מתקשה קצת...

מתקשה קצת...

שלום, רשמית הלחטתי ללמוד C, השאלה עכשיו היא אם ללמוד C או C++ או C# או C.NET מה לעזעזל ההבדלים בין כל אלה?! מה היתרונות של כל אחד? מה החסרונות שלו? מה כל אחד יודע לתכנת בצורה הטובה ביותר? תודה עמית

Ultra Spidey

New member
C זה הבסיס

C++ מוסיף OOP C#, אאל"ט, נותן תמיכה יותר טובה לרשת וגם מוסיף OOP C.NET היא בעצם C#

Ultra Spidey

New member
ובקשר ללמידה:

תתחיל מC. ברגע שתדע את הסינטקס של C, נסה ללמוד קצת על OOP לפני שאתה מתקדם לC++ או C#.

Ultra Spidey

New member
"אם אני לא טועה"

ו- Object Oriented Programming (תכנות מונחה עצמים), בהתאמה.

תודה...

אבל לפי מה שהבנתי עד היום, גם C היא שפה מונחת עצמים, לא? ושאלה נוספת, מה זה שפה מונחת עצמים??? אני שומע את המילים האלה בכול הקשר אפשרי ל-C... למשל VB היא גם שפה מונחת עצמים? סליחה על ההטרדות, ותודה על התשובות עמיץ

yoniBLA

New member
ככה,

C היא לא מונחית עצמים. VB נעשית יותר מונחית עצמים בכל גירסה, VB.NET (כמו כל .NET) לגמרי מונחית עצמים. אני לא חושב שכדאי להסביר מה זה OOP על רגל אחת, אז עדיף שתקרא כבר במקום מסודר. (לא קראתי את הערך בוויקיפדיה, אז אני לא יודע אם הם מסבירים כמו שצריך. אם האנגלית שלך טובה עדיף כנראה שתקרא את הערך באנגלית). אגב, לשאלה המקורית שלך, עדיף להתחיל ישר מ-C++, אין סיבה ללמוד קודם C (חפש דיון בפורום שפות תיכנות מלפני כמה ימים בנושא).

TheKipi

New member
אני לא רואה שום סיבה

למה לא להתחיל עם C# יש הרבה מדריכים באינטרנט. מומלץ ספר, ויש הרבה בעברית תלמד C#, זה שפה עם OOP תוריד C# express 2005 מהאתר של מיקרוסופט (חינם) ותתחיל לתכנת :)

למעלה