זה טבעי ורצוי להתרגש
כל אוהד אמיתי צריך לתרגש ע פתיחת עונה ועם הצפיות המתחדשות לאליפות. אני רק לא ך רואה יציא מבינוניות... אנ לא רואה שום חידוש פרסונאלי משעותי, אני לא רואה גםשינוי טאקטי שהעיתנאים מרבים להזכיר. אם תמיר כוהן משחק כקשר אחורי, איל משומר משחק כמגן ימני, ניר דוידוביץ' סוגר את השער (ציניות, ציניות לא להתרגש...), איל גולסה מתופקד כקשר אחורי, שוב אין חלוץ רחבה שמשחק עם הפנים לשער והדבר החמור ביותר בעיני -ייב קטן עדיין מתפקד על תקן של עושה משחק, מנהיג וקפטן מוביל - אין כאן שום שינוי ולפיכך גם לא תהיה יציאה מהבינוניות. המשחק של הקבוצה משיך לקום ולפול על הנכונות שליניב קטן לאפשר לשחקנים אחרים לצמח לידו ועל התעוזה של המאמן לגרום לו לעשות את זה. אלישע לוי הה עבד נרצע של יניב קטן ושל נושאי כליו עיונות הספורט המקומית אני לא חושב שראובן הוא הטיפוס של המאמן הזה, אבל במסיבת העיתונאים שנערכה שלשום עטר הבהיר שיניב קטן ימשיך לשחק בדיוק באותו מקום שבו הוא משחק 5 שנים ושכל המשחק ההתקפי יסתובב סביבו (ממש במלים האלה השתמש ראובן). באותה מסיבה גם ענה ראובן לאיציק אהרונוביץ', הידוע יתר כמי שאחראי על נקיון אבריו הצנועים של יניב קטן, שיניב קטן הוא לא פירלו, אז מי יודע... אלי בכל זאתיהיה חזון למועד...
העיקר שינצחו היום את הפועל ונתחיל עם הרגש טוב לפחות בעיר...