מתרגשים לקראת מחר? אתם יודעים למי להרזיק אצבעות, כן? --------------
9 999שקד דגן New member 27/12/06 #6 כן, אבל אני מתלבטת קצת. בין שוקו לאוקי לאיתי לאנטון לגיתית לדנית לולדימיר ליוליה לירדן ללוטם ללידיה למאיה למיכל למעיין לעדי לעמרי לקיריל לשושו לשרית, או שאולי בכלל לתום?
כן, אבל אני מתלבטת קצת. בין שוקו לאוקי לאיתי לאנטון לגיתית לדנית לולדימיר ליוליה לירדן ללוטם ללידיה למאיה למיכל למעיין לעדי לעמרי לקיריל לשושו לשרית, או שאולי בכלל לתום?
O OneToughCookie New member 27/12/06 #7 לוטם רוקד יפה אבל יצא קצת סתום - "המוטו שלי בחיים הוא איש איש באמונתו יחיה" :S זה בסדר הוא חתיך, לא צריך להיות גם גאון
לוטם רוקד יפה אבל יצא קצת סתום - "המוטו שלי בחיים הוא איש איש באמונתו יחיה" :S זה בסדר הוא חתיך, לא צריך להיות גם גאון
O OneToughCookie New member 27/12/06 #8 הערב רוקדים רק 10 מתמודדים תום, לוטם, אורי, קיריל, שוקו לידיה, מעיין, שרית, עדי, ועוד אחת... (מאיה?) מישהו יודע מי רוקד עם מי?? אני יודעת על שוקו שרוקד עם לידיה טנגו..
הערב רוקדים רק 10 מתמודדים תום, לוטם, אורי, קיריל, שוקו לידיה, מעיין, שרית, עדי, ועוד אחת... (מאיה?) מישהו יודע מי רוקד עם מי?? אני יודעת על שוקו שרוקד עם לידיה טנגו..
O OneToughCookie New member 27/12/06 #11 הבת החמישית היא מיכל שי אני מחזיקה אצבעות במיוחד לתום ולעדי! ולדעתי צריכים ללכת הביתה קיריל ומעיין ואני צופה שזה אכן יקרה...
הבת החמישית היא מיכל שי אני מחזיקה אצבעות במיוחד לתום ולעדי! ולדעתי צריכים ללכת הביתה קיריל ומעיין ואני צופה שזה אכן יקרה...
L lilach d New member 27/12/06 #12 ממ, מעניין. הכי חשוב ששוקו יישאר. ואם שרית יכולה לעוף, על הדרך, מה טוב^^