מתרגשים?

הסיכומיישן שלי

לצערי, הסגולה לא ענתה לי, ומאוד הצטערתי, כי ציפיתי. מה שכן, פתאום הגיעו אורחים, ולא נתנו לנו לחברי הפורום הקבועים, לקבל תשובות. אז אולי באירוח הבא, תהיה עדיפות למשתתפי הפורום הקבוע, ולאחר מכן לאורחים. זוהי מסקנתי. בכל אופן, למי שהיא ענתה, אני שמחה בשמחתו, ותודה על העבודה הקשה שקאס עשתה והסגולה כמובן. תבורכו.

ענתי 10

New member
בדיוק מה שבאתי להגיד - האורחים

מאוד בלט לעין שפתאום היו הרבה כאלה ש"יצאו מהארון". לא שזה פסול, אבל רק מתוך נימוס היה ראוי להתייחס קודם לחברי הפורום הקבועים. מה גם שכל מי שרוצה לשאול שאלה לגבי טארוט לא צריך לחכות לאירוח דווקא של הפורום הזה - אלא פשוט להכנס לפורום "שואלים את הקלפים".

קרמבולה יקרה ../images/Emo140.gif

לא השבתי לשאלתך כיוון שביקשת לדעת על הצפי השנתי של העסק שלכם וכפי שחזרנו ואמרנו מספר פעמים האירוח הוא בנושא זוגיות ולשאלות על זוגיות ניתנה עדיפות. לגבי עדיפות למשתתפי הפורום הקבוע לפני אורחים אני מאוד מסכימה איתך אבל... אני לא יודעת מי משתתף קבוע ומי לא. לא ניתנה לי רשימה או משהו כזה שעליה יכולתי להסתמך :) מבחינתי השתדלתי לעשות את המיטב, נשארתי חצי שעה נוספת למרות שכבר ממש נגמרתי ואני מתנצלת בפני מי שנשאר מאוכזב. אסנת.

וזו שאלה שחשבתי שתעלה../images/Emo132.gif../images/Emo140.gif

איך מארחת תדע מי אורח ומי משתתף פורום, אני מניחה שנצטרך לחשוב על פתרון בפעם הבאה. חלילה אני לא מתלוננת כלפיך, ואפילו ברכתי על הכוונה הנפלאה, העבודה הקשה, ועל הנתינה. ומן הסתם חשבתי, שאפשר לשאול שאלות לא רק בנושא זוגיות. לא נורא, לא קרה כלום. בכל אופן תודה על תשובתך. מאוד מעריכה את זה. ושיהיה לך יום טוב.

Miss פטל

New member
תודה לך ולאוסנת../images/Emo140.gif

האירוח היה נחמד מאוד, ושמחתי שהיא ענתה לי על השאלה והיה מעניין לקרוא על אחרים גם
רק רציתי להעיר משהו קטן- שכשכתבת לנו להכין שאלות, אמרת שתהיה העדפה לשאלות על זוגיות, אבל לא שהיא תענה ר-ק על נושא הזוגיות. ככה שהיו הרבה אנשים שהכינו שאלות על נושאים אחרים ולא נענו. ואם היינו יודעים שהיא תענה רק נושא אחד, כולם היו שואלים רק על זה. ושוב, תודה רבה לכן

תודה על האירוח..אם כי ../images/Emo59.gif

לא קיבלתי תשובה על שאלתי..וכן דילגו עלי..וכן שאלתי שאלה "חוקית"... אבל מבין שמה שיצא יצא לטובה ..בלי טרוניה וכעס..אם כי אכזבת מה קיימת.. בסה"כ קבלי ח"ח קאס..על האירוח.. מציע לשנות את סגנון האירוח כך שחברי הפורום יקבלו התייחסות ראשונה וקודם כל אלו שאון ליין..שיתפקדו רבע שעה לפני בצאט ואת כמנהלת תעבירי מסר למומחה מי בתור ומי הבא בתור כך זה יחסוך ...אי אילו אכזבות היורה מגיע בסוף השבוע..ואני הולך להוציא את הפוך הלילה... שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים.. מחזיר.. גבר שיודע לסדר מצעי פוך כבר מגיל קטן קטן ...

והסיכום שלי אחרי מחשבה מעמיקה

1. אתם צודקים שצריך שחברי הפורום יהנו מהאירוח ראשונים. השאלה היא רק איך עושים את זה. והפתרון פשוט. האירוח מפורסם בתפוז יום קודם. אנחנו נכין את השאלות שלנו מבעוד מועד. באירוח עצמו אני אשרשר את השאלות שלנו לתחילת השרשור והן יקבלו עדיפות. מה דעתכם? 2. הערה לתשומת לבכם-תארו לעצמכם שאתם מזמינים יועץ לסלון שלכם ובזמן שהוא יושב וענה על שאלות אתם יושבים לידו ומתלוננים על האירוח שלו. לא נעים, נכון? אז היה עדיף אם השרשור של התלונות (שכמו שכתבתי היה בהן הרבה אמת) לא יתפתח במקביל לאירוח. היה לי לא נעים מאסנת שיושבת ועובדת קשה בהתנדבות ובמקביל היא קוראת תלונות. אם יש מחשבות בנושא/תלונות/בעיות/הארות אפשר לחכות איתן למחרת. 3. האירוח הבא ב-21/11 של הגרפולוגית. לפיכך נוכל להתארגן מראש. אני אביא ממנה הנחיות מה אפשר לשאול (ושוב אנחנו מתמקדים בזוגיות) ואיך לשאול (סריקת כתבי יד וכו'.

למעלה