת....ומצטרפת לפורום

אמנם מצטרפת בפרק האחרון, אבל...יותר טוב מאשר לעולם לא.. :) יהיה קשה להתמודד בלי 24 ויהיה ענק לדעתי אם יהיה "סוף של סרט ערבי" לעונה השנייה. עד שערוץ 10 ישדר את העונה השנייה, יש לי שאלה: למה ערוץ 2 לא קונה את הסדרה ומשדר אותה?????? שמישהוא יסביר לי לפני שערוץ 10 יתפרק, ואנחנו נישאר עם שאלות לא פתורות (הוידאו שלי מקולקל, אז אל תדברו איתי על להשכיר את העונה השנייה).

cj20

New member
אמממ... קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

באמת הגעת קצת מאוחר, אבל חפיף... בקשר לערוץ 2 - נראה לי שבגלל ש 24 זו הסדרה שמחזיקה את ערץ 10 בחיים (וגם זה לא להרבה זמן) היא פשוט מציעה הרבה יותר כסף מערוץ 2 בשביל הסדרה אז ערוץ 2 עושה חשבון שלא שווה לו לקנות אותה... ממילא יש לו רייטניג גבוה גם ככה... לפי דעתי, ערוץ 10 לא יחכה הרבה זמן עם העונה השנייה כי הוא ממש צריך את הרייטינג הזה... וגם אם לא, תמיד אפשר גם להוריד מקאזה... מניסיון, זה שווה את זה..

naty3

New member
לא מדוייק....

כל הזמן אני צופה מהצד והחלטתי להצטרף עכשיו. go jack!!!

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifאם כבר מדברים על כסף...

למישהו יש מושג כמה ערוץ 10 גרפו על הפרסומת לדנונה שטראוס? בטח יותר משהם מרוויחים מפרסומות ביום שידורים ממוצע.

GreeCheeMan

New member
../images/Emo121.gifוכמובן, אני מדבר על...

הפרסומת שהייתה אחרי שג'ק הרג את ויקטור

DreamS_HunteR

New member
איזה עצוב ../images/Emo7.gif

אני מקווה שהעונה השניה תגיע מהר! ואני יותר מקווה, שיהיה פרק מעניין היום.

brz

New member
עוד 10צ דקות זה קורה

איזה מתחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה