מתקשה לשים עדשות

Poi§on

New member
מתקשה לשים עדשות

אני מרכיב משקפיים קרוב ל 4 שנים ואף פעם לא הרגשתי שלם עם זה. הרבה מחמיאים לי שמשקפיים זה מתאים לי אבל אני משתוקק לשים עדשות מגע. בכל הזדמנות שיש לי אני ניגש לאופטיקה הקרובה כדי למדוד עדשות ואני ממש מתקשה להכניס אותן לעין (כבר מספר חודשים שאני מנסה). הבעייה היא שהרפלקסים בעינים שלי מאוד חזקים ולא משנה כמה חזק אני פותח את העין בעזרת היד השנייה, העין נסגרת בגלל הרפלקסים והעדשה מתקפלת ונופלת. זה מאוד מתסכל ואני ניסיתי כל שיטה אפשרית אבל פשוט זה לא עובד. אני מאוד מעוניין להפטר מהמשקפיים ואני חושש מניתוח לייזר להסרת משקפיים. באילו שיטות אני אוכל להעזר כדי להצליח לשים את העדשות? מישהו קרה לו מקרה דומה? תודה רבה

amni

New member
כנראה שתרד מעניין עדשות המגע

אתה לא היחיד שלא סובל עדשות מגע. בכל מקרה, נסה בעוד שניים שלושה מכונים לפני שתתייאש כליל.

sun232

New member
רעל יקר! אני מבינה ל../images/Emo23.gifך!

אבל- הכול ב-ר-א-ש! ניסיוני בעדשות לא רב, אני הייתי חודש+- עם עדשות חודשיות בפעם ה1. ועכשיו קניתי סט נוסף.. אני עדיין לא יכולה לשים ללא מראה ולוקח לי זמן אבל אני מקבלת את זה בהבנה והשלמה! בפעמים הראשונות של הנסיון והמדידה באופיטיקה- שעות עד שהכנסתי את העדשות! א' כי זה היה ע"י יד זרה דבר שעוד יותר מפחיד ומאיים וגורם להתעוררת הרפלקסים, וב' לא הייתי רגילה, בכלל ותמיד הכנסת עדשות נראתה לי עסק לא קל בכלל. אז מה עשיתי? מהרגע שאמרתי לעצמי בראש שוב ושוב-לפקוח את העיניים(ברצינות!!) אכן העיניים יותר נפקחות וקל יותר להכניס אותן. תנסה גם לא להסתכל ישירות אלא למעלה למשל כשמנסים להכניס לך את העדשות. אתה יכול גם בבית לנסות ולראות שאתה מקרב את האצבע לעין ולא למצמץ. הבעיה בהתחלה היא המצמוצים, צריך פשוט לנסות למצמץ פחות. עם הרבה סבלנות זה ישתפר אל תוותר!
לעוד שאלות-אשמח לענות!!

למעלה