מתרגשים?

מתרגשים?

בשבת מכבי חוזרת למשחק רשמי לא פחות מהדרבי.

מה ההרגשות שלכם לקראת העונה הקרובה? אני אחרי הרבה התלבטויות חידשתי את המנוי, אני מאמין שיש סיכוי למקום 3.

יאללה קדימה, שרשור התרגשות לקראת העונה החדשה

מקום 3? מה אנחנו בני יהודה?

אני חושב שעם חיזוק נקודתי של קשר אנחנו בהחלט יכולים לקחת אליפות בליגה שלנו.

האמת שלהחזיר את טשיירה ולמקם את צ'וצ'ליץ' בתור קשר - זה יכול להיות מעניין.

אני מאד אופטימי, רק צריך למלא את העמדה החסרה במרכז המגרש.

baythedog

New member
לא כ"כ מתרגש.

אבל זה נובע משני דברים:

1. פתחתי עסק ואין לי זמן להתרגש.

2. קיץ די משעמם. לוא דווקא דבר רע אבל עדיין משעמם.

ועדיין - אנחנו נסיים מקום ראשון.

ARIS BOCH

New member
התרגשות בחום הזה?

בחום הזה אין לי אפילו מימד של התרגשות.
אני מקווה שיביאו קשר אחורי איכותי ושבמהלך העונה
ניגמל מהתלות בקטן. אלה הבעיות העיקריות של הקבוצה.
בכל מקרה, אם עטר באמת יאמן (בניגוד ל-
שהיתה לנו על הקווים),
אז אנחנו ניקח אליפות למרות הבעיות האלה.

ובהצלחה למפרץ!!
אם העסק שלך קשור למפרצים וכלבים, אתה יכול לעשות שותפות עם פדיגרי...

baythedog

New member
כי אתה טייקון.

עושק את מעמד הביניים!

אותך לסתיו שפיר!

Benn Is Kane

New member
מתרגש...

כמובן שחידשתי את המנוי (זה לא קשור לשחקנים שמגיעים או לא מגיעים). אני מאמין שעם קשר אחורי איכותי ובלם (לפחות אחד) מחליף, יש לנו קבוצה מעולה, אחת שצריכה לזכות באליפות.

מכבי ת"א, הפועל ת"א וגם קרית שמונה יהיו קבוצות חזקות, אבל אני באמת מאמין שאנחנו יכולים וצריכים לזכות באליפות. יש לנו הגנה טובה, קישור והתקפה טובה. צריכים קשר אחורי איכותי, זר שישדרג את הקבוצה, ואנחנו מסודרים.

יהיה טוב, ירוק עולה!

Cade Foster

New member
לראשונה אחרי הרבה זמן - כן

ההתרגשות שלי בכלל לא תלויה ברכישה כזו או אחרת (בטח לא קובי מויאל או אביחי ידין). אני מתרגש כי בפעם הראשונה מזה 4 שנים שמנו סוף לבינוניות.

Benedictus2

New member
זה טבעי ורצוי להתרגש

כל אוהד אמיתי צריך לתרגש ע פתיחת עונה ועם הצפיות המתחדשות לאליפות. אני רק לא ך רואה יציא מבינוניות... אנ לא רואה שום חידוש פרסונאלי משעותי, אני לא רואה גםשינוי טאקטי שהעיתנאים מרבים להזכיר. אם תמיר כוהן משחק כקשר אחורי, איל משומר משחק כמגן ימני, ניר דוידוביץ' סוגר את השער (ציניות, ציניות לא להתרגש...), איל גולסה מתופקד כקשר אחורי, שוב אין חלוץ רחבה שמשחק עם הפנים לשער והדבר החמור ביותר בעיני -ייב קטן עדיין מתפקד על תקן של עושה משחק, מנהיג וקפטן מוביל - אין כאן שום שינוי ולפיכך גם לא תהיה יציאה מהבינוניות. המשחק של הקבוצה משיך לקום ולפול על הנכונות שליניב קטן לאפשר לשחקנים אחרים לצמח לידו ועל התעוזה של המאמן לגרום לו לעשות את זה. אלישע לוי הה עבד נרצע של יניב קטן ושל נושאי כליו עיונות הספורט המקומית אני לא חושב שראובן הוא הטיפוס של המאמן הזה, אבל במסיבת העיתונאים שנערכה שלשום עטר הבהיר שיניב קטן ימשיך לשחק בדיוק באותו מקום שבו הוא משחק 5 שנים ושכל המשחק ההתקפי יסתובב סביבו (ממש במלים האלה השתמש ראובן). באותה מסיבה גם ענה ראובן לאיציק אהרונוביץ', הידוע יתר כמי שאחראי על נקיון אבריו הצנועים של יניב קטן, שיניב קטן הוא לא פירלו, אז מי יודע... אלי בכל זאתיהיה חזון למועד...
העיקר שינצחו היום את הפועל ונתחיל עם הרגש טוב לפחות בעיר...

Cade Foster

New member
אם אתה מצפה לקבוצה ברמה של 2002 אז תשכח מזה

זה מת. אין היום חומר ישראלי מספיק טוב. אפילו אייל אלמושנינו היה יכול להיכנס להרכב שלנו כיום. וזה לא שמתקמצנים על רכש ישראלי שכזה - פשוט לא קיים. אין שחקן הגנה אחד(!) ריאלי שאפשר להביא ויהווה שידרוג. נגמרו ימי חרזי ובנאדו העליזים, תתאים את עצמך לעובדה שאייל משומר הוא באמת אחד מ-3 המגנים הימניים הכי טובים שיש לנו בליגה. ומכיוון שיש לך הגבלה של חמישה זרים אז תאלץ להיתקע עם משומר בהגנה ועם דוידוביץ' בשער ולהתפלל שצמד הבלמים הזרים יחסל את ההתקפות היריבות לפני שהכדור יגיע לאיזור של דוידוביץ'.

מכיוון שכל הקבוצות היריבות שלנו סובלות מאותה הבעיה, אני מרשה לעצמי להישאר אופטימי בגלל מאץ' אפ אחד בלבד: ראובן עטר מול ניצן שירזי, גילי לנדאו ואופירה אסייג.

Benedictus2

New member
אתה כנראה צודק

אני לא ראיתי שום דבר יוצת דופן מחן עזרא וגם לא מאריאל שיימן. שום דבר שאלה שהם אמורים להחליף ליועים לעשות - הרבה. בכלזאת אני נכנס לפינה שבה אני יודע שאתה מחכה... איל גולסה. אני חושב שכרגע
, בהיעדר שחקנים ישראלים טובים ממנו משמעותית - תריך לשחק מאחורי החלוץ ולא סביב עיגול האמצע. חשבתי שעטר יבין זאת אבל לצערי הו השאיר אותו תקוע שם. אני מרשה לעצמי להניח שזה בגלל היעדר קשר אחורי איכותי (תמיר כהן זכה - כרגיל - לשורות אוהדות בעיתונות הספורט המקומית על לא עוול בכפו. האיש הוא אנטי כדורגל. נקודה. סימן קריאה.) אבל אני יותר חושש שזה כדי לשמור ליניב קטן על סידור העבודה שלו, שהוא רע למכבי חיפה. אולי ראובן יבין זאת.

ושנצליח עם זרים... הבנתי שאדריאן סילבה מבוקש על ידי שתי קבוצות מהפרמייר ליג... אלישע חשב שהוא לא מתאים... היה חסר לו שחקן זר דומיננטי בהרכאים היו אוכלים אותו...
אני מקווה שבראובן הם יהססו קצת לפגוע, ולכן נותן לו קרדיט שיעשה את השינויי הראוי... שחקן זר מוביל מאחור, גולסה מאחורי החלוץ ויניב קטן באגף הוא על הספסל (לדעתי על היציע, אבל אי סיכוי שזה יקרה לפני שיתגלו חיים על המאדים)

Benedictus2

New member
לא יודע אם אתה מבין מה כתבתי

אני מאד מתקשה.. מתנצל... אני כותב מלפטופ מצו'קמק שמחצית מקלידיו דורשים לחיצה כפולה כדי להותיר את חותמם על הדף... אכתוב שוב ממחשב נורמאלי...

Cade Foster

New member
הבנתי, אל תטרח

את דעתי על אייל גולסה ועל האופי שלו אתה כבר יודע. עם זאת, גם לו, כמו לתמיר כהן ולשאר השחקנים שבתקופת אלישע החשבנו לחסרי מושג - אני מוכן לתת 100 ימים של חסד תחת מאמן אמיתי. וכן, ראובן עטר הוא מאמן אמיתי. לא צריך יותר מ-4 משחקי אימון בשביל לראות שכל המשחק הקבוצתי השתנה ב-180 מעלות, ולטובה. ואתה יודע מה? אני מאמין שגם מרכז שדה שמכיל את גולסה ותמיר כהן, עשוי להספיק בליגה שלנו (אם כי אני מעדיף את בוקולי על פני כל אחד מהם any day, בטח בעונה דיאטטית בכל מה שקשור לכמות המשחקים). רצינו לראות שם שחקן זר, אבל לצפות מעטר לעשות גם את העבודה של חרזי זה כנראה קצת יותר מידי. אני מאוד שמח שבתור התחלה הוא לא מתחיל עם כל מיני הסבות וגם לא פוחד להגיד את האמת - שצ'וצ'אליץ' ופיליאבסקי לא עומדים בסטנדרטים שלו להיות קשרים אחוריים. ואני עוד יותר שמח שהוא לא הולך להנחית כאן זר שהוא לא סומך עליו ואחר כך לתת לעיתונות המקומית להאדיר את שמם של הטאלנטים המקומיים על חשבונו. לא מצאנו אז נסתדר עם מה שיש. זה גם ככה מספיק טוב בשביל אליפות, ובאירופה העונה אנחנו לא נתבזה...

למעלה